Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

 :: Muuta :: New York

Sivu 7 / 8 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava

Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 22 Helmi - 13:00

Ana on vaipunut ajatuksiinsa suihkussa. Hän nautiskeli virtaavasta vedestä ihollaan ja sporttisen suihkusaippuansa tuoksusta. Ilma pienessä kylpyhuoneessa oli alkanut aikaa sitten höyrytä Anan nautiskellessa kuumassa vedessä. Oli lähellä, ettei hän liukastunut suihkusssa kun Sam ilmoitti itsestään pitkän hiljaisuuden jälkeen.
Nyt pojat takaisin sieltä! Anan kulmat kurtistuivat hänen miettiessään Neiran yli-innokasta veljeä. Emme saa antaa hänelle mitään vinkkejä itsestämme tai Neirasta. Asuntoa on helpompi puollustaa. Lisäksi ihmisalueella ovat myös poliisit ja Heaven. Saatamme joutua sillä alueella tapetuiksi kaikki. Jos hän tulee asunnon läheisyyteen, tapamme hänet, mutta muuten hän saa olla rauhassa. Jos, ette tottele voin vannoa, että se tuottaa teille paljon pahempaa tuskaa kuin sen ihmismukulan aikaansaannokset.

Ana kiskaisee pyyhkeensä naulasta kiukkuisesti. Naulakon pultit pettävät vahvasta, rivakasta liikkeestä ja se putoaa lattialle. Hän astelee ulos kylpyhuoneesta. ”Derek, meille tuli ongelmia”, hän sihahtaa hampaidensa välistä.
Sohvalla loikoileva mies valpastuu heti.


”Valmista!” Crystal hihkaisee saadessaan viimeisenkin suortuvan Neiran päässä asettumaan. Valtava ja näyttävä kiharapilvi oli kyllä upea näky. Kiharat lyhensivät hiuksien pituutta silmämääräisesti niin, että ne näyttivät ulottuvat ainoastaan Neiran lanteille.”Nyt voit katsoa peiliin.”

Bambi vilkaisi Neiran hiuksia. Ne näyttivät kyllä tavattoman hyviltä. Hänen kävi melkein kateeksi Neiraa, kun tällä oli niin tavattoman pitkät ja ihanat hiukset. Bambi ei kuitenkaan ihan heti luopuisi omasta polkkakampauksestaan. Varsinkin kun se oli leikattu toissa päivänä.
”Crystal!” Ana kurkistaa sisään huoneen ovesta ja näyttää vihaiselta. ”Ongelmia tiedossa.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Pe 22 Helmi - 13:29

Sam pysähtyy kiristellen hampaita, kuullessaan Anan käskyn. Kayden juoksee hetken aikaa eteenpäin, mutta palaa takaisin ystävänsä luokse, kun huomaa tuon pysähtyneen äkisti. Mutta Ana! Sam nurisee, olemme vain hivenen rajojen ulkopuolella ja haistan hänet! Hän on lähellä ja tulossa meidän suuntaamme. En kyllä käsitä mistä hän voisi tietää olinpaikkamme.. Ellei Neira ole paljastunut! Sam on raivosta sokeana, hänen kaksi suojattiaan voisivat kuolla minä hetkenä hyvänsä. Huomaamattaan Sam paljastaa tunteitaan kanavan kautta Analle, ennen kuin tajuaa poistaa sen osan ajatuksistaan.

”Kerro mitä helvettiä tapahtuu!” Kayden yrittää huutaa hopeahiuksiselle ystävälleen, mutta tuo lyö käden hänen suunsa eteen ennen kuin ääntäkään lähtee miehestä. Sam kertoo telepaattisesti ystävälleen kaiken ja tuon ilme synkkenee. Ana, meidän pitäisi Samin kanssa kyllä katsoa rajat ympäriinsä, hänellähän voi olla muut mukana! Kayden yhtyy Anan ja Samin kanavaan. Tilanne oli todella paha. Neiran valeveli oli yllättävän lähellä oikeaa paikkaa, jos hänellä ei ole mitään hajua missä pesä on.


Neira pomppaa tuoliltaan ja astuu peilin eteen. Naisen suusta päässee yllättynyt henkäys, hänen peikkotukkansa on historiaa. Nyt hiukset olivat kauniilla kiharoilla ja silkkisen pehmeän näköiset. ”Oih! Hetken aikaa minä olin vielä kunnon peikko ja nyt hiukseni ovat tuollaiset!” Tuo henkäisee onnellisena. ”Usko pois, Bambi, jos raaskisin leikkauttaa tukkani lyhyeksi, tekisin sen! Sillä se oli ennen Crystalin käsittelyä aivan kamala pörrötukka.” Tuo sanoo tytölle, ihmeissään itse muodonmuutoksesta. Miten niin pieni asia kuin hiukset voivat saada näyttämään vampyyrin aivan toiselta.

Kauaa ei nuori nainen saanut iloita hiuksiaan kun Anan vihaiset kasvot kurkkivat Crsytalin ovesta sisälle. Anan sanat saivat Neiran kalpenemaan ja suljettu laatikko hänen päässään avautui kokonaan, vallaten nuoren naisen ajatukset. ”Ana, kerro!” Neira huudahtaa huomaamattaan ja puhuu käskevään äänensävyyn. Jos hän oli oikeassa, mitä oli tapahtumassa/tapahtunut, hän kirosi kaikki ihmiset syvimpään hornaan saman tien!

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 22 Helmi - 13:44

Helvetti soikoo! Tänne sieltä ja heti! Meillä on edelleen paremmat mahdollisuudet selvitä pienemmällä alueella, vaikka heitä olisi sata! Ana murisee mielessään uhkaavasti miehille. Te olette aseettomia ja jos heitä tosiaan on mahdollisesti enemmän, kuolette hetkessä! Neira sanoi Toffeen olevan taitava vampyyrien metsästäjä. Emme voi mitenkään tietää kuinka hyvä hän on. Toimimme ryhmänä, kuten olemme sopineet. Pienempi puolustettava alue ja tiimityö lisäävät mahdollisuuksiamme selvitä.

Anan olisi tehnyt mieli lähteä ja repiä miehet hiuksista takaisin kotiin. Hän inhosi sitä, ettei hänen käskyjään toteltu. Varsikin sellaiset, jotka tiesivät hänen toimivan kaikkien parhaaksi.
”Katsokaa itsellenne sellaiset vaatteet, joissa voitte liikkua vaivattomasti. Neira, sinulle on toiset vaatteet huoneeni rekillä. Tulkaa sitten olohuoneeseen koko konkkaronkka.”
Bambin kasvot kalpenivat huomattavasti. Millaisia ongelmia heillä oli nyt tiedossa. Juuri kun asiat näyttivät olevan hieman paremmalla tolalla.

Ana astelee omaan huoneeseensa pukeutumaan, mutta ennen sitä hän soittaa Isabellalle. Hän valitsee ystävänsä numeron käsittämättömän nopeasti ja nostaa luurin korvalleen. Hetken aikaa on hiljaista.
”Isabella. Kuinka nopeasti pääsette tänne? Hienoa. Meillä on pieni onglema. Kyllä, juuri sellainen. Tarvitsemme ylimääräisiä käsiä. Hienoa. Nähdään pian.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Pe 22 Helmi - 13:57

Sam ja Kayden juoksivat nopeasti kotiin, mutta juuri ennen pesää, paria taloa kauempana Sam haistaa vieraan vampyyrin tuoksun. Yksittäisen. Mitä helvettiä, tuo ajattelee. Tuo katsoo Kaydeniin, joka vain nyökkää ja pian molemmat ovat sisällä.
”Ana, meillä onkin sitten kivempi ongelma. Pyydä Neir- Ai hei Neira, kuinka hyvissä väleissä te olittekaan niiden muiden vampyyrien kanssa?” Sam kysyy jäätävään äänensävyyn.

Neira tottelee Anaa ja on hetkessä vaihtanut vaatteensa tuon huoneessa. Juuri kun hän astuu ulos ovesta, näkee hän Samin ja Kaydenin, jotka haisevat aivan pilveltä. Hyvin pahastikin vielä. ”Täh?” Nuorella naisella kestää hetken aikaa tajuta Samin kysymys. ”Miten niin?” Tuo kysyy vuorostaan.

Sam on alle sekunnissa Neiran edessä tarraten saman tien olkapäistä kiinni ja ravistaen tuota rajusti edes takaisin puhuessaan. ”Koska joku vitun vampyyri on ollut HYVIN lähellä meidän saatanan pesäämme. Ja se oli vieras haju ja yksittäinen.” Tuo raivoaa.

Neira katsoo Samia hämmästyneenä. Raivo hänen sisällään ei laannu, vaan yltyy vain kun Sam purkaa omaansa häneen. Mutta raivo ei kohdistu hänen uuteen perheeseensä, vaan ihmisiin.

Kayden tarraa ystävästään kiinni. ”Rauhoitu Sam. Ana on se joka päättää kaikesta. En usko Neiran sotkeutuvan asiaan millään tavalla, hänhän on koko sopan uhri.” Hetken aikaa miestä pelotti ystävänsä lyövän tätä, mutta sitten hän näkee kuinka tuon ruumis rentoutuu. Järki palaa takaisin tuon silmiin. ”Vampyyri on vain käynyt hyvin lähellä ja lähtenyt pois, mutta se selittää hänen oikean suunnan.” Kayden sanoo. Sillä mies oli huomannut todellakin vampyyrin lähteneen pois. Yksittäinen vampyyri ei uhkaisi heidän pesäänsä, ei todellakaan. Ja jos vampyyri edes kuului Neiran valeveljen kiertolaisiin, ei tämä edes haastaisi heitä muidenkaan kanssa. Kayden jättää Toffeen nimen tarkoituksella pois, antaen Anan kertoa Neiralle mistä oli kysymys.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Pe 22 Helmi - 15:36

Ana vetää huoneessaan päällensä korsetin, joka on tehty luotiliiviksi, sekä kireät ihonmyötäiset housut ja tukevat saappaat. Vaatteet ovat ne, joita hän yleensä käyttää ollessaan Chaosin hommissa. Nyt ne tulevat kuitenkin tarpeeseen ihan muutenkin. Hän astelee olohuoneeseen kietoessaan samalla hiuksiaan tiukalle hiuslenkille päänpäälle.
”Isabella ja Sheryl ovat kohta täällä”, Ana tokaisee. Hän katselee kulmat kurtussa Samia ja Kaydenia. Miehet ovat taas poltelleet. ”Muista vampyyreista ei pitäisi olla harmia sen jälkeen kun Isabella on täällä. Eikä liion kyllä ihmisistäkään.”

Isabella on yksi niistä harvoista elävistä, joilla on ikää yli kaksituhatta vuotta. Tämän ikäisiä vampyyreja ei ole maailmassa enää kuin kourallinen ja suurin osa heistäkin nukkuu tuhannen vuoden untaan.

Bambin olisi tehnyt mieli juosta sängynalle piiloon. Hän ei halunnut joutua tällaiseen uhkaavaan tilanteeseen. Päänsä sisällä hän kirkui pelosta. Hän istui yksin nojatuolissa täristen kauttaaltaan. Samalla hän katsoi peuramaiset silmät selällään Kaydenia, Samia, Neiraa ja Anaa.
Bambi pani merkille, että Crystal ja Derek näyttivät siltä kuin olisivat heti valmiina toimimaan ja repimään suolia irti.

Ovi Kaydenin ja Samin takana aukeni ja Anan ystävä Isabella astui sisään.
”Terve taloon”, nainen tokaisi pirullisesti virnistäen. ”Minun apuani kaivattiin.”
Isabella olisi jo ihmisenä erittäin näyttävä näky, mutta vampyyrius korosti sitä entisestään. Hän on melkein kaksi metrinen, hoikka ja jäntevä nainen. Joillekkin olisi saattanut tulla hänestä mieleen amatsoni, hurja naissoturi. Siistien ja järkevien muotivaatteiden alla oli jotain käsittämättömän villiä. Näyttävän, leiskuvan, luonnollisen punaisen, kiharapilven rinnalla Neiran hiukset olivat hyvinkin suorat ja suitut. Hiukset ulottuivat kiharallakin Isabellaa puolireiteen, eivätkä olleet missään mielessä epäsiistit. Naisen ikää ei voinut arvioida mitenkään. Hän näytti samaan aikaan kamalan vanhalta ja tavattoman nuorelta. Naisen iho oli silkin sileä ja hohkasi kuin maahan vasta sulanut lumi. Silmät olivat niin vaalean siniset, että ne olisivat voineet olla valkoiset. Ne tarkkailivat huonetta hitaasti ja niissä hehkui pudas innostus.

”Tulit nopeasti?” Ana kysyy kulmiaan kurtistaen.
”Otin vähän etumatkaa Sherylistä ja Leonista.” Naisen ääni on kuin mystisen ja ikivanhan linnun laulua. Se oli samaan aikaan kirkasta ja käheää.
”Lenonista?”
”Ystävä”, Isabella sanoo silmät hehkuen. ”No, niin kuka täällä kaipaa sisäelimien uudelleen järjestämistä.” Isabella puhuu tappamista samanlaisella äänensävyllä kuin kukkien asettelemisesta maljakkoon.

Bambi vilkaisee sohvan alusta ja miettii, kuin hyvin se piilottaisi hänet.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Pe 22 Helmi - 16:17

”Hei Isabella.” Sam ja Kayden sanovat täydellisen samaan aikaan. Samalla hopeahiuksinen mies näki Bambin istumassa nojatuolilla ja katselevan sohvan alustaa. Hei pieni, ei mitään hätää. Minä suojelen sinua. Sam osoittaa sanansa tytölle. Ajatuksien kautta pystyi kuula hänen lempeän sävynsä ja pelottomuuden, Sam tiesi, ettei mitään pahaa tapahtuisi. Pari ihmisnulikkaa ei merkinnyt mitään. Varsinkin nyt kun tuhatvuotias vampyyrinainen oli täällä. Mikä vanhus, ajatteli Sam naureskellen mielessään tuolle. Hän ei sulkenut, hetkeksikään mieltään Bambilta.

Kayden vilkaisi muita, ”No milloin mennään?” Mies halusi jo palavasti päästä juhla-aterialle.


Toffee katseli ympärilleen happinaamari päässään. Miten Neira pystyi asumaan täällä? Tuo ajatteli. Miten sisko oli voinut hylätä hänet näin? Hetken aikaa mies vaipui ajatuksiinsa, kunnes taas katseli paikkoja ja etsi käsiinsä vampyyrien pesää. Hän tiesi muiden miesten kiertävän hieman eri kautta, hän oli syötti millä saataisiin Neira ulos talosta. Pian tuo oli jo lähellä, Toffee ei mennyt yhtään lähemmäksi. Hän tiesi Neiran haistan hänet täältä saakka. ”Tule Neira..” Tuo kuiskasi tuuleen, joka kulkeutui suoraan Chaosin pesään.
Hänen taakseen asteli 3 muuta miestä, kaikilla oli Solaris-aseet ja yhdellä heistä oli kalmojuuri villiruusu uutetta kehossaan. 5 muuta olivat tulossa talon vasemmalta sivulta ja 3 oikealta sivulta. Heidän kaikkien tehtävä oli saada Neira tulemaan mukaansa tai tappaa. Toffee viilsi pitkin käsivarttaan veitsellä syvän haavan, joka alkoi vuotamaan runsaasti samantien.


Toffee katseli ympärilleen happinaamari päässään. Miten Neira pystyi asumaan täällä? Tuo ajatteli. Miten sisko oli voinut hylätä hänet näin? Hetken aikaa mies vaipui ajatuksiinsa, kunnes taas katseli paikkoja ja etsi käsiinsä vampyyrien pesää. Hän tiesi muiden miesten kiertävän hieman eri kautta, hän oli syötti millä saataisiin Neira ulos talosta. Pian tuo oli jo lähellä, Toffee ei mennyt yhtään lähemmäksi. Hän tiesi Neiran haistan hänet täältä saakka. ”Tule Neira..” Tuo kuiskasi tuuleen, joka kulkeutui suoraan Chaosin pesään.
Hänen taakseen asteli 3 muuta miestä, kaikilla oli Solaris-aseet ja yhdellä heistä oli kalmojuuri villiruusu uutetta kehossaan. 5 muuta olivat tulossa talon vasemmalta sivulta ja 3 oikealta sivulta. Heidän kaikkien tehtävä oli saada Neira tulemaan mukaansa ja tappaa.


Neira katseli kuvankaunista Isabellaa, hän näki heti vampyyrinaisen olevan hyvin vanha ja silti niin nuoren näköinen. Eläisiköhän hänkin noin vanhaksi joskus. Nuori nainen oli enemmänkin kuin haltioissaan. Hänen tunteensa sekoittuivat isoksi mytyksi ja erillisiksi palloiksi hänen sisällään. Raivo Toffeeta kohtaan ja ihailu tuota vampyyrinaista kohtaan olivat hullunkurinen yhdistelmä. Samassa hän haistoi Toffeen ja valeveljensä veren, jota oli niin monesti maistanut ja oli kuulevinaan päänsä sisällä tuon äänen kutsuna tulla ulos. He kaikki olivat täällä! Kaikki jengin pääjäsenet olivat täällä vain hänen typerän valeveljensä vuoksi. Neira ampaisi ulos Anan huoneen ikkunan kautta, Toffeen veri tuoksu tajuttoman houkuttelevalta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty La 23 Helmi - 0:41

Bambi kuuli Samin äänen mielessään. Mistä tuo oli tiennyt, kuinka kauhuissaan hän oli? Samassa hän muisti mitä Neira oli sanonut vampyyrien telepatiasta. Oliko mies voinut napata ilmasta omaan tietoisuuteensa tytön kauhunkiljahdukset. Ei minusta ole tällaiseen. Hän nosti katseensa miehen suuntaan. Hänen olisi jälleen tehnyt mieli itkeä. Lastenkodissa vietetystä elämästä huolimatta hän oli elänyt ennen varsin turvattua elämää. Hän ei ollut koskaan aikaisemmin joutunut mihinkään vastaavanlaiseen tilanteeseen. Muut huoneessa olijat tuntuivat olevan lähinnä innoissaan kun pääsevät tappamaan. Se oli kamalaa, järkyttävää. Vampyyrit olivat aluksi vaikuttaneet inhimillisiltä, mutta nyt he muistuttivat enemän niitä hirviöitä joista Heaven kertoi kaikille.
Eniten Bambia kuitenkin hirvitti se miten hän itse reagoi tilanteeseen. Hän tunsi jotain, joka saattoi olla adrenaliinia. Jos vampyyrit nyt ollenkaan edes erittivät sitä elimistöönsä. Hän tunsi myös kiihtyvänsä tilanteesta. Muiden innostus tarttui häneen. Se oli vielä kamalampaa.
Sam... Äänettömästi lausuttu nimi oli kuin rukous.

Isabella haistoi Neiraa nopeammin veren. Hänen silmiinsä syntyi innostunut pilke, aivan kuin hän olisi ollut lapsi, joka oli viety maailman isoimpaan huvipuistoon.
Eiköhän mennä näyttämään mitä tapahtuu, kun astuu vampyyrien maille... Naisen ääni kantautui jokaisen huoneessa olijan päässä. Hän lähti juoksemaan Neiran perään ja kiirehti tämän ohitse saapuen Toffeen luo ensimmäisenä. Kukaan ei voittanut yli kaksituhatta vuotta vanhaa vampyyria kilpajuoksussa, paitsi häntä vanhempi vampyyri.

Isabella pysähtyy Toffeen ja tämän kolmen kumppanin eteen. Naisen huulet muodostivat huvittuneen hymyn, samalla kun hänen toinen kulmakarvansa kohosi aavistuksen. Häntä nauratti, miten tuollainen mitätön rääpäle onnistui saamaan pesällisen vampyyreita sekaisin. Sellainen ei tulisi kuuloonkaan hänen maillaan.
”No niin, pikku poika. Voimme tehdä tämän helposti tai vaikeasti. Sinulle suosittelen helppoa tapaa. Itsehän en juurikaan välitä. Te kuolette kuitenkin, joskus.” Isabellan ääni on mairea ja huvittunut. Hän ei tarvitsisi kuin yhden sanan ja kaikki nuo neljä miestä olisivat täysin hänen vallassaan. Hän ei tarvinnut siihen edes katsekontaktia ja hän voisi marssittaa heidät tapattamaan itse itsensä.

Ana huomasi oitis, miten Neira ja Isabella lähtevät juoksuun. Hän lähtee seuraamaan heitä sanaakaan sanomatta. Derek ja Crystal seurasivat naista innoissaan. Derek nappasi Bambin reppuselkään.
Jätän sinut syrjemmälle pikkuinen. Tulet esiin vasta kun tarve vaatii. Vaikka meillä on Isabella, niin apuvoimat tekevät joskus hyvää.
Bambi olisi voinut oksentaa kauhusta Derekin niskaan. Hän ymmärsi kuitenkin mitä mies tarkoitti. Yksikin ylimääräinen taistelija, huonokin, oli joskus parempi kuin ei mitään.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 24 Helmi - 15:40

Ei hätää Bambi, sinulle ei ne ihmiset pääse tekemään yhtään mitään, Sam vastaa Bambin rukoukseen. Todellisuudessa mies ei oikein pysty käsittämään Bambin paniikkia, hän on itse liian innoissaan pienestä tilanteesta heidän pesässään. Ihmismiehet eivät mahtaneet heille mitään, varsinkaan Isabellan ollessa paikalla, mutta silti oli kiva saada vähän erilaista toimintaa heille kaikille. Muiden ampaista perässä mies virnistää mustahiuksiselle ystävälleen, jonka kulmahampaat olivat aivan esillä ja taisteluinto näkyi tuon silmistä. ”Mennään Kayden!” Tuo sanoo naurun lomasta.

Neira katsoo kuinka Isabella vain juoksee hänen ohitseen. Tuon perässä hän saapuu Toffeen luokse ja muiden. Isabellan sanat saivat nuoren naisen niskakarvat nousemaan, hyvällä tavalla. Neiran silmien edessä oli punainen utu taistelutahdosta ja vihasta heitä kohtaan. ”Mitä sinä et ymmärrä minun sanoistani saastainen ihminen?” Tuo sanoo ääni pelkkää kylmää vihaa täynnä. Sanoillaan Neira meinasi viime näkemistään Toffeen kanssa. Hänen oli parempi täällä, kuin valheellisen elämän luona ihmisten kanssa. Oli huvittavan kuuloista, kun nuoren vampyyrin ääni oli kylmää kuin jää, ellei kylmempääkin jopa. Ja vanhan vampyyrin ääni oli pelkkää huvittaneisuutta täynnä.

Toffee järkyttyy hieman kun hänen eteensä ensimmäiseksi tulee vampyyri, joka näyttää villiltä ja asialliselta samaan aikaan. Miehen niskakarvat nousevat pystyyn ja veri kohisee tuon korvissa. Jokainen ruumiinosa huusi vaaraa. Kun Isabellan sanat saavuttivat Toffeen tajunnan, mies laski katsettaan automaattisesti hieman, mutta katsekontakti naiseen ei väistynyt missään vaiheessa.
Mutta kun Neira saapui Isabellan luokse, todellakin hieman jäljessä vanhempaan vampyyriin verrattuna, Toffee huokaisi helpottuneena. Kumminkin tuon katse kovettui hänen kuullessaan sisarensa sanat. ”Sisko, kai sinä tajuat että haluan sinut vain kotiin. Et sinä täällä hullujen kanssa voi olla.”

Sam saapui pian Neiran ja Isabellan luokse. Tämä katsoi Toffeeseen kulmahampaitaan väläyttäen. ”Taisin sanoa viime kerralla nähdessämme, että jos näen sinua enää ikinä, tappaisin sinut. Joko olet valmis vampyyripesän vampyyreille revittäväksi?” Tuo nauraa kiherteli uhkaavan äänensävyn lomassa. Mies kumminkin vilkaisi Neiraan, tuo näytti olevan viimeistä vaille tappamaan kaikki neljä.


Kayden juoksee hetken aikaa Samin perässä kunnes tuulen muutos saa hänet pysähtymään. Tämä ottaa yhteyden jokaiseen vampyyriin keiden ajatuksiin hän vain saa yhteyden. He eivät ole yksin. Talon täällä puolella on viisi muutakin tyyppiä..


”SINULLA EI OLE OIKEUTTA SANAO MINUA SISKOKSI, SINÄ ET OLE MINUN VELJENI!” Neira huutaa täyttä kurkkua raivoissaan. Juuri tällä hetkellä hänestä tuntui kuin jokainen ihminen maailmassa pitäisi tappaa saman tien. Hän oli aivan valmis käymään veljensä kurkkuun kiinni, silti jokin esti häntä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 24 Helmi - 15:56

Ana, Crystal, Derek ja miehen reppuselässä roikkuva Bambi saavuttavat Neiran ja Isabellan yhtä aikaa Samin kanssa. Derek laskee Bambin varoivaisesti alas reppuselästään, mutta seisoo edelleen suojelevasti tulokkaan edessä. Tytön ei ole tarkoituskaan osallistua taisteluun. Tarkoituksena on vain uhota miesvahvuudella.
Kukaan ei kuitenkaan ollut suunnitellut, että ihmiset vuotaisivat jo valmiiksi verta. Se saa vastasyntyneen vampyyrin koneiston käyntiin ja hyrräämään. Suoraan suonesta pulppuavan veren tuoksu on huumaava ja se täyttää Bambin tajunnan nopeasti. Vesi herahtaa hänen kielelleen.

”Uu. Perhedraamaa”, Isabella kuiskaa huvittuneen ivallisesti. ”Niin ihmismäistä.” Naista huvittaa suunnattomasti, kuinka ihmiset luulevat olevansa niin tavattoman kovia ja rohkeita, vaikka he olisivat muutaman hetken päästä kuolleita kuin kivet.

Kukaan ei ehdi sanoa muuta kun Bambi hyökkää jo. Veren kutsu on aivan liian vahva vampyyrille, jonka kuolemattoman elämän alusta on kulunut vain muutamia tunteja. Kaikki tietävät, että vasta veretetyillä ei ole muutamaan kuukauteen minkäänlaista itsehillintää. Kun he näkevät tai haistavat verta, he syövät. Alkukantainen selviytymisvaisto, joka huolehtii siitä, etteivät vastasyntyneet kuole nälkään heti kättelyssä. Inhimillisyys rakoilee vasta muutaman suonesta nautitun aterian jälkeen ja vahva verenhimo auttaa selviämään sinne asti.
Bambin silmät kiiluvat hurjina ja hänen kasvoilleen on muodostunut lähestulkoon eläimellinen irvistys kun hän hyökkää Derekin takaa suoraan Toffeen kimppuun. Kulhampaat välkähtävät, kun tyttö suuntaa niitä suoraan miehen kaulavaltimoa kohti. Hänen tarkoituksensa on tarttua kiinni Toffeen päähän ja hartiaan, saadakseen kaulan paljaaksi ja voidakseen sitten puhkaista ohuen ihon ja kudokset.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 24 Helmi - 16:14

Toffee ja kolme hänen ystäväänsä, jotka Neira nopeasti rekisteröi ja tunnisti, olivat Maikol, baarissa riehunut, Niko ja Hare. Neira katseli kuinka Toffeen veri pulppusi tuon kädestä. Voih, mitä haaskausta tuo ajatteli. Samassa Kaydenin sanat saavuttivat hänet. ”Te ette tapa minun ystäviäni!” Neira sihahtaa ja hyökkää aivan samaa aikaan Bambin kanssa. Mutta Neira ei pysty tappamaan Toffeeta, jota oli luullut melkein koko ihmiselämänsä ajan veljekseen. Nuori nainen hyökkää tuon kimppuun ja katsoo silmästä silmään valeveljeään. Tuon silmät olivat kauhua täynnä. Toffeen silmien heijastumisista Neira näkee Bambin ja automaattisesti nuori vampyyri työntää Toffeen tieltään, tytön hampaisiin.

Toffeen ystävät reagoivat nopeasti, kaikki nostavat aseensa, mutta epäröivät ampua Neiran vuoksi.
Mutta Toffeen elämä menee kuin silmien ohitse hidastettuna, siltikään mies ei tee mitään. Tuo kaatuu suoraan Bambia kohden lujaa vauhtia, vaikka kaikki vaikuttaa menevän kuin hidastetussa elokuvakohtauksessa. Mies katselee kuinka hänen sisarensa hiukset pyyhältävät vain ohitse, tuon työntäessä hänet pois tieltään. Neiran käsi aiheuttaa kuumia aaltoja tuon ruumiissa ja hän tuntee sen jokaisen yksityiskohdan. Ja vaikka mies kuinka yrittää, hänen raajansa eivät toimi. On kuin hän olisi sisältä kuollut.

Sam katsoo järkyttyneenä kun hänen pikkutyttönsä hyökkää vampyyrinmetsästäjän kimppuun. Ei mies siitä ole yllättynyt, että vastaveretetty vampyyri sekoaa verestä mikä Toffeen kädestä pulppuaa. Mies vain on pelästynyt siitä, kenen kimppuun tyttö käy. Toffeehan oli vampyyrinmetsästäjä! Bambi ei olisi voinut keksiä helpompaa tapaa tehdä itsemurhaa? Mutta Sam huomaa Toffeen käyvän hitaalla, ihmisestä näkee, kuinka pahasti tuo on järkyttynyt Neiran reaktiosta. Samin on pakko nostaa hattua Neiralle, nuori vampyyri alkaa oppia.


Kayden on hypännyt katon rajaan ja katselee viiden ihmismiehen hidasta kävelyä pesää kohden. Kaikilla heilläkin oli Solaris-aseet.


Viimeinen muokkaaja, nasuadaepssu pvm Su 24 Helmi - 16:29, muokattu 1 kertaa

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 24 Helmi - 16:28

Bambi tarraa vaistomaisesti kiinni Toffeeseen ja upottaa hampaansa tämän kaulaan. Veri rupeaa oitis pulppuamaan hänen suuhunsa. Viimeinenkin järkevä ja selvä ajatus katoaa tässä vaiheessa veren maun viedessä hänet mukanaan.

Derek ja Crystal, menkää Kaydenin kaveriksi. Tappakaa kaikki. Ana viestittää ystävilleen ja lähtee itse hyökkäämään yhtä metsästäjää kohti. Hänen tarkoituksenaan on tehdä yksi, nopea täsmäisku miehen rintaa kohden ja yksinkertaisesti repiä sydän tuon rinnasta. Hän ottaa nopeasti kohteeksi Toffeesta kauimmaisena seisovan miehen.

Isabella hypähtää yhden miehen taakse aikomuksenaan tarttua kiinni miehen päästä ja repiä se yksinkertaisesti irti omalta paikaltaan.

Crystal ja Derek lähtevät puolestaan etsimään Kaydenia.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 24 Helmi - 16:48

Kayden kuulee Anan äänen päänsä sisällä ja hyppää hetkeäkään epäröimättä tietäessään Derekin ja Crystalin olevan tulossa hänen luokseen. Miehen mustat hiukset vain vilahtavat ilmassa kun tuo on katkaissut maahan saapuessaan yhdeltä mieheltä niskat poikki. Neljä muuta kääntyvät Kaydenin suuntaan. Mies väistää heidän aseidensa luoteja täpärästi.

Hare katsoo kuinka Ana tulee häntä kohdin, vampyyrinaisen ilme oli julma, ainakin hänen mielestään. Ase nousee tuon eteen ja hän tähtää Anan rintaan sydämen kohdalle. Kuolleen miehen verellä täytetyt ludit kumminkin menevät roimasti ohi, vaalean miehen ollessa paniikissa ja lähteessään juoksemaan vampyyriä karkuun.


Neira katsoo kuinka Toffee joutuu Bambin hampaisiin. Naisen silmistä alkaa valua veren sekaisia kyyneliä ilmeen silti ollessa kuin kuolemansaattajalla. Kaikki tapahtuu nopeasti. Ana on hyökkäämässä Haren kimppuun, Niko ampuu Samia kohden. Yksi luodeista hipaisee tuota. Haavasta alkaa valua saman tien verta. Niko ei näe Isabellaa tuon takana. Samassa Maikol juoksee Neiraa kohden sivusta päin. Tuo nostaa aseensa ilmaan ja Neira kyykistyy. Hän tappaa tuon idiootin. Mutta ennen kuin nuori nainen ehtii tekemään mitään, näkee hän kuinka Maikol tähtää aseellaan Bambia. Tyttö ei taida huomata, sillä ei väistä, tai ei tajua väistää ruokaillessaan. Hetkeäkään epäröimättä Neira on vampyyrin nopeudella Bambin ja Toffeen edessä. Kalmojuuri ja villiruusu luodit osuvat Neiran ruumiiseen ja tuo kaatuu tajuttomana maahan.

Maikol katsoo järkyttyneenä kuinka luodit uppoavat Neiraan kuin pumpuliin. Mutta hänen on pelastettava Toffee ja hän tähtää uudestaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 24 Helmi - 17:02

Isabella tarttuu Nikon päähän ja repäiseen kerran napakasti. Ilmoille kantautuu inhottava rusahdus ihon, jänteiden, lihan ja luun antaessa periksi ikivanhan vampyyrin voimille. Mies saattaa jopa tajuta mitä tapahtuu, koska kerrotaan aivojen ja silmien toimivan hetken aikaa pään irtoamisen jälkeenkin. Siinä vaiheessa mitään ei ole kuitenkaan enää tehtävissä. Isabella on kertonut oman mielipiteensä vampyyrien kotirauhan häirintään.
Hän hypähtää sirosti Maikolin luo ja toistaa saman, jonka teki tämän toverille.

Anan kynnet ja käsi uppoavat Haren sisään selän kautta. Se murskaa kylkiluut tieltään. Hänen sormensa kietoutuvat miehen sydämen ympärille. Yksi rivakka nykäisy ja tuo elintärkeä elin on poissa paikalta. Ana hymyilee pirullisesti.

Bambi hätkähtää veren luomasta transsista kun Neira kaatuu hänen viereensä. Hän lopettaa juuri ajoissa. Jos hän olisi jatkanut vähänkään pidempää, Toffeen kuollessa, miehen veri olisi vetänyt tytön mukanaan. Neira onnistuu pelastamaan hänet sekä luodilta, että kuolemalta.
Kädet lennähtävät puhtaasta järkytyksestä. Hän tajuaa nopeasti mitä on tehnyt. Voi luoja! Minä tapoin ihmisen! Kyyneleet kihoavat hänen silmiinsä shokin myötä.


Derek ja Crystal hyppäävät katolta alas suoraan kahden muun miehen selän taakse. He toimittavat hämmästyttävän täsmällisesti samaan tahtiin. Kumpikin kohottaa kätensä ja taittaa edessään olevan miehen niskat nurin.
Ihmisen pää on selkärangassa todella huterasti kiinni, joten oikealla otteella hekkokin ihminen pystyy siihen. Vampyyreilta se käy tosin vielä helpommin. Sekunttia myöhemmin miehet ovat jo kuolleita.
”Aika kunnianhimoista ottaa heti viisi vastustajaa K”, Derek virnistää toiselle.
Crystal viimeistee vielä yhden miehen samalla tavalla kuin edellisen.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 24 Helmi - 17:23

Sam hymyilee pirullisesti Nikolle, tuon silmien avautuessa järkytyksestä suureksi. Ihmismiehellä ei ole hetkeäkään ollut mahdollisuutta selviävän. Ääntäkään ei tuon suusta pääse kaiken tapahtuessa aivan liian nopeasti ihmismielen hitaudelle.

Hare kiljuu kuin pikkutyttö, tuon tuntiessa kuinka Anan kynnet painuvat hänen sisäänsä. Mies tuntee sisällään kaiken repeytyvän ja tuo kaatuu hengettömänä maahan.

Maikol ei ehdi painaa liipaisinta, kun Isabellan kädet ovat jo tuon pään ympärillä. Mies karjuu kuin raivohullu leijona, mutta mikään ei auta. Hän on jo kuollut.


Kaikki kolme ihmismiestä katsahtavat toisiinsa, kaikki ei tainnut mennä suunnitelmien mukaan. Mutta heitä ei ollut opetettu pelkäämään. Vampyyrinmetsästäjät kuolisivat ollessaan uhkarohkeita ja heidän juostessa kuolleiden ystäviensä turvaksi etupihalle. Miehet toimivat täsmällisen samassa tahdissa, jokainen heistä kohottaa aseensa ylös ja tähtäävät eri vampyyriä. Aseet pamahtavat.

Sam näkee kuinka yksi kolmesta miehestä tähtää Bambia, joka järkyttyneenä on edelleen Toffeen ja Neiran vieressä. Toinen oli shokissa. Sam ottaa yhteyden tuon mieleen. Näetkö. Tuo enemmänkin toteaa, kuin kysyy tarkoittaen heitä kohden tulevia uusia ihmisiä. Heistä ei yksikään epäröi hetkeäkään, he vain tappavat meidät nähdessään. Olemme kuin lehmiä heille, paitsi etteivät se syö meitä ja lihota samalla tavalla. Ja mitä me heille teimme? Huolehdimme omistamme, kun he olisivat vain kahlinneet Neiran johonkin sisälle, tai tappaneet. Samalla mies liikkuu todella nopeasti Bambin eteen, yksi miehistä tähtää tuota. Kukaan ei tainnut tajuta, ettei Toffeeta voinut enää pelastaa. He eivät osanneet ajatella, jos osaisivat, heistä kukaan ei olisi tullut tänne ikinä. Sam repäisee Toffeen käden irti. Bambi voi kuulla kuinka jänteet ja luut rusahtelevat irtaantuessaan toisistaan. Ihmismiehen luodit osuvat Toffeen käteen. Sam hyökkää ja upottaa hampaansa tuon kaulaan. Mies tietää, että on vaarallista juoda vampyyrinmetsästäjistä, mutta hän halusi näyttää Bambille, ettei toinen ollut tehnyt väärin juodessaan Toffeesta. He eivät voineet elää muulla ravinnolla kuin verellä. Samin onneksi miehen veri oli puhdasta.


Kayden iskee silmäänsä Derekille, samalla kuin iskee kätensä viimeisen miehen kylkiluiden alapuolelta sisään ja repii tuon sydämen irti. Tuo huutaa kuin pieni tyttölapsi. Miesten maatessa kuolleina maassa tuo pyyhkii yhden heistä vaatteisiin veren käsistään. ”Mutta Derek, olenhan minä sentään maailman taitavin taistelija.” Kayden hehkuttaa. Kaikki heistä tiesivät sanat valheeksi. Osasi Kayden tappaa ihmisen monella eritapaa, mutta taistelija tuo ei kumminkaan ollut, ainakaan parhaimmasta päästä. Mies ei kumminkaan epäröinyt hetkeäkään hyökätä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 24 Helmi - 17:51

Isabella siirtyy ihmissilmää nopeammin kolmen uuden miehen luo. Hän katkaisee kahdelta niskan yhtä aikaa, molempien käsien yksinkertaisella liikkeellä. Miehet eivät ehdi edes tajuta mitä tapahtuu, kun he jo kuolevat. Vahinko on ehtinyt jo kuitenkin tapahtua. Isabella on kyllä ehtinyt pois luodin tieltä, mutta Ana saa osuman omaan hartiaansa. Luodin ampulli räjähtää hänen olkapäässään ja vapauttaa kuolleen veren hänen elimistöönsä. Siinä missä, kalmojuuri-villiruusu uute lamaannuttaa, kuollut veri vie tajun, pienenäkin määränä.
Anan silmissä mustenee ja hän vajoaa maahan tajuttomana.

Bambi katselee Samin toimia silmät kauhusta selällään. Juuri nyt hänen päähänsä ei mahdu ajatuksia siitä mikä on heidän kannaltaan oiken. Hän oli vielä muutamia tunteja sitten ihminen ja nyt hän oli tappanut sellaisen. Kyyneleet valuvat pitkin hänen poskiaan. Hänen ruumiinsa on turta ja toimintakyvytön. Bambin päässä soi ainoastaan syyttävä ääni, joka toistaa koko ajan samaa lausetta: Sinä tapoit ihmisen! Sinä tapoit ihmisen! Sinä tapoit IHMISEN! Omissa silmissään hän on kamala hirviö.
Jokainen nuori vampyyri joutuu kuitenkin kokemaan tämän. Ensimmäinen tappo järkyttää aina ja riippuu kokonaan vampyyrista kuinka paljon. Bambille tämä on hetki, jolloin koko hänen tuntemansa maailma sortuu ympäriltä. Hän olisi voinut pyörtyä jo puhtaasta järkytyksestä.


Derek nauraa makeasti ja sydämensä pohjasta Kaydenin kommentille.
”Ei tämä nyt niin kummoinen juttu ollut.” Crystal katselee tyytyväisenä maassa makaavia ruumiita. Taistelu oli ollut jo ohi, ennen kuin oli edes kunnolla alakanut.
”Viedäänpä nämä roikaleet samaan nippuun muiden kanssa. Eiköhän meidän jonkinlainen polttohautaus pidä järjestää, ettei Hellin porukoiden tarvitse repiä pelihousujaan”, Derek sanoo nostaessaan kaksi ruumista kainaloonsa.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ke 6 Maalis - 11:41

Sam katselee Bambia ja näkee tuon kasvoilta, etteivät hänen sanansa auttaneet lainkaan. Samalla mies katselee maassa makaavia tajuttomia ystäviään. Juuri kun heitä tarvitsisin, niin molemmat päättivät ottaa päiväunet.. Ajattelee Sam todella lamaantuneena. Hän halusi auttaa Bambia, mutta ei todellakaan osannut auttaa tyttöä. Kaydenin tullessa talon sivulta kantaen paria miestä mukanaan, Sam vain nyökkää ja kasaa etupihaltakin miehiä polttohautaa varten. Samalla tuo vahtii Bambia silmät tarkkana. Mies oletti että tyttö oli niin pahassa paniikissa, ettei pääsisi liikkumaan, mutta jos paniikki olikin juoksevaa sorttia, oli hän valmis salamana lähtemään tuon perään.


Kayden nyökkää Derekille ja muitta mutkitta nappaa olkapäilleen pari rotevaa miestä ja kävelee etupihalle.

Siellä odottaakin sitten melkoinen sekasorto. Mutta mustahiuksisen miehen silmät suurenevat kun tuo näkee Anan ja Neiran tajuttomana, ja Bambin istumassa suu veressä Toffeen vieressä. O-ou, Neira saattaa saada sätkyn, mies ajattelee. ”Tehdään polttohauta ja viedään unikeot ylös sen jälkeen, vaiko?” Kayden kysyy yleisesti ottaen kaikilta. Sellaisten jotka eivät Samia ja Kaydeniä tuntisi, saattoivat kammoksua todella pahasti heidän ajatusmaailmaansa, kaksikko kun oli aina ajatellut todella samanlaisella aaltopituudella. Ja aivan huomaamattaan käyttivät monessa otteessa samantapaisia puheenparsia.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty To 7 Maalis - 15:32

Derekin saadessa Anan liikkumattoman ruumiin silmiensä eteen, hän pudottaa oitis kantamuksensa maahan ja rientää naisen luo. Tietenkään Ana ei ole kuollut. Hänen päänsä ei olisi silloin kiinni ruumiissa. Derekiä kuitenkin huoletti mitä hänen vanhimmalle ystävälleen oli oikein tapahtunut. Kun hän näki luodinreiän naisen hartiassa hänen ei tarvinnut kuin laskea yhteen.
Crystal puolestaan vain irvisti pienesti, kun hän näki Neiran. Hänen mestariteksestaan ei tainnut olla kovinkaan paljon jäljellä enää.

Isabella katseli ympärilleen melkein huvittuneen näköisenä. Aivan kuin koko tilanne olisi ollut jostain syytä todellakin huvittava.
”Antakaa minun hoitaa no ruumiit. Viekää te muut takaisin kotiin.”

Bambi oli purskahtanut lohduttomaan itkuun. Hän oli järkyttynyt ja poissa tolaltaa, eikä kyennyt juuri nyt likkumaan mihinkään.

Derek nappasi Anan käsivarsilleen kuullessaan Isabellan sanat: ”Kayden, ota sinä Neira ja Sam auta sinä Bambia. Hän ei taida oikein luottaa vielä muihin kuin sinuun ja Anaan.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Maalis - 20:48

Kayden nappaa Neiran olalleen ja odottaa sitten hopeahiuksista ystäväänsä.

Sam menee Bambin luokse ja ojentaa käden. ”Tule, mennään sisään. Siellä on parempi olla. Ja turvallista.” Jos tuo ei tartu miehen käteen yrittää hän nostaa tuon harteilleen ja viedä sisälle, jos toinen ei vain antaa. Tai olisi liian kykenemätön vastustamaankaan miestä.

Kayden kävelee ylös Neiran kanssa. Mies on huolissaan heidän pienestään. Oli hän huolissaan myös Bambista, mutta Neiraan hän oli ehtinyt kiintyä paljon enemmän kuin uuteen tyttöön.Kaydenin päästessä sisälle hän kaivaa veripussin jääkaapista ja alkaa valuttaa verta Neiran suusta sisään. Puoli pussia oli mennyt, ennen kuin nuori nainen havahtui. Melko hidasta toimintaa, mietti mies hymyillen samalla. ”Herätys Ruusunen, etkö ole kuullut ettei sodassa nukuta? Aijai..” Tuo torui Neiraa vitsillään. Pääasia, että he kaikki olivat kunnossa ja vaara oli ohitse.

”Yh, miksi kylmää verta!” Neira huudahti. Ennen kuin todellisuus vyöryi hänen ylitseen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ke 20 Maalis - 11:26

Bambi nostaa katseensa Samiin. Kyyneleet ovat sotkeneet hänen kasvonsa vereen. Ne eivät ole vain juovittaneet poskia, vaan käsien ollessa painautuneena silmille, veriset tahrat ovat levinneet hänen silmiensä ympärille ja kämmenille.
Bambi ojentaa kätensä Samille ja antaa tämän vetää itsensä ylös. Tytön polvet kuitenkin pettävät ja hän vajoaa takaisin maahan. Taistelu ja tappaminen oli yksinkertaisesti liikaa hänelle. Bambi oli elänyt aivan liian kauan suojattua ja turvallista elämää, jotta olisi pystynyt käsittelemään näin suuren määrän verta ja ruumiita.

”Ehkä sinun pitäisi kantaa hänet”, Isabella sanoi katsellessaan Samin ja Bambin touhuja. ”En usko, että tuollaisessa shokkitilassa kävelystä tulee mitään.”


Derek kantaa Anan toiselle sohvalle. Hän laskee ystävänsä sille hellävaroen, kuin tämä olisi helposti särkyvää kristallia. Hän rupeaa tarkastelemaan millaisia vammoja nainen on saanut tastelussa. Omaksi huojennuksekseen hän ei löydä Anasta muuta kuin luodin mentävän reiän hartiasta.
Derek astelee Kaydenin perässä jääkaapille ja ottaa sieltä veripussin Anallekkin. Hyvä veri puskisi vampyyrin ruumiista ulos myrkytyksen aiheuttaneen aineen. Derek uskoo sen olevan kuollutta verta, mutta ei voi mennä siitä takuuseen. Vanhakaan vampyyri ei erota niitä toisistaan hajun perusteella.

Neiran herätessä Crystal istuutuu hänen viereensä sohvalle. ”Olisit voinut varoa edes vähän noita hiuksiasi. Monen tunnin työ valui juuri viemäristä alas.” Nainen kuitenkin hymyili ystävällisesti. Kommentin oli tarkoitus keventää tunnelmaa, joka muuttuisi varmasti nopeasti todella painostavaksi.
Vanhemmat vampyyrit ovaisivat suhtautua tilanteeseen kepeämmin, sillä tämä taistelu ei ollut ensimmäinen. Neiralle ja Bambille se oli kuitenkin paljon rankempi kokemus. Oman elämänsä aikana Crystal oli huomannut, että nauru oli paras lääke moneen vaivaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ke 20 Maalis - 20:30

Sam vilkaisee vain Isabelliin ja ennen kuin tuo on lausettaan ehtinyt sanoa loppuun, on mies napannut tytön hartioilleen. Nopeasti mies on sisällä, huomatakseen kaikkien paikkojen olevan varattuna. Sam päättää laskea Bambin sohvan eteen lattialle. Näin hän voisi nojata edes johonkin jos haluaisi. Tyttö vaikutti olevan todella pahassa shokissa. Mies meni jääkaapille, otti veripussin ja kaatoi veren lasiin. Tuon jälkeen hän lämmitti sen mikrossa sopivaksi ja vei Bambin lähelle. Sam ei uskaltanut suoranaisesti antaa tytölle suoraan verta, hän kun ei oikein osannut käsitellä tällaisissa tilanteissa tyttöjä tai nuori lainkaan. Hänelle tappaminen ei ollut koskaan ollut ongelmana.

Samalla mies vilkuili Neiran suuntaan. Kaydenin sanoessa tuolle, ettei ollut ehtinyt lämmittää verta, ojensi Sam muitta mutkitta verilasin Neiralle ja meni tekemään uutta. Pian hän oli takaisin Bambin edessä istumassa. Kaikkeen tähän aikaa oli mennyt häviävän vähän. Sam vilkuili Bambin kasvoja, kunnes päätti hakea tuolle kostean pyyhkeen. Jos tyttö vain antaisi, alkoi hän pyyhkiä tuon kasvoja. Verilasin mies jätti lähelle Bambia, mutta silleen ettei se ollut tytön naaman edessä. Halutessaan tuo voisi ottaa sen.


Neira otti lamaantuneena Samin ojentaman verilasin ja joi sen yhdellä kulauksella. Lämmin veri oli paljon parempaa kuin kylmä ja helpotti hieman nuoren naisen oloa. Kumminkin tuo katsoi Bambia sivusilmällään, ilman että toinen huomaisi. Hänen teki mieli alkaa raivota tytölle kurkku suorana ja heittää verta tuon päälle. Tyttöhän oli tappanut hänen veljensä! Hänen VELJENSÄ. Hänen.. Valeveljensä. Neira ei suostunut hyväksymään asiaa, että Toffee oli kuollut. Mutta tyhjä olo hänen sisällään, ilman sitä tunnetta, että oli joku jota hän rakasti, kertoi aivan muuta. Neira oli järkyttynyt. Hän ei saanut sanaakaan suustaan. Nainen vilkaisi Crystaliin tuon sanoessa jotain hänen hiuksistaan. ”Anteeksi.” Neira tokaisi ykskantaan ja hyvin värittömällä äänellä.


”Kylmää verta, että saatiin kehostasi sinne kuulumaton veke. Ei vampyyrinkään ole hyvä olla tajuttomana.” Kayden tokaisi ja kastoi Derekin ohi Anan suuntaan. Hän tiesi ettei naisella ollut mitään hätää, sillä muuten tuota hoitava ei olisi noin rauhallinen. Nähdessään Neiran ilmeiden muuttuvan ja sulkeutuvan pikku hiljaa enemmän ja enemmän, mies huolestui. ”Oletko kunnossa, Neira? Haluatko jotain?” Mitään vastausta ei Kayden saanut.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty To 21 Maalis - 22:04

Bambi ei sanonut mitään tai elehtinyt vastalauseeksi Samin hääriessä hänen ympärillään. Hän muistutti hieman räsynukkea, jota mies saattoi retuutta ympäriinsä miten halusi. Hän antoi miehen koskettaa itseään kavahtamatta tai sanomatta mitään. Hän vain tuojotti mitään näkemättä eteensä.
Mielessään hän näki sen nuoren miehen kuolleen ruumiin. Tyhjät silmät olivat tuijottaneet häntä. Aivan kuin Toffee olisi pystynyt vielä kuoltuaankin syyttämään häntä tapahtuneesta. Bambin kurkkua kuristi. Hän oli tappanut ihmisen. Hänen muutoksestaan ei ollut kulunut edes kokonaista vuorokautta ja hän oli ehtinyt tappaa jo ensimmäisen ihmisen. Hän ei ollut edes ajatellut sitä. Oli riittänyt, että hän oli haistanut haavasta valuneen veren. Sen jälkeen kaikken oli sanellut veri. Hän ei ollut pystynyt mitenkään vastustamaan sen kutsua.

Minä olen hirviö!

Mikäli Sam piti vielä yhteyttään auki Bambiin, juuri nyt hän pystyisi lukemaan tytön mieltä kuin avointa kirjaa. Hän tietäisi tarkalleen, mitä tuo ajatteli ja mitä hän koki parhaillaan.

Ana rupesi hiljalleen virkoamaan Derekin huolehtiessa hänestä. Hän räpytteli silmiään huoneen kirkkaissa valoissa. Hänen olkapäätään särki ikävällä tavalla. Aivan kuin joku olisi väkipakolla yrittänyt vääntää sen sijoiltaan. Muistikuvat palautuivat hiljalleen todellisuuden myötä. Anaan se ei kuitenkaan vaikuttanut yhtä musertavasti kuin Neiraan ja Bambiin. Ikävä kyllä, tämä ei ollut ensimmäinen kerta kun hän oli saanut luodista. Hän olisi halunnut kertoa muuta.
Kuten nytkin, muutamat aiemmat kerrat olivat johtuneet myös varomattomuudesta.

”Terve. Mikä olo?” Derek kysyy ja virnistää tapansa mukaan. Hymy ei kuitenkaan yllä hänen silmiinsä asti. Mies oli tavattoman huolissaan ystävästään. Hän tiesi kyllä, että Ana ei kuolisi yhteen pikku luotiin, mutta ei ollut mukavaa nähdä naista tajukankaalla keskellä ihmisten ruumiita.
”Mitäs luulet?” Ana puuskahti ja nousi istumaan. Hän huomasi, että hänen toinen kätensä oli eloton. Se ei totellut hänen käskyään vaan roikkui elottomana paikoillaan. ”No voi helvetti!”
”Mitä?” Derek hätääntyi.
”Toinen käteni on pois pelistä”, Ana tokaisi tyytymättömänä.

Kokemuksesta Ana tiesi, ettei vamma ollut pysyvä. Luoti oli luultavasti osunut johonkin tärkeään jänteeseen ja katkaissut ne. Kuollut veri hänen elimistössään hidasti paranemista. Vaikutus menisi kuitenkin hiljalleen ohi ja käsi olisi entisenlainen. Neiran ystävät eivät olleet selvästikkään mitään turhanpäiväisiä vampyyrinmetsästäjiä. Heillä oli ollut tietoa asioista. Muuten Ana olisi saanut vain myrkytyskohtauksen. Nyt hän oli menettänyt tajuntansa ja käsi olisi toimintakyvytön siihen asti, että kuollut veri olisi poistunut hänen kehostaan. Se ei vain kuulunut hänen suunnitelmiinsa. Olisi ollut paljon mukavampaa käyttää molempia käsiä.


Hän katseli ympärilleen huoneessa. Neira ja Bambi eivät näyttäneet voivan kovin hyvin. Sam näytti kuitenkin pitävän huolta Bambista juuri nyt, joten hän voisi keskittyä ensimmäiseksi Neiraan. Normaalisti kun heillä oli vain yksi suojatti, tällaista ongelmaa ei ollut. Yhden nuoren vampyyrin tarpeisiin oli helpompi keskittyä kuin useamman. Onneksi heitä oli useampi asioita hoitamassa. Ana tiesi voivansa luottaa ystäviinsä sen suhteen, että he auttaisivat niin paljon kuin kykenisivät.
Nyt oli ehkä parempi antaa Samin hoitaa Bambia. Anasta näytti siltä, että heidän välilleen oli muodostumassa jonkinlainen yhteys. Parempi käyttää kyseistä yhteyttä hyväksi nyt parhaan mukaan.

Neira oli asia erikseen.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 24 Maalis - 0:04

Sam hätkähti hieman Bambin ajatuksia. Vanhempi vampyyri ei oikein tajunnut miksi tyttö ajatteli asiaa noin jyrkästi yhdeltä kannalta. Bambi.. Et sinä ole hirviö, kaikkea muuta. Olet soma nuori vampyyri ja elämäsi alussa. On aivan luonnollista että sekoat vielä veren hajusta. Ja Ne.. Se mies olisi tappanut meidät kaikki, niinkuin ne muutkin. Sam jätti sanomatta, että Toffee oli Neiran veli. Tieto saattaisi järkyttää Bambia vielä pahemmin. Ja juuri nyt oli tärkeämpää saada tyttö tolkkuihinsa. Kyllä tuo tajuaisi asian jossain kohtaan tai saisi tietää. Vain siksi että olemme vampyyreitä. Mutta miten lehmät puolustautuvat ihmisiltä? Ei mitenkään, ne eivät pysty siihen. Ja ne elävät vain ihmisen ravinnoksi. Me emme tapa ihmisiä huvin vuoksi, ei kukaan meistä. Vaikka emme heistä pidä. Me vain huolehdimme omistamme, koska muuten emme pärjää täällä.

Pyyhittyään toisen kasvot Sam istahti tuon eteen ja yritti katsoa tuota silmiin, saaden näin toisen uskomaan, ettei kukaan pitänyt häntä hirviönä. Huoli paistoi miehen silmistä. Tämä todella oli peloissaan, ettei tyttö selviäisi tai pääsisi asian kanssa ymmärrykseen. Vampyyrien oli pakko syödä, he kuolisivat muuten. Sinun tekosi oli silkkaa itsepuolustusta ja himoa. Se helpottuu aikaa myöten, olenhan sanonut sen sinulle jo monta kertaa. Mutta sinun on opittava hallitsemaan sitä. Ja me olemme täällä auttaaksemme sinua. Ei sinun tarvitse juoda ihmisistä enää ikinä, jos et sitä halua itse. Ja pystyt jättämään ihmisen eloon juodessasi, jos haluat. Kyllä sinä opit. Anna nyt minulle edes yksi pieni kaunis hymy. Sam pyysi. Tuo nosti kätensä tytön poskelle ja hymyili tuolle lempeästi.


"Neira hei?" Kayden yritti uudelleen. Mies yritti ottaa tuohon yhteyttä. Yllätyksekseen hän saikin, hän oli jostakin syystä ajatellut että tuo olisi sulkenut itsensä kokonaan. Neiraa..

Neira nosti katseensa Kaydeniin tuon sanoessa hänen nimensä telepaattisesti. Ääneen sanottu kutsu oli mennyt aivan ohi nuorelta naiselta. Toffee on kuollut. Neira vastasi takaisin. Sanojen päälle tuli vielä hymy.

Kayden katsoi hivenen järkyttyneenä Neiraan. Mustahiuksinen mies oli aina ajatellut nuoren naisen paljon vahvemmaksi, tuo näytti olevan kumminkin sisältä hyvin herkkä vaikka tuo olikin näyttänyt melko kovaa kuorta heille täällä. Totta oli myös tosin se, ettei toinen ollut ehtinyt kauaa edes olemaan, mutta silti. Kayden vilkaisi Anaan pyytäen apua. Ja yhteydessä edelleen tuohon, mies järkyttyi siitä, että nuoren naisen pään sisällä soi vain tyhjää. Ei mitään. Lamaantunut. Kuin kuollut.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 24 Maalis - 11:57

Sam, ota se tyttö syliin. Näytä hänelle, että hänestä pidetään kaikesta huolimatta. Minä keskityn nyt hetken aikaa Neiraan, koska hänelle tilanne on luultavasti kaikkein vaikein. Vie Bambi vaikka omaan huoneeseesi. Saatte olla rauhassa. Ana neuvoi Samia nopeatempoisesti mielessään. Sinun ja Bambin välille on ehtinyt muodotua jo jonkinlainen sidos, joten minun jälkeeni olet hänelle paras apu. Hän luottaa sinuun enemmän kuin meidin muihin.
Koeta kestää, minä tulen auttamaan niin nopeasti kuin mahdollista.

Hän vilkaisi miehen suuntaan ja hymyili rohkaisevasti.

Ana ei olisi halunnut ryhtyä tähän. Hän olisi halunnut suojella Bambia vielä hetken aikaa ennen kuin tämä joutuisi tappamaan jonkun. Ikävä kyllä, se oli kaikilla nuorilla vampyyreilla edessään jossain vaiheessa. Hän ei kuitenkaan ollut halunnut jättää puolustuskyvytöntä, nuorta vampyyria yksin heidän kotiinsa. Jos Neiran ystävät olisivat suunnitelleet hyökkäyksensä paremmin, he olisivat saattaneet hyvinkin hyökätä myös heidän asuntoonsa. Bambi oli kaikkein parhaimmassa suojassa heidän kanssaan.
Anan suunnitelmaan oli kuulunut lähettää Neira ja Bambi yhdessä jonnekkin syrjempään. Toffeen naurettava viiltely oli kuitenkin sotkenut kaiken täydellisesti. Tietysti Neira oli lähtenyt veljensä perään. Hän toimi nuoren vampyyrin vaistoilla, joiden tasaantumiseen menee vuosia. Nyt he saivat kaikki selvitellä yhdessä tätä sotkua.

”No niin Neira. Mennäänpä juttelemaan tuonne minun huoneeseeni”, Ana sanoi painokkaalla äänellä. Hän halusi tehdä tytölle selväksi ettei mahdollisuutta kieltäytymiseen juuri nyt ollut. ”Voimme tehdä myös niin, että minä hoidan juttelemisen.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 24 Maalis - 12:27

Sam kuunteli Anan viestiä ja toimi niinkuin toinen neuvoi. Samalla kun mies kantoi Bambin huoneeseensaa, jos tuo vain antaisi, tämä mietti vanhemman vampyyrinaisen sanoja. Heillä oli sidos, Sam tunsi saman kyllä itsekkin, mutta ei halunnut hyväksyä sitä. Silti mies pyyhki nämä ajatukset pois mielestään, hänen oli keskityttävä nyt tyttöön eikä itseensä.

Päästessään huoneeseen, Bambin joko kävellessä tai hänen kantamanaan, mies istuutui sängylle. Ja piti toista sylissään. "Me huolehdimme sinusta. Minä huolehdin niinkuin myös Ana. Et ole yksin, vaikka sinusta siltä saattaa nyt tuntua." Sam sanoi ääneen, heidän nyt ollessa poissa muiden luota. Jos joku olisi halunnut kuunnella olisi hän voinut, mutta kaikilla taisi olla nyt muuta ajateltavaa.


Neira nousi lattialta ja käveli Anan huoneeseen kuin robotti. Tuo istuutui sängyn reunalle ja odotti.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 24 Maalis - 14:37

”Minulla on sinulle muutamia vaihtoehtoja”, Ana sanoo seistessään ikkunan edessä. Hän on nostanut toimivan kätensä lantiolleen, toinen puolestaan roikkui hänen kyljellään edelleen täysin toimintakyvyttömänä. ”Voin antaa sinulle unilääkettä, jotta saat nukutuksi. Sen aikana luultavasti alitajuntasi prosessoi tapahtunutta ja herättyäsi tilanne voi tuntua paljon selkeämmältä. En kuitenkaan takaa mitään. Toinen vaihtoehto on se, että saat olla täällä aivan rauhassa ja miettiä asioita itseksesi. Kolmas vaihtoehtosi on puhua minulle. Sitä varten minä olen täällä. Minun kanssani puhuminen saattaisi kuitenkin auttaa sinua näkemään asiat oikeassa valossa. Päätös on kuitenkin sinun me emme voi pakottaa sinua yhtään mihinkään.”

Sam, pidä mielesi auki, niin voin ehkä auttaa sinua Bambin kanssa myös näin toisesta huoneesta.


Bambi tarrautuu Samiin kuin pelastusrenkaaseen miehen nostaessa hänet ylös. Oikeastaan hän ei liiemmin ajatellut mitä teki. Hänen toimintansa oli pikemminkin vaistomainen refleksi kuin tietoisesti tehty teko. Miehen läsnäolo tuntui kaikesta huolimatta rauhoittavalta.

Samin huoneessa Bambi käpertyi miehen syliin kuin pieni lapsi. Hän nuuhki toisesta lähtevää miellyttävää tuoksua samalla kun kuunteli rauhoittavia sanoja.
”Miksi te otitte minut mukaan?” Bambi kysyy. Hänen äänensä on kuin hiljainen kuiskaus, jota on lähes mahdotonta kuulla.


Isabella astelee sisään taloon mukanaan kaksi muuta vampyyria. ”No niin, ruumiit on hoidettu”, nainen sanoo puhdasta tyytyväisyyttä äänessään. ”Eihän se tilanne nyt niin kummoinen ollut.”

Toinen Isabellan seurassa olevista vampyyreista on hänen sielunkumppaninsa Sheryl. Sheryl ei ole yhtä vanha vampyyri kuin Isabella, mutta hän lähentelee ikänsä puolesta hiljalleen tuhatta vuotta. Sitä ei ihminen suostuisi kuitenkaan uskomaan nähdessään Sherylin. Nainen on kaunis, ei yhtä pitkä kuin kumppaninsa, eikä yhtä hoikka. Sherylissä on sellaista naisellista pehmeyttä ja kurveja, mitä joku voisi pitää ylimääräisinä kiloina. Niin ei kuitenkaan ole. Hänellä on tummanruskeat, harteille ulottuvat hiukset, jotka on leikattu polkkatukaksi.
Sherylin pukeutuminen oli hieman katu-uskottavampaa kuin Isabellan. Hänen tyyliään voisi kuvailla sellaiseksi kaunistelluksi, vanhan ajan Hollywood punkkariksi. Hänellä oli jalassaan revityty farkut, joiden lahkeet oli tungettu naisillisiin maihinnoususaappaisiin. Lanteilla, vyön virkaa toimitti kyhäelmä, jossa oli useita taskuja ja kettinkejä. Paita oli jonkinlainen korsetin ja niskalenkkitopin yhdistelmä.
Kolmas vampyyri oli Leon, joka ei ollut muille entuudestaan tuttu. Leonista tuli mieleen slaavilainen, vaalea, paha poika, jolla oli rahaa ylläpitää omaa imagoaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 7 / 8 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa