Lagnia Vivad

Siirry alas

Lagnia Vivad

Viesti  Shakur lähetetty Ke 25 Huhti - 16:14

Koko nimi: Lagnia Vivad
Kutsumanimi(nimen merkitys): Lagnia, Lagni
Syntymäaika: 16.4.1924
(Verettäminen:) 5.7.1960
Ikä: 226
Kansalaisuus: Italia
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 183cm/79kg
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Siviilisääty: naimaton

Koulutus: Ei varsinaista nimellistä koulutusta.
Ammatti: Palkkatappaja
Varallisuus/kuukausipalkka: Omistaa huvilan Mykonoksen saarella, Kreikassa.
Muut taidot: Erinomainen lähitaistelija. Tuntee myös aseet erittäin hyvin.

Harrastukset: Lukeminen

Ulkonäkö: Lyhyet, karheat, hiekanblondit hiukset. Sukii hiuksensa yleensä geelin avulla taakse, mutta vapaana ollessaan hiukset ulottuvat suurinpiirtein korvien tasolle sivuilta, otsahiukset silmien tasolle. Kirkkaan vihreät silmät. Kasvoissa neljä arpea, kaksi niistä oikean silmän päällä, yksi silmäkulmassa ja neljäs ohimolta poskelle.
Lagni pukeutuu tummiin pukuihin, ja pitää kaulassaan kravaattia.

Erityiset tuntomerkit: Selässä oleva aasialais-tyylinen lohikäärme tatuointi, arvet kasvoilla.
Luonne: Lagnia on hiljainen ja kylmä ensinäkemältä. Hän on erinomainen opettaja tiukan luonteensa vuoksi. Lagnia ei salli erehdyksiä, mutta hänen opetusmetodinsa ovat kuitenkin loppujen lopuksi loogisia, sekä jopa helliä. Jos Lagnian mielestä sinusta ei ole johonkin, mies ei myöskään laita sinua tekemään moista.

Menneisyys: Lagnia syntyi Italiassa mafiaperheeseen. Hän oli perheen toinen lapsi, eikä siksi ollut perheen perillinen. Lagnia ei kuitenkaan koskaan ollut välittänyt kyseisestä seikasta, mutta jo lapsesta asti hänet oli koulutettu tappamaan. Kun Lagnian isä kuoli nuoren miehen ollessa 20-vuotias, Lagnia päätti lähteä tutkimaan maailmaa. Hän asui jonkin aikaa aina eri maissa ja opetteli maiden kielet ja tarut, ennenkuin siirtyi seuraavaan.
Lagnia kuitenkin jatkoi työtään kiertelystään huolimatta, ja eräänä iltana hän oli saanut tehtäväkseen tappaa nuoren murhaajan, joka liikkui kaduilla. Keikka ei kuitenkaan mennyt suunitelmien mukaan, ja Lagnia päätyi ottamaan nuoren miehen siipiensä suojaan, ja koulutti tästä palkkatappajan.

Muutamaa vuotta myöhemmin, hänen oppilaansa lähti omalle keikalleen, ja palatessaan tuo oli muuttunut vampyyriksi ja yritti tappaa Lagnian, ja muutti tämän vahingossa, tajuamattaan myös vampyyriksi. Lagnia ei kuitenkaan lannistunut, vaan hankki käsiinsä kaiken mahdollisen tiedon itsestään, ja jatkoi elämäänsä, sekä työtään.

Pitää: Viinasta, naisista, alkoholista, mytologiasta.
Ei pidä: Ongelmista
Muuta: Osaa lähemmäs kymmentä eri kieltä.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa