MODERN SIENCE: Laura Underwoodin artikkeli vamyyrien tutkimiseen liittyvistä uudistuksista

Siirry alas

MODERN SIENCE: Laura Underwoodin artikkeli vamyyrien tutkimiseen liittyvistä uudistuksista

Viesti  Jilli lähetetty Ma 8 Joulu - 13:54

MODERN SIENCE
01/2151

ALOITE VAMPYYREIDEN ELIMINOINTI SÄÄDÖKSEN MUUTTAMISEEN.
Kirjoittanut vampyyripatologian tohtori Laura Underwood

Vampyyrit ovat piinanneet ihmiskuntaa jo vuosituhansien ajan. Rodun historiaan liittyy paljon sanoin kuvaamatonta väkivaltaa, moraalittomuutta ja ennen kaikkea verta. He ovat ihmisten kaltaisia, jotta voivat sopeutua keskuuteemme kuin sudet lampaiksi pukeutuneena, mutta eivät ole ihmisiä. Perustavanlaatuinen ero välillämme on se, että vampyyrit ovat jo lähtökohtaisesti kuolleita. Heidän sydämensä ei syki, eikä veri kierrä. He ovat eläviä ruumiita. He pysyvät käynnissä ainoastaan ihmisten suonissa virtaavan veriplasman ansioista. He karttavat auringonvaloa. Tietty kasviuuteyhdistelmä on heille myrkkyä. He kokevat todellisen kuoleman vasta, kun heidän päänsä irrotetaan.
Tässä onkin sitten kaikki mitä me varmuudella tiedämme vampyyreista. Tämän on hyvin vähän tietoa siihen nähden, että the Heaven productia pidetään maailman parhaana vampyyriasiantuntija yrityksenä. Elävää vampyyria on viimeksi tutkittu 1930-luvulla, jonka jälkeen moinen kiellettiin ja asetettiin säädökset, joiden mukaan jokainen vampyyri täytyy eliminoida koko lajin tuhoamiseksi. Sen jälkeen yrityksen sisällä on tutkittu vain jo käsiteltyjen vampyyreiden ruumiita, jotka eivät ole pitkään aikaan antaneet meille uutta tietoa. Vampyyrin ruumis on hyvin samanlainen kuin ihmisellä ja siitä kyetään selvittämään vain samat asiat kuin ihmisten patologisissa tutkimuksissa. Tämän vuoksi elävien tutkimuskohteiden saanti olisi hyvin tärkeää.

Perusteet säädösten uudistamiselle
Perimätiedon ja vanhojen asiakijojen mukaan Enkelten kilta tutki omana aikanaan eliminoimattomia vampyyreita. Perustiedot, joiden varaan mekin turvaamme 2150-luvulla päivittäisessä työssämme, ovat lähtöisin näiltä tutkijoilta. 1800-1900 lukujen taitteessa tutkimuskeinot ovat olleet kuitenkin niin alkeellisia, että on mahdotonta arvioida tiedon tarkkuutta. Näin kolmensadan vuoden jälkeen olisi siis korkea aika päivittää Heavenin tiedot ja hankkia viimein ihmiskunnalle kunnollisinen käsitys vampyyreista.
Okeanlaisella tutkimuskeskuksella vampyyrit saataisiin pidettyä riittävän elinvoimaisina, mutta rauhoitettuina ja hyvässä säilössä tutkinnan ajaksi. Turvallisuussääntöjä ja tarkkuutta noudattamalla tällaisesta ei aiheutuisi varaa kenellekään. Ja kun tutkimuskohteena käytetty vampyyri olisi jossain vaiheessa hyödytön, se eliminoitaisiin asiaan kuuluvalla tavalla, tarkassa valvonnassa ja ammattilaisten toimesta.

Mitä tämä tulisi muuttamaan
Suurin muutos olisi siinä etteivät Heavenin metsästäjät eliminoisi jokaista vastaan tulevaa vampyyria vaan toimittaisivat yksittäiset tapaukset tutkimuskeskukseen. Suuret laumat on hyvä eliminoida kerralla turvallisuuden vuoksi.

Miten tämä toteutuisi käytännössä
Turvallisinta olisi rakentaa tutkimuskeskus asutuksen ulkopuolelle, avaralle alueelle. Tämän luokan keskuksessa oli oltava ehdottomasti kaikkein korkeatasoisimmat turvatoimet ajatellen niin ihmisiä kuin vampyyreitakin. Paikalle ei saisi päästä ulkopuolisia, sen sisäiset tiedot eivät saisi päästä leviämään ja lisäksi olisi varmistettava etteivät kiinniotetut vampyyrit pääse pakenemaan. Lisäksi henkilökunta olisi ehdottomasti suojattava vampyyreita vastaan ja todennäköisesti paikalle olisi palkattava myös Heavenin agentteja turvamihiksi.
Vampyyreiden säilömiseen tulisi käyttää kalmojuuri-villiruusu uutteella höyrytettyjä sellejä. Ilmassa olevan höyryn tarkoituksena on pitää vampyyrit toimintakyvyttöminä.
Tutkimuskohteet kuljetettaisiin paikan päälle suorinta tietä, ilman välipysähdyksiä pakenemisten ehkäisemiseksi.

Milloin uudistus astuisi voimaan
The Heaven productin johtokunnan on tarkoitus äänestää ehdotelmasta tammikuun lopussa. Jos enemmistö hyväksyy säädösmuutokset, niitä ruvetaan valmistelemaan käytäntöön. Tutkimuslaitosta ei voi rakentaa ilman johtokunnan hyväksyntää.
Sädösmuutosten hyväksyminen olisi etu kaikille. Emme elä kivikaudella, joten mahdollisuuksista on otettava kiinni.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa