Kiya Jeffers

Siirry alas

Kiya Jeffers

Viesti  Jilli lähetetty Su 29 Kesä - 21:36

Koko nimi: Kiya Lexie Jeffers
Syntymäaika: 02.01.2120
Verettäminen: 31.12.2139
Ikä: 31-vuotta.
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 158 cm/46 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe: Orpo. Ei tiedä mitään perheestään.
Siviilisääty: Sinkku.
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Nanami Kingston – ystävä

Ammatti: Opiskelee geeneettiseksi tutkijaksi the Hell Organisatioinin koulutuskeskuksessa. Tällä hetkellä suorittamassa kolmen vuoden kenttäharjoittelua yrityksen New Yorkin toimipisteessä.
Varallisuus/kuukausipalkka: Kiya saa the Hell organisationin myöntämää opintoraraa 1897$, sekä palkkaa harjoittelustaan 843$.
Asunto: The Hell organisationin opiskelija-asunto Bronxissa. Se on sotkuinen yksiö, jossa jokainen huonekalu on eri paria toisensa kanssa.

Taidot: Kiya on nero. Hänellä on lähes täydellinen valokuvamuisti, loistava avaruushahmotuskyky, laskupää ja monta muuta ominaisuutta, joiden vuoksi moni nörtti olisi valmis myymään sielunsa perkeleelle. Hän osaa puhua ja kirjoittaa, sekä ymmärtää sujuvasti englantia, espanjaa, ranskaa, saksaa, venäjää, japania, latinaa, sekä vampyyreiden alkuperäistä kieltä.
Fyysisesti hän ei tosin ole yhtään niin lahjakas kuin pääkopastaan.
Hyökkäysarvo: 3
Puolustusarvo: 4

Harrastukset: Kiya on pohjattoman utelias ja tiedonjanoinen nuori vampyyri. Sen aikaa, jota hän ei opiskele tai ole fyysisesti harjoittelupaikallaan, hän tekee omia tutkimuksiaan, milloin mistäkin. Harrastuksena hän tekee historia ja kulttuuritukimuksia.
Hän opiskelee mielellään kieliä ja on oppinut jo englannin lisäksi espanjan, ranskan, saksan, venäjän ja japanin. Sen lisäksi hän on opetellut kaksi kuollutta kieltä, latinan ja vampyyreidenkielen. Tällä hetkellä hän opiskelee itsekseen hepreaa ilman sen kummempaa syytä.
Jossain vaiheessa hän opiskelee arkeologiksi, kun geenitutkijan hommat rupeavat kyllästyttämään.
Ulkonäkö: Kiyan iho on juuri niin vaalea, kuin vampyyrilta saattaa odottaa. Nainen on todennut, ettei hänen edes kannata liikkua päiväsaikaan ihmisten läheisyydessä, koska hänen lumenvalkea ihonsa kavaltaisi hänet oitis vampyyriksi. Hän on lyhyt, mutta ruumiinrakenteeltaan hyvin sopusuhtainen. Vatsa ei ole mikään pyykkilauta, mutta ei mikään tynnyrikään. Naisen hiukset on värjätty liukuvärjäystekniikalla. Ne alkavat juuresta platinanvalkoisina ja muuttuvat hennon vaaleanpunaisiksi, sekä siitä auringonlaskun persikkamaisen oransseiksi. Hän oli palmikoi ne lähes aina paksulle letille, joka kulki hänen selkärankaansa pitkin, mutta etuosan lyhyemmät suortuvat tuppasivat sojottamaan mikä mihinkin suuntaan. Kiyalla on soikeat, vahvalinjaiset, joista erottuu selkeästi suora nenä ja suu. Hänellä oli siniharmaat, kulmikkaan malliset, isot silmät.

Muuta:
-Tykkää kaikista nörttijutuista, kuten videopeleistä, keräilykamasta, roolipeleistä ynnä muusta sellaisesta.
-Odottaa sekä zombiapokalypsen alkamista, että avaruuspiraattien hyökkäämistä maapallolle. Joskushan niiden on tapahduttava!

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa