Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

 :: Muuta :: New York

Sivu 4 / 8 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava

Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 17 Helmi - 20:28

Neira vain vilkaisee Samin suuntaan ja jättää toisen muuten huomioimatta. Hän ei nyt ehdi keskittymään mieheen.
”Pörröpää.” Neira tuhahtaa mutta hymyilee samalla. Hän ei ole itse ajatellut asiaa aikaisemmin, mutta muiden kommentoidessa on hänen itsekin myönnettävä olevansa pieni pörröpää. ”En minä karkuun lähde. Ihan noin helposti. Ja ei se haittaa, ymmärrän kyllä että Bloody Moonin tapaisissa paikoissa pitää olla seksikäs. On vain hieman vaikea kuvitella, että olen seksikäs.” Nainen sanoo. Tämä katseli vuoronperään molempia vieressään olevia naisia. Ainoa milloin Neira piti itseään seksikkäänä, oli hänen tanssiessa. Silloin naisen kehoon valtasi seksikäs tunne.
Nopeasti Neira kävelee osoitetulle paikalleen ja istuutuu alas. ”Kerrokset käy hyvin. Niitä voi kyllä tehdä aika paljonkin, jos vain haluat. Minulla on joskus ollutkin kerroksia tukassa, mutta siitä on aikaa. Se näytti ihan kivalta.” Tuo muistelee samalla kuin ottaa Crystalin kädestä kansion. Nopeasti nainen katsoo sitä hivenen pää kallellaan. Liike oli todella turha, mutta se oli vain ominaista naiselle itselleen ja huomaamaton ele. ”Juu kuulostaa hyvältä. Antaa mennä!” Neira hymyilee Crystalille. ”Äläkä kuuntele Anaa muuten, innostu niin paljon kuin haluat. Kuhan vaan sovin baariin sitten työntekijäksi. Ja Samin rupisammakko ehdotuksen voi jättää pois laskuista. Ellei pomo välttämättä pidä rupisammakoita kauhean seksikkäinä…” Tämä sanoo virnistäen samalla. Hän myös vilkaisee Anaa, kohdistaen sanat enimmäkseen tuolle.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 17 Helmi - 20:38

Crystalin silmät loistavat kuin hehkulamput. ”Hienoa. Värjäämme ensin tukkasi. Sitten saat mennä suihkuun ja sitten vasta leikataan.”
Crystal käännähtää tutkimaan tavaroitaan ja rupeaa sekoittamaan väriaineita. Hän asettelee kaikki tarvikkeensa pienelle pöydälle, jonka hän nostaa Neiran viereen. Hän harjaa Neiran hiukset huolellisesti, niin ettei niistä löydy yhtään takkua. Sitten hän rupeaa jaoittelemaan hiuksia osioiksi, jotka värjätään. Hän työskentelee tottunein elein ja keskittyy työhönsä pikkutarkasti.

Ana seuraa toimitusta hetken aikaa vierestä kunnes nousee seisomaan. ”Te pärjäätte varmasti kahdestaan. Minä menen huolehtimaan siitä, etteivät pojat häiritse teitä.”
Tämän sanottuaan Ana astelee olohuoneeseen Samin luo. ”Terve neropatti. Miltä kolmen kimppa tuntui? Viimeyön metakasta voisi päätellä, että se oli joko helvetin hyvää tai aivan hirveää.”
Anan huulilla on leveä, ystävällinen ja aavistuksen huvittunut hymy, kun hän isttu miehen viereen sohvalle.
”Neira on into piukena, kun pääsee leikkimään tyttöjen juttuja. Ainakin siltä minusta näyttää.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 17 Helmi - 20:48

Nainen nyökkää. Sitten Neira sulkee silmänsä siksi aikaa kun Crystal harjaa tämän hiuksia. Nainen rakastaa sitä, kun joku muu harjaa tai edes vain koskettelee hänen hiuksiaan. Tuon keho rentoutuu aivan kokonaan.

Sam vilkaisee Anan suuntaan, tämän tullessa olohuoneeseen. Pian mies kumminkin nauraa mahakippurassa naisen heitolle. ”Minusta se oli oikein mukavaa. Prinsessa Kissanainen ja Prinssi Kuorsaajaherra vain nukkuvat edelleen, väsynyttä porukkaa. Tai sitten niillä on aamusessiot menossa. Kaydenin kuorsaaminen vaan kertoo muuta.” Tuo sanoo. Anan mainitessa Neiran, vilkaisee Sam Crystalin huoneen suuntaan. Sieltä kuului vain hiusten harjaamisesta ääntä, muuten oli jokseenkin hiljaista. ”No mutta se on vain hyvä. Ja ehkä ymmärrettävää, jos meidän pieni on koko ihmiselämänsä elänyt veljensä kanssa. Ei taida olla hirveästi ollut tuollaisia naisten hetkiä. En vain tajua tuota kaikkea hössötystä laittautumisesta. Te kaikki täälläkin olette hyvännäköisiä ilman laittautumista.” Sam tokaisee ja kohauttaa olkiaan.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 17 Helmi - 21:28

Ana ottaa paremman asennon sohvalla ja nostaa jalkansa kahvipöydälle. Hän nojaa päätään sohvan selkänojaan ummistaen silmänsä nauttien hetkestä. Miksi elämä ei voinut olla aina näin mutkatonta? Juuri nyt hänen elämänsä oli todella mukavaa. Hän oli saanut nauttia mukavasta illasta ystävien kanssa, sekä estottomasta seksistä, jonka jäljiltä hänen olonsa on hyvin tyytyväinen ja tyydyttynyt.
”Kai sinä tajuat Sam, että vaikka nainen olisi kuinka kaunis tahasa, hän haluaa olla vielä kauniimpi. Sitäpaitsi, jos nainen tuntee itsensä kauniiksi niin se kohottaa itsetuntoa”, Ana sanoo silmät ummessa. ”Sam, olisitko niin kiltti ja toisit minulle pussiverta lasissa ja lämmittäisit sen ruumiinlämpöiseksi?”

Tessa raottaa silmiään aavistuksen. Hän on herännyt tavattoman voimakkaaseen kuorsaukseen, joka särkee hänen tärykalvojaan ikävällä tavalla.
Samassa hän näkee Kaydenin edessään. Naisen huulille leviää ovela ja harvinaisen tyytyväinen hymy kun hän muistaa edellisen yön poikien kanssa. Sam ja Kayden osaavat tosiaan asiansa. Tessan paikat olivat miellyttävällä tavalla kipeät. Hän venyttelee kuin kissa ja hivuttautuu aivan Kaydenin viereen, iho ihoa vasten.
Tessa painaa huulensa miehen hartiaa vasten ja kuljettaa etusormensa pitkää kynttä tämän kylkeä pitkin. Hänelle kelpaisi oikein hyvin yhdet aamun pikaiset, ennen kuin hänen pitäisi lähteä kotiin.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Su 17 Helmi - 22:29

Sam katsoi kuinka vampyyrinainen vain suoraan sanottuna levisi sohvalle makoilemaan. Tuon kasvoilta saattoi nähdä hyvänolon. Mies tuhahti kuullessaan Anan pyynnön, kai se oli pakko kun nainen nätisti pyytää. Vampyyri nousee sohvalta ja kävelee keittiöön. ”No se on totta. Mutta naisten pitäisi minun mielestäni tuntea aina itsensä kauniiksi, tälleen pienesti yleistettynä. Mutta eipä ole minun ongelmani, kuhan ei ole liian laittautunut.” Samalla kun hän puhui, kaatoi tuo veripussista verta lasiin ja laittoi mikroon sen jälkeen. Veren ollessa sopivan lämpöistä, ottaa mies lasin ja vie Analle. ”Tässä arvon neiti verenne.” Tuo sanoo hymyillen Analle lempeästi. Samin ilkikurisuus oli poissa, mies käyttäytyi melkein jopa herrasmiesmäisesti ja kypsästi.

Kayden tuhahtaa unissaan, ja raottaa silmiään hieman vain nähdäkseen Tessin sekaisin olevat hiukset lähellä kasvojaan. Kylmät väreet kulkevat miehen koko ruumiissa naisen kuljettaessa kynttään tuon kylkeä pitkin. ”Iske kunnolla kiinni..” Kayden kuiskaa hiljaa toiselle ja yrittää vetäistä tuota samalla itsensä päälle. Mies oli nopeasti hereillä, pikaiset tai ei niin pikaiset kelpasivat aamuisin aina.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Su 17 Helmi - 22:41

Ana naurahtaa kevyesti. Hän pitää kuitenkin edelleen silmänsä kiinni. ”Pitäisi ja pitäis. Mikä siinä, kyllähän se minulle kelpaisi. Se ajatus on kuitenkin istutettu meidän korviemme väliin jo geeneissä. Niin on ollut aina ja tulee aina olemaan.”
Samalla Ana kuulostelin Samin liikkeitä heidän avarassa oleskeluhuoneessaan. Hän saattaa haistaa veren, kuten kuka tahansa vampyyri. Se saa naisen kulmahampaat työtymään esiin vaistomaisesti.
Hän raottaa silmäänsä aavistuksen, kun kuulee Samin äänen läheltään. ”Kiitos”, hän sanoo hymyillen samalla kujeilevasti. Tähän voisi melkein taas tottua. ”Ihan niin kuin kotona ennen vanhaan.”
Kodilla Ana tarkoittaa aikaansa vanhempiensa kanssa, satoja vuosia sitten, heidän isossa kartanossaan. Heillä oli ollut orjia ja palveluskuntaa. Voi kun hän voisi palata ajassa taaksepäin siihen aikaan.

Tessa antaa Kaydenin vetää itsensä tämän päälle. Hän perääntyy vaistomaisesti niin, että voi pienellä lantioliikkeellä hieroa itseään miehen penistä vasten. Tessa ei aikonut ottaa miestä kuitenkaan aivan vielä sisälleen. Pikaiset tai ei, hän halusi syttyä kunnolla ennen toimintaa.
Samalla kun Tessa hieroo itseään Kaydenia vasten, hän kumartuu suutelemaan, näykkimään, nuolemaan miehen rintakehää, katsoen tätä samalla suoraan silmiin. Hänen kätensä kulkivat molemmilla puolilla Kaydenin kylkiä pitkin kynsien upotessa pehmeään ihoon. Vahvat, viilatut kynnet jättivät jälkeensä punertavia juovia miehen iholle.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ma 18 Helmi - 12:40

Sam istuutuu takaisin Anan viereen sohvalle. Hänkin haistaa veren, mutta ei haluaisi pussiverta, miehen tekee mieli mennä metsästämään. Ehkä myöhemmin.. Tuo ajattelee. ”Pitäisikö Neiralle viedä myös lasi?” Tuo kysäisee Analta, muistaessaan taas heidän pienen suojatin. Olihan Neira vielä nuori vampyyri ja verenhimo oli silloin kovimmillaan.

Kayden melkein alkoi murista, kun Tessin kynnet jättivät jälkensä tuon ihoon. Mies nautti tuosta pienestä kivusta todella paljon. Naisen suudellessa häntä, tuo etsi kätensä toisen rinnoille. Hellästi, hän lähti hivellen kylkiä kunnes kädet pääsivät rinnoille saakka. Kayden ei silti ottanut kovaa otetta, vaan ihan vain sormen päillään hiveli nännien ympäriltä. Vampyyrien iho oli paljon herkempi kuin ihmisten.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ma 18 Helmi - 13:06

Ana hymyilee Samille. Kun mies tarjoutu viemään verta myös Neiralle, hän kuitenkin kurtistaa aavistuksen kulmiaan. Hei eivät olleet ottaneet naista lemmikikseen, joka hemmotellaan piloille vaan heidän oli tarkoitus kouluttaa naisesta omillaan selviävä vampyyri.
”Milloin sinusta on tullut noin lepsu? Neiran pitää oppia hillitsemään verenhimoaan. Hän ei voi olettaa, että verta on aina saatavilla, varsinkaan tällaisessa maailmassa.”
Ana ei halua viivästyttää yhtään Neiran koulutuksen alkua. Kaikki oli kiinni pienistä asioista.
”Annetaan Neiran nautti nyt hetkestään. Käyn hänen kanssaan metsästämässä ennen työvuoron alkua.”

Tessa melkein kehrää Kaydenin päällä. Hän antaa hampaidensa raapia miehen rintakehää. Edellinen ilta oli ollut hyvin antoisa. Tessa oli tuntenut olonsa niin täydeksi, kun kaksi miestä oli työntynyt hänen ruumiinaukkoihinsa. Lisäksi se oli ollut erittäin hauskaa.
Tessa naukaisee tuntiessaan Kaydenin kädet rinnoillaan. ”Etkö tajunnut jo eilisestä, että pidän rajummista otteista”, Tessa mumisee miehen rintaa vasten ja näykkäisee tämän nänniä kulmahampaillaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ma 18 Helmi - 23:14

Sam kääntyy katsomaan Anaa ja miettii tuon sanoja. Milloin hänestä tuli näin lepsu. Mies ei itse edes tajunnut olevansa lepsulla tuulella. ”Jaa. En tiedä, mutta olet oikeassa. Hänen pitää oppia selviämään yksin, varsinkin kun on tuollainen ongelma magneetti.” Mies naurahtaa mielessään.

Kayden ottaa Tessin sanoista vaarin ja puristaa tuon rinnoista kovalla otteella. Toinen käsi valuu raapien hieman naisen vastaa alemmas ja aloittaa rajun hieromisen klitoriksen päällä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ti 19 Helmi - 11:56

Ana kulauttaa veren alas kurkustaan. Hän pyyhkäisee yksinkertaisella peukalon liikkeellä veripisaran suupielestään.
”Taidan lähteä lenkille. Älä kiusaa tyttöjä kun olen poissa”, Ana sanoo laskiessaan juomalasiaan pöydälle. ”En varmaan juokse kovin pitkää lenkkiä. Haluan vain verrytella hieman.”
Hän hymyilee Samille noustessaan seisomaan. Hän suuntaa askeleensa kohti omaa huonettaan, joka on tällä hetkellä lahjoitettu Neiralle. Heidän pitäisi tehdä joitain järjestelyjä nukkumajärjestelyjen suhteen. Se voisi olla seuraavan päivän operaatio. Tänään keskityttäisiin siihen, että Neirasta saataisiin hyvinvoivan ihmisen näköinen. Tällä hetkellä hän tosiaan näytti katulapselta.
Ana tutkii hetken aikaa vaatekaappinsa sisältöä. Hän voisi käydä makuujärjestelyjen muuttamisen yhteydessä läpi myös vaatekaappinsa ja karsia vaatteistaan jotain pois. Hän valitsee ylleen urheilutopin ja pienet shortsit. Kyseisissä vaatteisa Derekin tekemä kukkaköynnös-tatuointi näkyy hyvin selkeästi. Hän vetää jalkaansa ergonomiset lenkkitossunsa ja palaa olohuoneeseen.
”Ole kiltisti muru”, hän sanoo ennen kuin sulkee rappukäytävän oven perässään.

”No niin, väriaine on nyt hiuksissasi”, Crystal sanoo heittäessään kumihanskat roskikseen. ”Nyt annamme sen vaikuttuaa kymmenen minuuttia. Ehdimme keskustella hieman ihosi väristä.”
Crystal hymyilee Neiralle pirteästi. ”Oletko miettinyt miten peität tuon vampyyreille ominaisen kalpeuden?”

Tessa päästää äänen, joka on jotain kiljahduksen ja naukaisun välimaastosta. ”Voisin periaatteessa ottaa sinulta suihin, mutta taidan olla liian kärsimätön siihen”, Tessa inisee.
Hän nostaa itseään niin, että saa ohjattua Kaydenin erektion sisälleen.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Helmi - 12:30

Sam vain katselee kun Ana nousee, menee huoneeseensa. Käskee häntä ja on vain yhtäkkiä kadonnut ovesta ulos. Okei selvä, hyvää lenkkireissua.. Mies ajattelee nauraen mielessään makeasti. Mutta tyttöjen kiusaamisesta Sam ei voinut olla varma, oli hyvin mahdollista, että mies ei tottelisi Anaa tuossa asiassa.

Neira avaa silmänsä kun Crystal sanoo hiustenvärjäämisen olevan valmista. Nuori nainen huokaisee onnellisena, hän tosiaan rakasti kun joku hipelöi hänen hiuksiaan edes jollakin tavalla. Se oli vain todella mukavan tuntuista. ”Olen käyttänyt vampyyrien aurinkorasvaa ja itseruskettavaa, tosin vain ihan pari kertaa..” Neira vastaa Crystalille edelleen istuessaan tuolilla. Nyt nuori nainen vain kääntyi katsomaan itseään takanaan olevasta koko vartalo peilistä, hän oli kalpea, todella kalpea. Neira oli aina ihmisenä ollut hyvin ruskettunut, mutta ei kumminkaan liian ruskettunut. Naisesta oli todella epäkäytännöllistä näyttää aivan ruskealta, varsinkin jos se oli tekorusketusta. Pieni auringonoton vivahde ihossa oli ihana. Neira kääntyy takaisin määrättyyn asentoon penkillä.

Kayden auttaa Tessiä saamaan erektionsa sisään, muuttamalla hieman asentoaan. Mutta hetkeksikään ei tuon käsi ja näppärät sormet poistuneet naisen klitoriksen päältä.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ti 19 Helmi - 12:59

Derek astelee ulos huoneestaan pelkissä boksereissa ja nivustaivettaan raapien. ”Terve”, hän murahtaa huomatessaan Samin sohvalla. ”Missä kaikki ovat?” hän kysyy katselleen ympärilleen silmät sirillään. Oli harvinaista, että heidän olohuoneensa oli näin tyhjillään tähän aikaan päivästä, varsinkin kun Derekin käsityksen mukaan kaikki olivat kotona.
Samalla hän astelee jääkaappia kohti ottaakseen itselleen aamiaista. Hän kurkistaa jääkaappiin. ”Meidän pitäisi hankkia lisää verta. Varasto on käymässä vähiin, nyt kun meillä on yksi vauva, joka syö kuin... Aika paljon.”

Crystal katsoo Neiraa kummissaan. ”Käytätkö niitä erikseen? Kai tiedät, että vauvavampyyreille... Siis vastaveretetyille on itseruskettavia, joissa on korkea UV-suoja. Sinun ei tarvitse käyttää aurinkorasvaa erikseen. Tai sitten voit hankkia suihkurusketuksen. Minä ja Ana käytämme suihkurusketusta, koska se on helppo ja pysyy kauemmin. Sen lisäksi kun huolehdit siitä säännöllisesti se pysyy vielä kauemmin ja näyttää luonnolliselta. Voisin järjestää sinulle sellaisen huomiseksi. Täksi päiväksi varoitusaika saattaa olla liian lyhyt.”
Crystalin kasvoille on muotoutunut ystävällinen hymy.

Tessa hymisee tyytyväisenä Kaydenin täyttäessä hänet ääriään myöten. Tunne on on taivaallinen, vaikka mies tuntuukin hieman liian isolta hänen sisäänsä. Venyvä tunne tuntuu taivaalliselta, kuten myös se miten miehen penis hieraisi hänen seinämiään tunkeutuessaan sisään.
”Kayden, kai tiedät, että en tarvitse paljoakaan siihen, että laukean?” Tessa kysyy heittäen päätään taaksepäin. Hän vie kätensä selkänsä taakse ja tukeutuu Kaydenin reisiin. Samalla hänen ruumiinsa taipuu kauniille kaarelle. Hän laukeaa takuu varmasti vain parista työnnöstä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Helmi - 13:26

Sam katsahtaa Derekkiin ja ei voi muuta kuin nauraa tuon hämmästykselle, missä kaikki oikeasti olivat. Oli totta, että normaalisti tähän aikaa olohuoneessa oli jo melkein reviirisota kun kaikki halusivat mahtua johonkin tiettyyn paikkaan istumaan. Nyt tilaa oli melkein muille jakaa. ”Ana on lenkillä. Neira ja Crystal laittavat meidän katulasta ihmisen näköiseksi Crystalin huoneessa. Kaydenin ja Tessin aamusessiot ovat varmaan kohta lopussa.” Mies virnisti toiselle.
”Nyt kun siinä seisot, niin et viittisi millään antaa yhtä kaljaa jääkaapista?” Sam kysyi, kun huomasi Derekin olevan jääkaappi auki keittiössä. ”Totta. Ana on menossa metsästämään Neiran kanssa kun tulee ja nainen on valmis.” Mies selitti nopeasti. Verta oli haettava lisää, mutta hengenhätää ei ollut saman tien, kun Ana oli menossa ulos syömään hänen suojattinsa kanssa.

Neira joutui pariin kertaan räpyttelemään silmiään. Jos hän olisi vielä ihminen, tuon naama olisi yhtä punainen kuin paloauto. ”E-en ole tiennyt.. Erikseen minä olen niitä käyttänyt.” Crystalin sanat vauvavampyyristäkin sai naisen vielä häpeämään itseään hivenen lisää.
”Järjestä vain, kun auringonotostakaan ei oikein mitään tule.” Neira vastasi naisen hymyyn niin hyvin kun pystyi, mutta tuota nolotti niin kamalasti, ettei hymy ihan ylettänyt silmiin saakka. Mutta Crystalin hymyillessä, nuoren naisen oli pakko katsoa Crystali kunnolla. Vampyyrinainen oli todella kaunis.

Kayden irvisti mielihyvästä, hänen työntyessään Tessiin sisälle. Hän rakasti vampyyrinaisen kireyttä hänen ympärillään. Mies olisi voinut jo laueta siihen paikkaan, mutta hän pidätteli kaikin voimin itseään. Kayden ei voinut vastata ääneen naiselle mitään, mutta nyökkäsi tälle että ymmärsi tilanteen. Ja se ei haittaisi yhtään! Samalla mies katseli kuinka Tessin alaston vartalo meni kaarelle hänen päällään ja mies huokaisi todella raskaasti. Kayden asetti kätensä naisen pakaroille ja otti kunnon otteen niistä. Pari työntöä ja hän ei edes voisi pidätellä enää.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ti 19 Helmi - 13:48

Derek murahtaa vastaukseksi Samille. Hän ottaa jääkaapista, sekä verta, että olutta, mutta veri on ainoa, jonka hän laittaa mikroon lämpenemään. Oluen hän tuo Samille sohvalle.
Samassa ovi lennähtää auki ja Ana tulee takaisin lenkiltään huomattavasti nopeammin kuin kukaan olisi olettanut. Naisen hiukset ovat karanneet poninhännältä ja hän näyttää hieman rasittuneelta. Alle viiden minuutin lenkistä ei voi kuitenkaan seurata minkäänlaista rasitusta, varsinkaan vampyyrille.
”Pojat, nyt tarvitaan apua.” Ana kantaa sylissään myttyä, joka saattaisi hyvin olla nuori nainen. Mytty uikuttaa surkeasti. ”Löysin tämän tytön ihan talomme kulmalta. Voisin kuvitella, että hän on niin tuore vampyyri ettei ole ennen tutustunut auringon aiheuttamiin vahinkoihin.”
Ana kantaa mytyn sohvalle. ”Tuokaa hänelle verta.”

”Selvä. Millaisen rusketuksen haluat?” Crystal kysyy ottaen kännykkänsä esiin. ”Haluatko näyttää tavalliselta ihmiseltä vai innokkaalta auringonpalvojalta? Vai jotain siltä väliltä?” Crystal kallistaa aavistuksen päätään, kännykkä kädessään ja muikistaa hieman huuliaan. ”Siitä riippuu, kuinka monta kertaa varamme sinulle ennen kuin se tehdään säännöllisin väliajoin.”

Tessa rupeaa liikuttamaan lantiotaan varmoin, hitain liikkein ylös ja alas. Hänen ei tarvitse tehdä se kuin kaksi kertaa kun hän tuntee orgasmin lähtevän liikkeelle lantiosta ylös päin. Hän puristaa kyntensä Kaydenin reisiin ja ynisee sen voimasta.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Helmi - 14:02

Sam saa olut tölkin käteensä kun ovi avautuu vauhdilla. Miehen silmät suurenevat tuon katsoessa myttyä Anan käsivarsilla. Nopeasti mies nousee sohvalta tehden tilaa mytylle. Sam kittaa oluen nopeasti kurkusta alas ja menee keittiöön auttamaan Derekkiä veren kanssa. Taitaa toisen miehen veri mennä nyt Anan löydökille. ”Veri on hieman lopussa.” Sam vain tokaisee kun kaivaa jo jääkaapista lisää pussiverta. Samalla mies vilkuilee taakseen nähdäkseen Anan tuoman mytyn paremmin. Mytty inisee hyvin voimakkaasti. Taitaa olla pieni paniikki päällä.

”Siltä väliltä eh-” Neira sanoo, mutta keskeyttää lauseensa. Hän kuulee olohuoneessa tulevan vikinän ja muiden puheen. ”Mitä siellä tapahtuu?” Nuori vampyyri kyselee Crystalilta, vaikka toinen tuskin tietää yhtään sen enempää kuin hän. Neiran tekisi mieli juosta olohuoneeseen katsomaa tilannetta, mutta ei uskalla mennä katsomaan jos toinenkaan ei mene.

Kun Tessin kynnet porautuvat Kaydenin reisiin, pääsee tuon suusta hyvin voimakas mielihyvän ääni. Mies laukeaa samaan aikaan kuin nainen.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ti 19 Helmi - 14:17

”Sitä pitää sitten hankkia lisää. Derek, viitsitkö sinä? Ota vaikka Kayden mukaan. Hakekaa sitä veripankista”, Ana sanoo ja näyttää tuskaiselta. Eikö hän ollut aiemmin toivonut, että elämä voisi jatkua rauhallisena? Miksi hänen toiveiviinsa ei vain vastata?
Derek pyöräyttää silmiään tyytymättömänä. Hän oli vasta noussut ylös ja hänellä oli työpäivä hoidettavanaan. Hän ei kuitenkaan sano vielä mitään. ”Tyttö ei ole varmaan vielä syönyt mitään, jos aurinkokin on tullut yllätyksenä”, Derek tokaisee. ”Kokeillaan ensin yhtä lasillista. Katsotaan mitä hän sanoo siihen.” Uudet vampyyrit saattavat suhtautua vereen hyvin ahdistuneesti, joutuessaan syömään sitä ensimmäisiä kertoja. Muutos on rankka ja jos ei tiedä missä mennään, se on yhtä helvettiä.
Derek on nähnyt monta vastasyntynyttä vampyyria, jotka ovat seonneet totaallisesti. Uusi luonto ei vain ota sopiakseen vanhaan muottiin.
Ana ottaa toiselta sohvalta viltin ja peitteli sylissään olleen tytön sen alle. Hän ei halunnut antaa toiselle omaa vertaan, koska vastasyntyneen vampyyrin myrkky on erittäin voimakasta. Ana saisi siitä seuraavalla hetkellä pyöriä lattialla ja anella jompaa kumpaa huoneessa olevaa miestä naimaan itseään, jotta hänen olonsa helpottuisi.
”Hei, ei mitään hätää. Olet nyt turvassa ja aurinkoihottumasikin paranee pian, kun saat syödäksesi”, Ana kuiskaa lempeästi ja rauhoittavasti viltin alle.
Vilttiin kiedottu mytty uikuttaa entistä voimakkaammin.

Crystal käännähtää kannoillaan ovensa suuntaan ja kurtistaa kulmiaan. ”En tiedä.” Nainen muikistaa huuliaan tyytymättömän oloisena. ”Mennään katsomaan. Ota pyyhe mukaasi, sillä saat mennä samalla huuhtomaan hiuksesi.”
Crystal osoittaa sängyllään olevaa pyyhettä, jonka on ottanut esiin Neiraa varten.

Tessa lysähtää ensin Kaydenin rintaa vasten ja kierähtää siitä sitten hänen viereensä velälleen. Hänen huulillaan on onnellinen ja tyydyttynyt hymy.
”Sinä se tosiaankin osaat asiasi. Vaikka haluaisin viettää koko päivän tehden tätä, minun pitää varmaan lähteä kotiin. Teddy odottaa minua jo.” Tessa ponnahtaa ylös ja rupeaa keräämään lattialla lojuvia tavaroitaan.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Helmi - 14:37

Sam ottaa Derekin sanoista oppia ja vie Analle yhden lasillisen lämmintä verta, itse asiassa juuri sen lasillisen minkä mies oli varmaan itse ajatellut juoda. Sam tiesi, että mies saattoi ärsyyntyä lasin viennistä, varsinkin kun oli juuri herännyt. Mutta ei jaksanut juuri nyt välittää asiasta.
Ojentaessaan verta Analle, Sam istuutuu sohvan reunalle ja katselee uikuttavaa vampyyriä. ”Hei, ei mitään hätää. Kaikki järjestyy.” Tuo sanoo mytylle, yrittäen itsekin tuota rauhoitella. Vikinä oli melko ärsyttävän kuulloista, mutta ymmärrettävää.

Neira nappasi pyyhkeen ja suorastaan juoksi olohuoneeseen. Nuorella naisella ei kestänyt kauaa tajuta tilannetta, olihan hän kokenut saman. Epäröimättä hetkeäkään nainen meni sohvan eteen lattialle istumaan ja yritti etsiä käteensä sohvalla makaavan käden. Neira toivoo, että sohvalla makaava antaa hänen yrittää rauhoittaa toista paijaamalla tuon kättä. Samalla hän katsoi Anaan, kysyen silmillään, mitä oli tapahtunut? Kuka tuo sohvalla oleva oli? Kauaa ei nuori nainen siinä voinut istua, hänen piti mennä pesemään hiuksensa hiusmömmöistä. Joten ei aikaakaan kun Neira päätti käydä hyvin nopeasti suihkussa pesemässä päänsä ja tulla saman tien takaisin.

Kayden katseli Tessin alastonta vartaloa kun nainen poimii lattialta vaatteitaan ja muita tavaroitaan. Rauhallisesti mies istuutui sängylle ja nappasi sängyn vierestä alushousunsa ja t-paitansa. Samassa Kayden itse alkoi tiedostomaan, että olohuoneessa tapahtui jotain outoa. ”Sori Tess, käyn katsomassa mitä tuolla tapahtuu.” Mies sanoi Tessille samalla kun sai vaatteensa päälleen. Ennen kuin mies lähti huoneesta, meni hän Tessin luokse antaakseen toiselle suudelman jos toinen vain sellaisen haluaisi.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ti 19 Helmi - 14:54

Ana ottaa lasin Samilta ja muodostaa samalla huulillaan äänettömän kiitoksen. Mytty liikahtaa aavistuksen.
Viltin alta saattaa erottaa lähes mustan hiuspehkon ja parin peuramaisia ruskeita silmiä, joissa välkkyi kauhu. Silmien ympärillä näkyi pahasti palanutta ihoa, joka oli vesikellojen peittämä. Neiran etsiessä tytön kättä hän kietoo peitettä tiukemmin ympärilleen eikä annan kättään toiselle.
”Juo tästä, se helpottaa oloasi ja parantaa palaneen ihosi”, Ana sanoo ojentaen lasia tytön kasvojen eteen. Ruskeiden silmien kauhistunut katse lennähtää häneen. ”Tämä voi olla todella outoa, mutta selitämme sinulle kaiken ja kyselemme vähän asioita. Täällä sinulla ei ole mitään häätää.”

Tessa kääntää Kaydenille poskensa ja hymyilee suloisesti. ”Muista muru, tämä oli vain seksiä. En kaipaa kukkasia ja sydämiä tämänkään jälkeen.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Helmi - 15:05

Sam nyökkää Analle vain ja katselee naista sohvalla. Toinen oli aivan paniikissa, ”Se auttaa sinua saman tien. Kipu lähtee kun juot tuon, se on kuin lääkettä sinulle. Ei tarvitse pelätä. Eikä kukaan meistä aijo satuttaa sinua, usko pois.” Mies sanoo naiselle ja hymyilee lempeästi tuolle, jos vaikka hymyilevät kasvot auttaisivat tuota rauhoittumaan hieman.

Neira huokaisee kun toinen ei anna hänen rauhoittaa, mutta ymmärtää kyllä. Nopeasti nainen siirtyy suihkun puolelle, pesee hiuksensa huolellisesti ja pukee sen jälkeen päälleen takaisin. Hän palaa olohuoneeseen, mutta jää sivummalle, ettei sohvan ympärille tule liikaa hälinää. Antaa toisen yrittää rauhoittua nyt itse. Neira kumminkin haistaa veren Anan pitämässä lasissa ja tuon kulmahampaat liukuvat esiin. Nuoren naisen tekisi mieli juosta ottamaan lasi ja juoda se itse, mutta hän hillitsee itsensä.

”Tiedän Tess. Enkä ole sinulle ruusuja ostamassakaan.” Kayden tuhahtaa. Hän vain halusi olla Tessille mukava ja kiittää seksistä. Hän kyllä tunsi vampyyrinaisen tavat hyvin. Olohuoneeseen päästyään mies katsoo hölmistyneenä sinne tunkeutuneita vampyyreitä, kaikki olivat jollakin tapaa sohvan ympärillä. Kayden vilkaisee Neiran olan yli ja katsoo sen jälkeen Samiin. Sam kohauttaa olkiaan ja telepaattisesti sanoo vain, ettei tiedä itsekkään paljoa. Odotetaan siis.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ti 19 Helmi - 16:03

Sohvalla makaava nuori vampyyri käpertyy entistä tiukemmin vilttiinsä kun väki hänen ympärillään lisääntyi. Ana huomasi sen nopeasti. Olohuoneessa on väkeä aivan liikaa. Ketä tahansa pelottaisi, jos vampyyrit kerääntyisivät ympärille. Lisäksi tytön ruumiissa on tapahtunut monia, käsittämättömiä muutoksia, jotka varmasti hämmentävät häntä entisestään.
Ana nousee seisomaan sohvan edessä. ”No niin! Tänne tarvitaan tilaa, joten hajaantukaa! Derek ja Kayden, menkää käymään siellä veripankissa. Neira ja Crystal, menkää jatkamaan sitä mitä teitte. Sam voit jäädä kanssani tänne, jos tarvitsen apua.” Anan ääni on käskevä, eikä se jätä juurikaan varaa vastalauseille.
Tyttö, joka näytti juuri ja juuri kahdeksantoista vuotiaalta piiloutuu nyt kokonaan viltin alle.

”Selvä”, Derek sanoo ja lähtee omaa huonettaan kohti. Hän on edelleen pelkissä boksereissa. ”Vaatteet päällä Kayden niin lähdetään.”
”Mennään Neira. Anan sana on laki”, Crystal sanoo ja viittoo omaa huonettaan kohti.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Helmi - 20:53

Neira vain nyökkäsi Anan käskylle ja oli jo menossa, ennen kuin Crystal ehti häntä sanoa. Nuori nainen kumminkin hymyili toiselle mennessään tuon kanssa takaisin jatkamaan hänen ehostustaan. Olihan Neira itsekin jo jäänyt taaemmaksi olohuoneen nurkkaan katsomaan tilannetta, että antoi sohvalla maakaavalle naiselle tilaa. Crystalin huoneeseen päästyään nainen istuutui tuolille, jossa oli istunut aikaisemmin. Nainen vain oletti, että hänen täytyisi istua siinä. Mutta jos Crystal neuvoisi hänet toisaalle, nainen siirtyisi saman tien.

Sam katsahti Anaan ja Kaydeniin. Anan käskevä ääni sai heidän välissään olevan mytyn ehkä ahdistumaan hetkeksi enemmän, mutta olohuoneen tyhjentyessä kyllä tuo ehkä rauhoittuisi sitten.

Kayden kävi nopeasti hakemassa huoneesta vaatteensa ja kävellessään Derekin perässä tuo puki päälleen samalla.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ti 19 Helmi - 21:30

Tessa vilahtaa olohuoneen läpi, vilkuttaen ovella Samille ja Analle ennen kuin livahtaa ulos ovesta. Hän on tajunnut tilanteen olevan varsin räjähdysherkkä, joten parempi ettei paikalla ole kovin montaa sivusta seuraajaa.

Crystal sulkee huoneensa oven perstään. ”Hoidan nyt sen puhelun”, hän sanoo osoittaen puhelintaan. Hän soittaa ystävälleen, jolla on vampyyreille tarkoitettu kauneushoitola, joka tarjoaa vampyyreille halvalla suihkurusketusta. Hän varaa Neiralle suoralta kädeltä neljä kertaa, joista kolme ovat kolmen päivän välein ja neljäs viisi päivää viimeisestä. ”Noin. Ensimmäinen aikasi on huomenna kahdeltatoista. Älä huoli hinnasta. Ana hoitaa sen kunnes rupeat tulemaan toimeen itseksesi.”
Crystal heittää puhelimen sängylleen. ”No niin, ruvetaanpa kerrostamaan hiuksiasi. Sanoit, että sinulle sopii vino, otsatukka?” Hän menee ottamaan esiin saksia, kampaa, harjaa ja hiusklipsejä.

Muiden mentyä Ana polvistuu jälleen sohvan eteen ja ojentaa tytölle lasia. ”No niin, olemme nyt täällä kolmistaan. Minun nimeni on Ana ja tämä mukava herrasmies, tässä on Sam”, Ana mulkaisee Samia ja käskee äänettömästi tätä olemaan ihmisiksi. Anan ääni on matala, lempeä ja rauhoittava. Hän varoo tekemästä äkkinäisiä liikkeitä, aivan kuin olisi tekemisissä aran villieläimen kanssa.
Peuramaiset silmät ilmestyvät jälleen esiin viltin alta.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Helmi - 21:38

”Juu kerroksia voi laittaa todellakin aika paljon, osaat varmasti kyllä katsoa mikä on sopivan verran.” Neira sanoi. Tämä mietti hetken, ennen kuin jatkoi, ”Joo, sellainen soma pieni vino otsatukka, mutta ei kumminkaan kauhean radikaalia sivujakausta. Sellainen pieni..” Neira virnistää naiselle hänen takanaan ja itselleen. Nuori nainen ei oikein osannut selittää mitä haluaisi, mutta luotti kyllä Crystalin silmään. Ja sitä paitsi, hiukset kasvaisivat kyllä nopeasti takaisin. Neiran keskittyessä taas vain tähän hetkeen, unohtaen tarkoituksella olohuoneessa olevan ”muukalaisen”, hänen vastan pohjassa alkoi tuntua taas pieni jännitys.

Sam katsahtaa Anaa ja nyökkää vain tuolle. Mies ymmärsi olla nätisti nyt, ei hän idiootti sentään ollut vaikka välillä siltä vaikuttikin. ”Hei.” Sam sanoo viltin alta kurkkiville silmille, kun Ana oli esitellyt heidät. Miehen ääni oli myös hyvin tasainen ja rauhoittava.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Jilli lähetetty Ti 19 Helmi - 21:53

”Asia selvä”, Crystal toteaa pirteasti ja rupeaa jakamaan Neiran hiuksia osioiksi. ”Luoja, että sinulla on paljon hiuksia”, hän ihastelee työskennellessään toisen hiusten parissa. Vampyyrin nopeudella ja tarkkaavaisuudella ne on kammattu nopeasti osiin, jonka jälkeen Crystal rupeaa leikkaamaan niitä. ”Saas muuten nähdä menettekö te Anan kanssa tänään töihin. Tuo pikkuvampyyri saattaa hieman sekoittaa pakkaa.”

”Mikä sinun nimesi on?” Ana kysyy. Tämä voisi viedä aikaa, sillä tyttö näyttää olevan todella peloissaan.
Tyttö laskee vilttiä vielä enemmän kasvoiltaan. Hän katselee Samia ja Anaa tarkkaavaisesti vuorotellen. Hänen kasvonsa ovat palaneet pahasti, josta saattaa päätellä nopeasti, että verettämisestä ei todellakaan ole montaa päivää. Ne ovat kuitenkin alkaneet jo hieman parantua, mutta eivät kuitenkaan vampyyreille ominaisella nopeudella. Tästä voi päätellä myös sen ettei hän ole vielä nauttinut ensimmäistä veriannostaan.

”Mi... Minun nimeni on Bambi”, tyttö sanoo heiveröisellä ja aavistuksen käheällä äänellä.
”Hei Bambi. Minkä ikäinen olet?” Ana kysyy lempeästi.
”Kuusitoista. Täytän kyllä pian seitsemäntoista.”
Ana sulkee silmänsä. Ihminen tai en, lapsen verettäminen on todella julmaa. Muutos on todella rankka aikuisellekkin. Mistä näitä vampyyreja oikein tulee? Tietysti yksi uusi vampyyri on pieni voitto, mutta... ”Bambi, kokeilisitko juoda tämän?”
”Mitä siinä on?”
”Tämä parantaa oloasi. Juo nyt. Pidät siitä varmasti.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Vierailija lähetetty Ti 19 Helmi - 22:25

Samin silmät suurenevat aavistuksen kun hän kuulee tytön iän. Mies vilkaisi Anaa ja pystyy lukemaan tuon kasvoilta myös järkytyksen. Tyttöhän oli lapsi, hyvin nuori lapsi! ”Sinulla on kaunis nimi, Bambi.” Sam sanoo tytölle lempeällä äänen sävyllä. Hän yrittää saada toisen rentoutumaan ja ystävällisyys ja kehut toimivat usein miten melko hyvin. Varsinkin kun miehen äänessä ei ollut minkäänlaista vihjettä muusta kuin ystävyyden annosta. ”Kannattaa juoda se, en usko että se on pahaa, mutta se auttaa. Parantaa sinut kuin maailman paras lääke. Ja sitä se periaatteessa onkin. Eikä se oli mitään myrkkyä, jos et usko, niin voin ottaa ensiksi huikan ja antaa sinulle?” Tuo sanoo hymyillen ja ihan hivenen vitsaileva äänen sävy muttei liian. Hän puhui edelleen rauhoittavalla äänensävyllä.

Neira nauttii taas kerran Crystalin kosketellessa hänen hiuksiaan. Samalla nuori nainen kumminkin kuuntelee tuota tarkkaavaisesti ja aavistukset kurtistaa kulmiaan tuon sanoille. ”Totta, mutta se ei ole niin tärkeää. Onhan tilanne kumminkin hyvin ymmärrettävä. Minä kyllä muistan ensimmäisen kertani auringossa, se oli HYVIN kamalaa.” Tuo sanoo ja painottaa viimeisiä sanojaan todella paljon huomaamattaan. Varmasti monella uudella vampyyrillä oli kokemuksia aurinkoihottumasta.

Vierailija
Vierailija


Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tänään Bloody Moonissa: Tankotanssia ja sokerisia drinksuja (K-18!)

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 8 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: New York

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa