Kun valvova silmä välttää K-18

 :: Muuta :: Muut alueet

Sivu 4 / 16 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Seuraava

Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 20:13

"Menkää vain, neiti Romanov.", Novak toteaa rauhalliseen sävyyn ja merkkaa kalenteriinsa tämän uuden jälki-istunnon. Pelageyan poistuttua hän nousee ja palaa takaisin ruokalaan voidakseen syödä, vaikka ruokatuntia ei ollutkaan enää paljoa jäljellä.

Landon astelee pukuhuoneeseen vaihtaakseen vaatteensa. Hän ei vilkaisekkaan Iliahia ja Pyotria vaan siirtyy kaappinsa eteen kaivaakseen esiin puhtaat treenivaatteensa. Hän mietti edelleenkin Pyotrin sanoja. Ne kummittelivat hänen mielessään ja hänen oli pakko epäillä, oliko tässä jotain muutakin kuin vain ystävällisiä neuvoja. Landonin oli hyvin vaikea luottaa kehenkään varsinkaan jos nuo olivat ystävällisiä. Vaihdettuaan ylleen treenivaatteensa, Landon palaa salin puolelle odotellen kädet rinnallaan ristissä tunnin alkamista.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 20:32

Iliah ja Pyotr astelevat saliin rinta rinnan, kuten tavallista. Pyotr ei ole tälläkään kertaa vaihtanut vaatteitaan, vaan osallistuu oppitunnille Iliahin seurana nahkahousuissaan, t-paidassaan ja takissaan. He astelevat kauimmaiselle seinälle, nojailemaan siihen. Pyotr tutkii jatkuvasti ympäristöään Iliahia uhkaavien olemattomien vaarojen varalta.

Valmentaja Radic saapuu paikalle omien tilojensa puolelta. Hänen perässään astelee mustahiuksinen poika, kädet valkoisten verryttelyhousujen taskussa, sinisten silmien tarkkaillessa ympäristöään. Nuorukaisen silmät nauliintuvat jossain vaiheessa hetkeksi Landoniin ja niissä välähtää tyytyväisyydeksi tulkittava ilme. Se on kuitenkin hetkessä pois ja hän kääntää katseensa pois albiinosta.

Iliahin ja Pyotrin katseet synkistyvät monella asteella, heidän nähdessään mustahiuksisen miehenalun Radicin perässä. Kumpikin naulitsee katseensa tähän, eikä kyseinen katse osoita yhtään hellää tuntemusta.
He tuntevat entuudestaan, eikä kyseinen asia saa kumpaakaan miestä hyppimään riemusta.

Radic on lihaksikas nainen, josta näkee kilometrien päähän, että hän on viettänyt vaarallista elämää. Se näkyy hänen vakavista kasvoistaan ja tavastaan liikkua kuin jokin uhkaisi häntä koko ajan. Hän pysähtyy keskelle salia ja tummatukkainen nuori mies jää seisomaan hänen taaksensa.

”Hyvää myöhäisiltapäivää kokelaat.” Radic ei koskaan puhu oppilaista. Nuoret ovat hänelle kokelaita. ”Ennen oppitunnin alkua haluan ilmoittaa, että saatte uuden toverin leikkimään kanssanne. Tämä nuori mies on Lyov Vasilyev. Hän aloittaa kanssamme tänään ja jatkaa koulutuksen loppuun asti. Se ei kuitenkaan muuta mitään. Haluan teidän edelleen käyttäytyvän kunnolla, ilman ylimääräisiä kahakoita.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 20:37

Landonin katse siirtyy Radiciin tuon astellessa esiin ja siirtyy sitten uuteen mustahiuksiseen poikaan. Mustat hiukset tuovat Landonille mieleen Milon, vaikkei toinen muuten muistutakkaan hänen veljeään. Landon pysyttelee paikoillaan ja siirtää katseensa takaisin Radiciin. Häntä ei pahemmin kiinnostaneet uudet oppilaat. Toisaalta, jos nuorukainen olisi sosiaalisesti yhtä rajoittunut kuin hän itse, hän voisi aina yrittää hieroa tuttavuutta. Oli kuitenkin epätodennäköistä, että kukaan halusi olla albiinon ystävä. Toki Landon olisi voinut värjätä hiuksensa, mutta se ei olisi muuttanut tosiasiaa miksikään, joten miksipä hän olisi vaivautunut?
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 20:49

”Se niistä alkulöpinöistä. Juoskaan muutaman kymmentä kertaa sali ympäri alkulämmittelyksi. Ja kun sanon juoksette, te myös teette niin. Pikakävely ja hölkkä eivät saa teitä lämpenemään riittävästi. Muistakaa, että minä lasken ja fuskaaja saa juosta toiset samanlaiset lisää. Sen jälkeen suoritatte venyttelyt ja jakaudutte pareiksi. Annan lisäohjeita sen jälkeen kun nämä toiminnot ovat suoritettu. Liikkeelle!” Radic karjaisi viimeisen ohjeen kuin armeijan komentaja, mikä tarkoitti sitä, että oli aika ryhtyä mukisematta toimeen.

Iliah ja Pyotr eivät olleet keskittyneet lainkaan Radicin antamaan ohjeistukseen. He olivat tuijottaneet Lyovia murhaavasti siitä lähtien kun olivat saaneet tämän silmiinsä. Keskittyneistä ilmeistä saattoi myös päätellä, että nuorukaiset kävivät kiivasta keskustelua telepaattisesti.
Iliah lähti kuitenkin juoksemaan muiden mukana. Tällä kertaa myös Pyotr osallistui alkulämmittelyyn, vaikka viittasi mokomalle yleensä kintaalla.

Jossain kymmenennen kierroksen kohdalla, Lyov juoksee Landonin rinnalle ja virnistelee pahansuovasti tälle.
”Seksikäs lookki, ruipelo. Putositko kakarana kloriitti ämpäriin vai onko ihan syntymävika?” Lyov kysyy samalla äänensävyllä, kuin yrittäisi hieroa ystävällishenkisempää tuttavuutta.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 20:53

Landon huokaisee henkisesti Radicin ohjeille, mutta naisen karjaistessa hän lähtee juoksemaan muiden mukana. Hän kuitenkin hämmästyy Lyovin tullessa hänen rinnalleen, mutta kun mustatukkainen nuorukainen avaa suunsa Landonin ilme tuimenee monta astetta, samoin kuin hänen pinkit silmänsä tummuvat magentaan. "Samaa ei voi sanoo susta. Mitäs jos juokset siitä helvettiin?", Landon siirtää katseensa eteenpäin. Hänellä ei ollut lainkaan sellainen olo että kuuntelisi uuden hyypiön vittuilua. Vielä muutama sana, ja Landon luultavasti menettäisi hermonsa täysin. Kädet olivat jo puristuneet nyrkkeihin. Oliko hän tosiaan ajatellut voivansa ystävystyä uuden tulokkaan kanssa?
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 21:05

Lyovin kasvoilla oleva pahanilkinen virnistys leviää entisestään. ”Oletpa sinä nokkela rääpäle. Saanko arvata miksi sinä olet täällä? Vanhempasi eivät kestäneet pikku mutantin katselemista kotonaan”, Lyov tokaisee ennen kuin kiihdyttää vauhtiaan ja juoksee Landonin ohitse.

Hieman taaempana Iliah ja Pyotr seuraavat tapahtumia vaitonaisena, juosten rinta rinnan.
”Serkkusi on varsinainen päivän piristysruiske”, Pyotr lähettää Iliahille. Tietyt keskustelut oli parempi käydä telepaattisesti.
”Turpa kiinni. Hän ei ole serkkuni”, Iliah murahtaa, keskittäessään katseensa Lyovin selkään ja kuvittelee miten ihanaa olisi ampua tuota suoraan selkäytimeen.
”Paperit sanovat toista. Se ei kuitenkaan ollut asiani. Kun jakaudumme pareiksi, mene sinä Landonin kaveriksi. Minulla on ollut ikävä tuota tummatukkaista hinttaria, haluaisin kovasti tervehtiä. Käykö.”
”Miksi minusta tuntuu, että et huoli kieltävää vastausta?”
”En niin. Ajattele tätä henkivartijan ystävällisenä ehdotuksena, turvallisuutesi edistämiseksi.”
”Mulkku.”
”Runkkari.”


Kun kolmekymmentä kierrosta on tullut viimein täyteen, Iliah astelee Landonin luo. ”Kaipaatko paria harjoitteluun?”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 21:28

Landon olisi tintannut Lyovia kovalla oikeallaan mikäli toinen ei olisi kiihdyttänyt häneltä karkuun. Landon siis tyytyy kiroilemaan hiljaa omassa mielessään useaan otteeseen, silmät yhä vihasta ja raivosta tummuneina. Hän oli lähestulkoon sinut asian kanssa, etteivät hänen vanhempansa yksinkertaisesti kestäneet ajatusta värivirheellisestä lapsestaan ja halusivat ongelmapojasta mahdollisimman kauaksi. Se kuitenkin tuntui kipeältä kun se esitettiin noin.
Saatuaan kierroksensa juostua Landon pitää katseensa murhaavasti Lyovissa, niin keskittyneesti ettei meinaa edes huomata Iliahia ennenkuin toinen puhuu hänelle. "Ihan mite vaa.", Landon kohauttaa olkiaan ja kääntää sitten katseensa takaisin Lyoviin. Ennen 'treffejään' Novakin kanssa, hän voisi hyvinkin esitellä enemmän albiinon taitojaan tuolle kusipäälle.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 21:38

Iliah nyökkää tyytyväisenä Landonin vastaukselle. Hänelle riitti, että hän joutui tappelemaan Pyotrin kanssa, eikä olisi välittänyt vääntää kättä vielä albiinon kanssa. Hän asettuu parinsa viereen seisomaan ja mulkoilee tämän rinnalla Lyovia aivan yhtä murhaavasti.
”Älä annan tuon persposken ärsyttää sinua. Hän nauttii saadessaan aikaan negatiivisia reaktioita. Joskus minusta tuntuu siltä, että hän elää sitä varten” Iliah sanoo matalalla äänellä. ”Tunnen hänet entuudestaan ja voin sanoa, ettei hän ollut kovinkaan suosittu hiekkalaatikolla.”

Pyotr oli juuri pyytänyt Lyovia parikseen ja tummatukkainen mies näyttää suorastaan riemastuvan Iliahin henkivartijan ehdotuksesta.

Samassa Radic alkaakin jo huutaa seuraavia ohjeita. Iliahin tekee mieli huutaa turhautumistaan, kun opettaja ilmoittaa heidän jatkavan tunnin ensimmäisen osuuden viimeisimmän liikkeen harjoittelua. Siis sitä, jota Iliah ei ollut saanut vieläkään sisäistettyä.
”Minä voin ampua ensin. Päädyn kuitenkin näyttämään siltä, kuin olisin oksentanut sateenkaaria, joten ota sinä tästä nyt aluksi kaikki irti”, Iliah toteaa vaisulla äänellä. Hän ei myöntänyt mielellään omia vajavaisuuksiaan. Tosin kaikki näkivät miten surkea hän oli kyseisen liikkeen kanssa, joten hänen oli turha kieltääkkään sitä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 21:42

"Voin uskoa. Voisin kuitenkin vääntää sen nokan uutee uskoo.", Landon murahtaa katsoessaan Lyovia. Hän ei ollut vihainen Iliahille, vaan melkein jopa kiitollinen, sillä jos Iliah ei olisi tarjoutunut hänen parikseen Lyov olisi sen luultavasti tehnyt ja lopputunti olisi ollut yhtä helvettiä. Hän asettuu ohjeistuksen saatuaan Iliahia vastapäätä ja kertaa mielessään kuinka liike tuli suorittaa. "Ei tää nyt niin vaikee oo.", Landon toteaa melko itsevarmasti asettuen hieman kumaraan, kädet hieman levällään sivuillaan valmiina hyökkäämään. Siperian maastossa hän olisi omiaan yllätyshyökkäyksissä, jos olisi tuuria ja oikein luminen päivä.
Nyt Landon kuitenkin odottaa että Iliah olisi valmiina, jonka jälkeen hän voisi esittää toiselle kuinka liike tehtiin oikein. Landon oli onnistunut suorittamaan liikkeen jo edellisellä tunnilla.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 21:53

Iliah tuhahtaa Landonin kommentille liikkeen helppoudesta. Hän marssii varastolle hakemaan itselleen värikuula-asetta. Hän asettuu omalle paikalleen ja tähtää Landonia kohti. Radic jaksoi jälleen muistuttaa kuinka tärkeää oli osata perusteet vihollisen aseista riisumisesta. Kun tiesi homman perustan, saattoi kehittää taitoa turvallisesti sooloilulla.
”Aloittakaa toki! En minä ole potkimassa teitä persuuksille kun olette kentällä!” Radic karjaisee kierrellessään parien keskellä.

Iliah tähtää kohti Landonia, valmiina laukaisemaan aseensa, kun mies lähtisi liikkumaan häntä kohti. Heidän käyttämänsä leikkiaseet oli kustomoitu vastaamaan käytännössä Heavenin standardi tasoa, joten luoti tulisi kulkemaan kentällä mitä todennäköisimmin samaa vauhtia.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 21:57

Siinä samassa kun Iliah nostaa aseensa häntä kohden, Landon painuu alas ja hyökkää samassa eteenpäin. Landon pääsee aivan Iliahin eteen, suoristaa ryhtinsä samalla kun hän iskee kädellään Iliahia kyynerpäähän, lyöden aseen näin itsestään pois ja mahdollisesti jopa pois tuon käsistä. Liikkeen Landon viimeistelee pyörähtämällä ja pyyhkäisemällä Iliahilta jalat alta, tarttuen siinä samassa tuon käteen kun tuo osuu lattiaan ja painaen polvensa Iliahin kurkulle. Näin Iliahin käsi oli väännössä eikä nuorukainen voisi ponnistautua ylös kun polvella painettiin kurkkua.
"Näin se tehdään.", Landon virnistää pienesti pidellessää Iliahia.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 22:09

Iliah on taitava ampuja, mutta Landon osaa heidän harjoittelemansa liikkeen. Periaatteessa, Iliahin olisi pitänyt osata ennakoida koska hän tunsi liikkeen, kuten Pyotr oli tehnyt usein hänen kanssaan. Silti, kun hän lopulta sai painetuksi liipaisinta, oli aivan liian myöhäistä. Väripanos osui jonnekkin kauas lattialle tai jopa seinään, mutta ei lähellekkään Landonia.
Samassa hän olikin jo lattialla maassa makaamassa, Landonin polvi omalla kurkullaan. Hän irvistää ja sanoo tukahtuneesti; ”Kyllä minä sen tiedän. Osaaminen on eri juttu.”

Kun hän pääsisi ylös Landonin alta, hän hieroisi kipeäksi muuttunutta kurkkuaan ja toteaisi: ”Minun ruumiinrakenteelleni sopivat liikkeet ovat jotain ”Höyryjyrän” ja ”Täysrynnäkön” väliltä.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 22:14

"Saaks antaa pienen neuvon?", Landonin kasvoilla on itsevarmuutta ja pieni tyytyväinen hymy. Hän oli osoittanut osaavansa jotain. Hän seisoo hieman kauempana Iliahista ja ojentaa kättään asetta kohden jotta Iliah voisi vuorostaan yrittää.
"Älä oota et painan liipasimest. Ku sä oot kentäl, ja näät vihollisen, sä hyökkäät, et oota.", Landon totaa maailman yksinkertaisimman asian. "Painopiste ja pää edel eteenpäin nii nopee ku vaa pääset.", Landon kumartuu alemmas demonstroidakseen ja singahtaa valkoisena viuhahduksena eteenpäin jälleen Iliahin kasvojen eteen. Hän perääntyy tarpeeksi kauas demonstroituaan liikettä ja kohottaa sitten asetta Iliahia kohden, valmiina ampumaan kunhan tuo liikahtaisi.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 22:27

Iliahin tekee mieli pyöräyttää silmiään Landonin neuvoille. Sen sijaan hän kuuntelee niitä kuitenkin tarkkaavaisesti ja päättää ottaa vinkeistä vaarin. Hän ei menettäisi siinä mitään. Sen sijaan hän ehkä oppisi jotain ja voisi keskittyä hiomaan oppimaansa huippuunsa, kuten niin usein teki.
Iliah nyökkää ja ojentaa aseen parilleen, nousten sitten itse seisomaan. Hän kävelee samaan kohtaan, missä Landon oli seisonut hetkeä aiemmin ja valmistautui kokeilemaan tämän neuvoja käytännössä.

Hän seuraa tarkkaan albiinon demostraatiota. Iliah tietää missä hänen ongelmansa piilee. Se ei johtunut lähikontaktista. Kun hän pääsisi kosketusetäisyydelle, hän tietäisi mitä tehdä. Hän ei vain päässyt riittävän pieneen myttyyn, eikä liikkunut tarpeeksi nopeasti väistääkseen luodin.
Hän kuitenkin asettuu valmiusasentoon, vaihtaa painopisteensä eteenpäin.

Landon oli jo ehtinyt kohottaa aseensa, kun Iliah laskeutuu kyyryyn ja ponnistaa eteenpäin, saadakseen syöksylle riittävästi voimaa. Hän lisää liikerataansa Radicin määräämän kaaren ja valmistautuu iskemään Landonin kyynärpäähän. Hän kertaa nopeasti käsiensä liikeradat, saadakseen lukituksi toisen alleen.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 22:30

Landon tarkkailee Iliahin jalkojen lihaksia päätelläkseen koska toinen aikoi liikkua. Toinen kuitenkin selvästi oppi jotain, sillä kun hän painaa liipasimesta, Iliah on jo päässyt hänen lähelleen eikä värikuula osu nuorukaiseen. Landon älähtää kivusta Iliahin iskiessä häntä kyynerpäähän, ja jäädessään toisen lukitukseen. Hän oli tyytyväinen jos hänen neuvonsa olivat toista jotenkin auttaneet. Landon oli kuitenkin pohjimmiltaan hyvin ystävällinen ja mukava, jos hänelle siihen antoi tilaisuuden ja mahdollisuuden. Tätä Landon ei kuitenkaan myöntäisi, jos häneltä asiaa kysyttäisiin.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 22:42

Iliah ehtii kellistämään Landonin kokonaan alleen, ennen kuin tajuaa mitä tapahtui. Hän tuijottaa albiinoa täydellisen hämmentyneenä. Hänen silmänsä laajenevat ja suu aukeaa, kuin hän yrittäisi puhua, mutta ei löydä sanoja.
Töllisteltyään Landonia hetken aikaa kuin täydellinen idiootti, hän tajuaa kuitenkin vapauttaa toisen ja nousta omille jaloilleen.
”Kiitos”, on ainoa sana, jonka hän saa sanotuksi hämmenyksissään omasta onnistumisestaan. ”Jään sulle palveluksen velkaa tästä hyvästä. Saanko kokeilla uudestaan?”
Lopulta Iliah haluaa kokeilla liikettä vielä neljä kertaa ennen kuin uskoo todella oppineensa sen.

Pyotr seuraa Landonin ja Iliahin puuhia koko ajan, samalla kun pitää silmällä Lyovia. Hänestä ei ole juurikaan apua miehen harjoittelun kannalta, mutta pääasia oli ettei tuo järjestäisi ongelma niin kauan kun oli Pyotrin valvovan silmän alla.
Pyotr hymyili, huomatessaan Iliahin viimein onnistuvan vaikeassa liikkeessä. Ehkä toinen saisi vihdoin ja viimein mielenrauhan ja malttaisi keskittyä johonkin muuhun. Landonin seura näytti myös tekevän Iliahille hyvää. Ainakin näin nopealla tulkinnalla. Iliah ei ollut vähään aikaan vaikuttanut yhtä rennolta.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 22:49

"Kokeile vaik kymmenen kertaa.", Landon naurahtaa saatuaan itsensä lattialta pystyyn. Hän hieraisee kyynärpäätään ja venyttelee hieman ruumistaan kestääkseen useamman kokeilun vielä. Iliah onnistuu kaikissa yrityksissään ja lopulta Landon tuntee itsensä jo niin kipeäksi, että suorastaan huokaisee kunhan Iliah saa tarpeeksi kokeilusta. Hän tosiaankin oli iloinen pystyessään auttamaan Iliahia, ja toivossa oli hyvä elää ettei enempää hankaluuksia tulisi tuon ja Pyotrin saralta. Ehkä hänet jopa kutsuttaisiin uudestaan peli-iltaankin ja hän voisi tienata hieman extraa.

Tunnin päättyessä Landon kiittää pienesti Iliahia siitä että tuo oli ollut hänen parinsa, ja suuntaa sitten takaisin pukuhuoneeseen päästäkseen suihkuun. Hänen kroppaansa kolotti eikä hän malttanut odottaa pääsevänsä lämpöiseen suihkuun.
Riisuttuaan valkean kroppansa alastomaksi Landon kääntää suihkun kuumalle ja nautiskelee rauhassa lämmöstä joka kastelee hänen kehonsa. Valkoinen tukka liimaantuu nuorukaisen poskille ja tuo riiputtaa päätään nauttien.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ma 27 Tammi - 23:05

Iliah kiittää Landonia saamistaan opeista ja palaa Pyotrin luokse, jonka katse on nyt liimaantuneena pois päin kävelevän Lyovin selkään.
”Onnistuit viimein”, priamt custordiam toteaa kääntämättä katsettaan suojattiinsa.
”Landonilla oli käytännöllisä neuvoja”, Iliah vastaa mahdollisimman välinpitämättömästi, mutta ei saa pyyhityksi kasvoiltaan hölmö virnettään. Hän kuitenkin vilkaisee Pyotrin katseen suuntaan Lyovin kadotessa pukuhuoneeseen. ”Miltä näyttää?”
”Ongelmilta”, Pyotr vastaa lyhyesti. ”Mitä sinulla on mielessä näin koulun loputtua? Jäätkö treenaamaan?”
”En tällä kertaa”, Iliah sanoo.
Hän saa vastauksellaan Pyotrin kääntämään yllättneeksi muuttuneen katseensa itseensä. Iliah kieltäytyi harvoin mahdollisuudesta treenata. Hän suorastaan eli omien taitojensa kartuttamiselle, joten tämä oli täydellisen harvinainen hetki.
”Älä katso minua kuin olisin kasvattanut itselleni toisen pään. Mennään suihkuun.”
”Selvä pomo.”

Lyov riisuu treeniasunsa, kiinnittäen huomionsa suihkuihin katoavaa albiinoa kohti. Syrjäytynyt mutantti oli täydellinen kohde alistamiselle, mikä oli hänen lempiviihdettään. Tosin, olihan hänellä myös raukkamainen muka-serkkunsa. Iliahin kiusaaminen oli ollut Lyoville parasta viihdettä viimeisimpien vuosikymmenten ajan. Sellainen surkea kiipiäjä, joka kuvitteli olevansa erityinen, koska hänet oli adobtoitu hyvään perheeseen. Oli suorastaan nautinnollista palauttaa mokoma paskassakierijä takaisin maanpinnalle.
Lyov pääsi helposti livahtamaan suihkuun albiinon seuraksi. Kukaan ei edes huomannut häntä. Olihan hän uusi poika. Muut olivat liian keskittyneitä härnäämään toisiaan ja heittämään huulta kavereidensa kanssa. Se sopi Lyoville vallan mainiosti. Hän ei tarvinnut ystäviä. Ystävät olivat heikkous.

”Älä suotta likoa siellä liian kauaa. Lähtee viimeisetkin värit”, Lyov letkauttaa astellessaan sisään tilaan ja valitessaan itselleen suihkun hieman kauempaa albiinosta.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ma 27 Tammi - 23:10

Landon kuulee Lyovin ärsyttävän äänen veden kohinan läpi ja nostaa hitaasta katseensa seinää pitkin hieman ylemmäs, muttei Lyovin suuntaan. Jumaliste. Eikö hän saanut edes suihkussa olla rauhassa? Uusi öykkäri heidän koulussaan, ja tietysti, kukapa muukaan, kuin hän joutui silmätikuksi. "Painu vittuun ennenku vedän sua lättyyn.", Landon murahtaa hiljaa puristellen käsiään jo nyrkkeihin. Hän ei käännä päätään, mutta siirtää silmiensä katseen Lyovin suuntaan, arvioiden heidän etäisyyttään ja sitä kuinka hyökkäisi toisen kimppuun liukastumatta märällä lattialla.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 28 Tammi - 8:56

Pyotr huomaa pukuhuoneeseen astuttaessa miten Lyovin leveä selkä katoaa suihkutilojen puolelle. Iliahin alkaessa riisumaan treenivaatteitaan, henkivartija aloittaa huoneen silmämääräisen skannaamisen. Jotenkin Lyov sai hänet aina valmiustilaan ja pelkäämään pahinta. Hän oli tottunut siihen miten tummatukkainen vampyyri nautti ongelmien hankkimisesta. Ikävä kyllä mies ei ollut täysi idiootti. Hän länkytti suutaan, kunnes kiusatun pinna katkesi ja tämä hyökkäsi Lyovin kimppuun. Se ei ollut kaikkein nerokkain idea, mutta se piti kiusaajan oman kannen kiiltävän puhtaana.
Pyotr oli haistanut palaneenkäryä jo nähdessään Lyovin, mutta Landonin puuttuessa käry muuttuu ilmiliekeiksi. Tietysti se perseenreikä valitsee juuri sen kaikkein ilmeisimmän uhrin.
”Menen tarkastamaan suihkutilat sinua varten”, Pyotr sanoo ja lähtee suuntamaan tilojen perälle kuin vaaniva leijona.
”Pyotr?”
”Lyov ja Landon.”
”Voi vittu!”
”Sanoppa se.”


”Hui, kisulla on kynnet”, Lyov naurahtaa ivallisesti. ”Pitäiskö Lumipallon kynnet leikata?”
Lyov valuttaa saippuaa pullosta kämmenilleen ja rupeaa vaahdottamaan sitä käsiensä välissä.

Pyotr astuu suihkutilaan vaatteet päällään. Hän naulitsee katseensa oitis Lyoviin. ”Terve pojat. Ikävä keskeyttää juttutuokionne, mutta esimieheni haluaisi kovasti virkistäytyä suihkussa. Joten minun tehtäväni on varmistaa, että täällä häntä ei uhkaa mikään”, Pyotr sanoo ristiessään kätensä rintakehälleen.
”Käske sen diivan tulla tänne. Ei täällä ole mitään mitä sen tarttee pelätä. Ehkä sillä käy tuuri ja se saa vähän testossteronia tästä”, Lyov sanoo virnistellen sen näköisenä ettei todellakaan aikonut siirtyä paikoiltaan mihinkään. ”Iliahilla on aina ollut sama ongelma. Se on kuin pirihuora, joka luulee suihinottonsa olevan tonnin arvoinen.”
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Tammi - 11:48

Landonin silmien katse tummuu monta astetta Lyovin jatkaessa vittuiluaan. Joskus vielä muutamia vuosikymmeniä sitten Landon oli käynyt pilkkaajiensa kimppuun jo ensimmäisestä sanasta, mutta opettajat olivat tehneet hyvinkin nopeasti selväksi ettei sellainen peli vedellyt. Koulu oli yhdessä Landonin vanhempien kanssa päättänyt laittaa albiinon vihanhallinta kursille, ja Landon yrittikin nyt kerrata noita oppeja mielessään. Ne olivat auttaneet juuri sen verran, että Landon sieti muutaman sanan ennenkuin kävi kurkkuun kiinni. Nyt, mistään ei kuitenkaan ollut apua. Landon liikahtaa aikeenaan käydä muokkaamassa Lyovin naamantaulua, kun Pyotr ilmestyy heidän taakseen. Landon jähmettyy paikoilleen, hieman sivuttain Lyovia kohden, suihkunsa alle ja hänen kipinöivä katseensa siirtyy Pyotriin. Hän olisi halunnut käskeä jättiläistä painumaan helvettiin ja antaa hänen tehdä rotasta selvää jälkeä, mutta sen jälkeen miten Pyotr oli huolehtinut hänestä, hän ei aivan viitsinyt.

Albiino kääntää selkänsä uudestaan Pyotrille, äänettömästi. Jos hän avaisi suunsa, sieltä tulisi varmasti jotain mitä hän katuisi. Niimpä vihasta tärisevin käsin Landon kurottaa shamppoon käsiinsä ja alkaa pestä hiuksiaan aivan kuin mitään ei olisi tapahtunut.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 28 Tammi - 12:10

Iliah astelee hetken kuluttua suihkuun, mulkoillen Lyovia pahasti. Lyovin kasvoille sen sijaan ilmestyi hymy, jonka saattoi tulkita jopa ilahtuneeksi.
”Kas prinsessaa”, Lyov toteaa venytellen sanojaan ärsyttävästi.
”Turpa kiinni Lyov”, Iliah toteaa viileällä äänellä. Hän asettuu seisomaan tarkalleen Lyovin ja Landonin väliin. Albiinoa huolestuneesti vilkuillen, hän vääntää hanan päälle ja astuu vesisuihkun alle.
”Tai mitä? Kerrot äidillesi?” Lyov letkautti ilkeään sävyyn, vilkaisten Iliahin oikean rintalihaksen päälle tatuoitua naisen kuvaa.
Iliahin katse kääntyy raivosta salamoiden Lyovin suuntaan.

Tietysti tuo paskanaama iski juuri sillä, mikä sai Iliahin kiihtymään nollasta sataan alle nanosekunnissa. Lyov tiesi osuneensa, sillä hänen kasvoilleen muodostui tietäväinen ja puhtaasti ilkeä virnistys.

”Ai, sori. Pikku-Iliahin mamihan kuoli”, Lyov sanoo naljaillen ja tuskin kuiskausta kuuluvammin.
Enempää tuo ei ehdikään virkkomaan, sillä hän saa päälleen kahdeksankymmentäkuusi kiloa kiinteää, treenattua lihasta.
Iliahin päässä oli pimennyt ja hän näki ainoastaan mahdollisuutensa repiä serkkunsa pää juurineen irti hartioiden välistä.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Tammi - 12:17

Landon seuraa vaitonaisena vilkullen Lyovin ja Iliahin sananvaihtoa, vilkuillen nuorukaisten suuntaan. Seuraavassa hetkessä Landon tajuaakin Iliahin käyneen Lyovin kimppuun. Hänen silmänsä leviävät pienestä hämmennyksestä, ja ennenkuin hän tajuaakaan hän on siirtynyt Iliahin taakse ja työntänyt kätensä tuon kainaloiden alta, ja ristinyt sormensa toisen niskan taakse, pitäen Iliahia nyt ylävartalolukossa samalla kun kiskoi toista kauemmas Lyovista.
"Anna olla, Iliah! Toi mulkku ei oo sen arvonen!", Landon komentaa ja tajuaa vasta sitten puuttuneensa asiaan. Miksi ihmeessä hän oli puuttunut tähän? Hänhän olisi oikein mielellään katsonut kuinka nämä kaksi mukiloivat toisensa suihkutiloissa, mutta jostain syystä hän oli liikkunut omaa ajatustaan nopeammin ja rientänytt varmistamaan ettei mitään tapahdu Iliahille.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Jilli lähetetty Ti 28 Tammi - 12:35

Pyotr on jo ryntäämässä repimään serkuksia irti toisistaan, kunnes huomaa Landonin ehtineen ensin. Varmistettuaan nopealla silmäyksellä ettei albiino ollut päättänyt liittyä kiusaajan remmiin, hän hyökkää ottamaan kiinni Lyovista. Saatuaan kiinni tästä, hän vilkaisee Iliahia. Miehen silmät olivat tummuneet melkein mustiksi raivosta, eikä mies tuntunut näkevän omaa nenäänsä pidemmälle. Ei mies varmaan edes tajunnut, kuka häntä repi erilleen serkustaan. Iliah tappeli vastaan kuin raivohullu ja Pyotr saattoi vain tovoa, että toisen ote piti.

”No niin, Lyov, sinä taisitkin olla jo valmis tältä saralta”, Pyotr toteaa viileästi, lähtien retuuttamaan öykkäriä ulos.
”Iliah joutuu ongelmiin tästä!” Lyov sanoo, virnistellen kuin idiootti.
”Ei joudu jos se minusta on kiinni”, Pyotr tokaisee. ”Landon, pitele Iliahista kiinni kunnes tulen takaisin tai hän rauhoittuu riittävästi!”

Pyotrin raahattua Lyovin pois pesuhuoneesta, Iliah rauhoittuu silmiinnähden, mutta hänen ruumiinsa rupeaa vapisemaan.
Lyov oli onnistunut jälleen kaivamaan esiin ja paiskaamaan Iliahin kasvoille kaikki hänen kipeät muistonsa. Iliah muisti jälleen selvästi kaikki hänen vanhempiensa kuolemaan liittyvät tapahtumat. Hänestä tuntui kuin hän Lyov olisi repinyt hänen rintakehänsä auki.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Shakur lähetetty Ti 28 Tammi - 12:46

Pyotrin ei tarvinnut kahdesti käskeä Landonia pitelemään kiinni Iliahista kunnes tuo rauhoittuisi. Kunhan Lyov on saatu ulos huoneesta ja Iliah lakkaa tappelemasta häntä vastaan, Landon päästää toisen nuorukaisen irti ja astuu samalla kauemmas. Hän olisi voinut huokaista helpotuksesta tilanteen mentyä ohi, ja Landon päätää olla työntämättä nenäänsä enää enempää tämän kolmikon asioihin. Landon muistaa shamppoon hiuksissaan ja vilkaistuaan vielä kerran Iliahia hän toteaa toisen olevan tarpeeksi rauhallinen, joten Landon siirtyy takaisin suihkuunsa veden alle, alkaen huuhtelemaan shamppoota hiuksistaan.
Mikä ihme häneen oli oikein mennyt. Tämä oli ensimmäinen kerta kun hän oli puuttunut muiden tappeluun. Samassa hän tajusi heidän olleen alasti. Tilanteen rauhoituttua hän tajusi miltä Iliahin alaston ja märkä selkä oli tuntunut hänen vatsaansa vasten. Kuuman suihkun Landon kääntää äkisti kylmälle tuntiessaan miellyttävän mutta tarpeettoman tunteen alavatsassaan. Hän keskittyi miettimään kostoa, Milon musiikkia, kaikkea muuta kuin tätä koko hullua tapausta.
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Kun valvova silmä välttää K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 4 / 16 Edellinen  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Seuraava

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: Muut alueet

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa