Ryan von Heaven

Siirry alas

Ryan von Heaven

Viesti  Jilli lähetetty Ma 7 Tammi - 15:15

Koko nimi: Ryan Acilio Romeo von Heaven
Syntymäaika: 19.04.2112
Ikä: 39-vuotta
Kansalaisuus: Amerikka
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 187,9 cm/78 kg

Seksuaallinen suuntautuminen: Homo
Perhe:
Isä: Miquuel von Heaven (68) the Heaven productin toimitusjohtaja
Äiti: Marquerit von Heaven (66) Kotirouva
Isosisar: Miranda von Heaven (42) Taiteilija
Siskonpoika: Micha von Heaven (16) Lukiolainen
Ex-kihlattu: Nathalie Brock (35) Tiedusteluosaston johtaja the Heaven productin New Yorkin toimipisteessä
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Miranda von Heaven
Samantha Lewis, ystävä
George Lewis, ystävä
Emmanuel Hermanson, Ryanin terapeutti
Michelle Hayes, sihteeri

Ammatti: New Yorkin osavaltiojohtaja the Heaven productilla. Valmistautuu ottamaan koko kansainvälisen yrityksen omaan johtoonsa isäntä jälkeen. Nykyisin hän osallistuu vielä agenttina kenttätehtäviin ja johtaa omaa iskuryhmäänsä.
Varallisuus/kuukausi palkka: Ryan on saanut jo opiskeluaikanaan osan perinnöstään rahana, mikä on ollut suvun tapana jo usean sukupolven aikana. Sen lisäksi, että on kuluttanut tätä osuutta omaisuudestaan omaan elämiseensä, hän on onnistunut tekemään tuottoisia sijoituksia, jotka ovat kartuttaneet hänen omaisuuttaan entisestään. Tällä hetkellä Ryan tienaa tunnissa noin 8 000 dollaria, kun ottaa huomioon hänen sijoituksensa ja työnsä Heavenilla.
Muu omaisuus:
Suihkukone
Helikopteri
Moottorivene
Purjevene
Auto x3
Moottiripyörät x2
Asunto: Ryan asuu pääsääntöisesti isossa omakotitalossa Queensin rajalla, meren rannalla. Ryanin talo on iso ja avara. Asuintilaa on kolmessa kerroksessa ja rakennusvaiheessa hän halusi taloonsa mahdollisimman vähän seiniä rajaamaan tilaa. Sisustuksessa on käytetty tummia värejä, jotka eivät suinkaan olleet Ryanin valitsemia, vaan ammattilaisen. Tämän lisäksi Ryanilla on myös kerrostaloasunto Manhattanilla, jossa hän yöpyy silloin tällöin.
Ryan omistaa myös kolme huvilaa, yhden Delta Islandilta, Sveitsistä ja Etelä-Ranskasta.

Taidot:
Ryan on Heavenin agenttina mestarissa erilaisissa kamppailulajeissa, aseiden tuntemuksessa, tappamisessa lukuisilla eri tavoilla. Sen lisäksi hän tuntee hyvin liiketaloutta ja politiikkaa. Mies puhuu sulavasti noin seitsemää eri kieltä ja hallitsee alkeet muutamasta muusta. Hän on myös taitava ruuanlaittaja ja kokkaa yleensä erityisen mielellään niin itselleen, kuin ystävilleen. Tämä taitaa ollakin ainoa taito, jota hän ehtii kehittämään työnsä ohella.
Hyökkäys: 2
Puolustus: 2

Harrastukset: Ruuanlaitto ja lukeminen ovat Ryanin kaikkein mieluisampi harrastuksia. Muuhun hänellä ei oikeastaan ole aikaa kaikkien velvollisuuksiensa ohessa. Joskus hän tosin saattaa lähteä purjehtimaan, jos sää ja nämä velvollisuudet antavat myöten.
Ulkonäkö: Ryanin ruumiinrakenne on kuin kenellä tahansa urheilijalla tai kehonrakentajalla, mikä kertoo vain hänen hyvin fyysisestä elämäntavastaan. Hän on luonnostaan pitkä. Mikä yhdessä lihaksikkaan ruumiinrakenteen kanssa saa hänet näyttämään entistä isommalta. Italialaisten juuriensa ansiosta hänen ihonsa on väriltään täyteläisen kullanruskea. Ihon tasaisuuden pilasivat lukuiset, lähitaisteluissa saadut arvet, sekä muutama harkitusti hankittu tatuointi. Ryanin rintakehälle, aivan sydämen päälle, on tatuoitu yksinkertaisin, suoraviivaisin kirjaimin numerosarja 27 08 2138. Sen lisäksi hänen selkäänsä korista harteista, pakaroille asti ulottuvat enkelinsiipien ääriviivat.
Ryanin kasvot ovat sekoitus hänen periamerikkalaista ja italialaista perimäänsä. Hänellä on jylhät ja karkeat kasvonpiirteet, jotka ovat kuin veitsellä vuollut. Ne ovat hyvin selkeälinjaiset, mikä saattaa tehdä hänestä jopa aavistuksen karun näköisen. Ryanin toinen silmä on oliivinvihreä ja aavistuksen ruskeaan sävyyn taittuva. Se on muodoltaan kapea ja sitä kehystää lyhyet, mutta tummat silmäripset. Sen yli kulkee kuitenkin kolme kapeaa arpea, joista voi päätellä, että oikean silmän menettäminen on ollut hyvin lähellä. Vasemman silmän tilalla on sen sijaan kamera, joka muistuttaa metallista silmälappua, jonka keskellä on punainen linssi. Kamera on yhdistetty hänen aivoihinsa niin, että se toimittaa lähes täydellisesti toisen silmän virkaa. Kunhan hän muistaa käydä hulloissa säännöllisin väliajoin. Ryanin nenä on isohko, suora ja jyrkkälinjainen. Se on selvää perimää hänen etelä-eurooppalaisilta esi-isiltään, mutta pitkänkin matkan päästä näkee kyseisen ruumiinosan murtuneen kahdesta kohtaa. Ryanilla on tummat mustanruskeat hiukset, jotka on aina leikattu viimeisempien muotisuuntauksien mukaan. Pitäähän tulevan johtajan näyttää aikaansa seuraavalta. Malli on kuitenkin aina enemmän tai vähemmän lyhyt. Tällä hetkellä Ryanin oikealta puolelta lähtee kaistale pitkäksi jätetyjä hiuksia, jotka on värjätty sameanvihreiksi.

Muuta:
- Ryan ei ole koskaan päässyt ylitse poikaystävänsä Lucan kuolemasta. Hän käy tänä päivänäkin terapiassa asian vuoksi ja on pääsääntöisesti hyvin masentunut.
- Hän vierailee Lucan joka lauantai-ilta.
- Ryan kärsii kroonisesta päänsärystä robottisilmänsä vuoksi. Kivut vaihtelevat hennosta tykytyksestä murskaaviin, toimintakyvyn vieviin kohtauksiin.

Rakkautta ennen 19.9.2132
Lähetyssaarnaaja 2.10.2132
Monimutkaista 6.11.2132
Kevätloma Delta Islandilla 3.4.2133
Oikeesti aikuisia 27.5.2136
Bad day 27.8.2138
Yhdessä jälleen? 20.12.2150


Viimeinen muokkaaja, Jilli pvm Ti 29 Syys - 14:21, muokattu 9 kertaa
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Ryan von Heaven

Viesti  Jilli lähetetty Ti 18 Helmi - 10:00

HUOM! Nämä ovat Ryanin opiskeluaikaiset tiedot. Laitan ne tänne, koska tällä hetkellä pelaan useampia pelejä Shakurin kanssa, joissa Ryan on opiskelija. Myöhemmin laitan tänne myös pelin nykypäivään soveltuvat hahmotiedot.

Koko nimi: Ryan Acilio Romeo von Heaven
Kutsumanimet: Ryan, herra von Heaven, sir von Heaven, johtaja von Heaven
Ikä: 21-vuotta
Syntymäaika: 19.04.2121
Kansalaisuus: Amerikka
Syntymäpaikka: New York
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihminen
Pituus: 187,9 cm
Paino: 78 kg
Seksuaallinen suuntautuminen: Pesunkestävä, varma homo, hänen vanhempiensa suureksi pettymykseksi ja harmiksi.
Ryan on kuitenkin joutunut seurustelemaan useiden nuorten naisten kanssa hänen vanhempiensa vaatimuksesta ja toiveesta.

Perhe: Isä Miquel von Heaven, äiti Marquerit von Heaven ja isosisko Miranda von Heaven. Ryanilla ei ole omia lapsia, mutta hänen sisarellaan on poika Micah. Miranda tuli raskaaksi jo kuusitoista vuotiaana ja päätti silloin pitää lapsen. Ryanin ja Mirandan vanhemmat pitivät sitä suoranainen häväistyksenä koko perheelle, mutta Miranda piti päänsä veljensä avustuksella.
Ryanilla on erityisen lämpimät välit sisareensa. He tulevat loistavasti toimeen keskenään ja pitävät usein yhdessä puoliaan, vanhempiaan vastaan.
Miquelin ja Marqueritin kanssa Ryan ei ole niin hyvissä väleissä. Hänellä on tietty kunnioitus molempiin vanhempiinsa, varsinkin isäänsä. Kuitenkaan Ryanin ja hänen vanhempiensa välille ei koskaan kehittynyt sellaista rakastavaa ja lämmintä perhesidettä, joka monessa muussa perheessä kuului asiaan.
Siviilisääty: Ryan seurustelee vakavasti Luca Johnsson nimisen nuoren miehen kanssa.

Koulutus: Opiskelee
Ammattinimike: Opiskelija
Työpaikka: Opiskelee Heaven Institutessa viidettä vuottaan. Näillä näkymin kahden vuoden kuluessa hän voisi siirtyä täysi päiväiseksi työntekijäksi Heavenin pienempiin johtotehtäviin.
Varallisuus/kuukausi palkka: Sen lisäksi, että Ryanilla on jo käytössään tietty osuus perinnöstään, joka hänen on tarkoitus käyttää opiskeluihinsa ja niiden aikana elämiseen.
Sen lisäksi hän tekee vapaa-aikanaan töitä isänsä henkilökohtaisena avustajana ja saa siitä palkan. Tämä toimii samalla harjoituksena tulevaa työtä varten.
Ryanilla on oma asunto New Yorkin uudessa osassa, joka on niin kutsuttua parempaa asuinaluetta, jossa on siedettävämmät elinolot, kuin vanhassa New Yorkissa, joka on suurimmalta osin tyhjillään tai vampyyrien valtaama.
Muut taidot: Ryan on taitava erilaisissa kamppailulajeissa, joita hän opettaa myös vapaaehtoisena Heaven Instituten oppilaitoksessa täytekursseina.
Ryan on taitava ruuanlaittaja ja kokkaa mielellään.
Harrastukset: Ruuanlaitto ja lukeminen ovat Ryanin kaikkein mieluisampi harrastuksia. Muuhun hänellä ei oikeastaan ole aikaa kaikkien velvollisuuksiensa ohessa.
Joskus hän tosin saattaa lähteä purjehtimaan, jos sää ja velvollisuudet antavat myöten.

Ulkonäkö: Ryan on pitkä ja rotevarakenteinen nuori mies. Hänen ulkoinen olemuksensa muistuttaa hyvin paljon amerikkalaisen jalkapallonpelaajan ruumiinrakennetta. Osasyynä tähän on se, että hän pitää huolta fyysisestä kunnostaan jo pelkästään tulevan työnsä vuoksi.
Ryanilla on jylhät ja karkeat kasvonpiirteet. Ne ovat hyvin selväpiirteiset, mikä saattaa tehdä hänestä jopa aavistuksen karun näköisen. Ryanilla on oliivinvihreät aavistuksen ruskeaan sävyyn taittuvat silmät. Ne ovat muodoltaan kapeat ja niitä kehystää lyhyet, mutta tummat silmäripset. Ryanin nenä on isohko, suora ja jyrkkälinjainen. Se on selvästi perimää italialaisesta sukutaustasta. Ryanilla on tummat, melkein mustat, rusekeat hiukset, jotka on aina leikattu viimeisempien muotisuuntauksien mukaan. Pitäähän tulevan johtajan näyttää aikaansa seuraavalta. Malli on kuitenkin aina enemmän tai vähemmän lyhyt.
Tuntomerkit: Ryanilla ei ole mitään erityisiä tuntomerkkejä, mutta jokainen mediaa seuraava tunnistaa hänet the Heaven productin perijäksi.

Luonne: Ryania voisi helposti kuvailla pikkuvanhaksi ja kaavoihinsa kangistuneeksi tyypiksi. Se johtuu puhtaasti hänen kasvatuksestaan. Ryania on nimittäin taaperoikäisestä asti kasvatettu Heavenin johtoon ja se tuo mukanaan tiettyjä ominaisuuksia, jotka on juurrutettu hänen selkäytimeensä asti.
Ryan on kuitenkin erittäin ystävällinen ja lämmin ihminen. Hän pitää ystäviensä puolta ja käyttää joskus siinä myös häpeilemättömästi omaa asemaansa. Kun tästä huomautetaan, Ryan toteaa vain: ”Haluan, että lähimmille ihmisilleni on hyötyä asemastani. Muuten voisin yhtä hyvin olla aivan tavallinen rivimies.”
Ryanilla on niin luja tahto, että välillä häntä voisi moittia härkäpäiseksi, mutta hänen isänsä mielestä se on vain hyväksi johtajalle. Ryan harkitsee tarkkaan kaikki toimensa, eikä tee hätiköityjä päätöksiä.

Pitää: Vapaapäivistä, hyvästä kirjallisuudesta, tummasta suklaasta, kahvista, urheilusta
Ei pidä:

Muuta:
- Ryanin viimeisin tyttöystävä oli Diamond Yates. Hän jätti tytön kuitenkin poikaystävänsä Lucan vuoksi.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa