Dez

 :: Muuta :: Hautausmaa

Siirry alas

Dez

Viesti  Jilli lähetetty Ma 15 Joulu - 23:37

Koko nimi: Dez (Denzel)
Syntymäaika: 05.1627
Verettäminen: 01.1644
Ikä: 523 v.
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 192 cm/98 kg

Seksuaalinen suuntautuminen:
Perhe:
Pikkuveli: Jeremiah
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Jeremiah
Angel

Ammatti: Chaosissa tappajana ja tiedusteluhommissa.
Varallisuus/kuukausipalkka: Dezillä ei ole varsinaista palkkatyötä. Hän joko hommaa itse tai pyytää Chaosilta sen minkä tarvitsee. Sen lisäksi hän vie yleensä uhreiltaan kaiken arvokkaan omaisuuden päältä, ansaitakseen niin joitain kymppejä.
Asunto: Remontoi pientä parakkia itslleen ja veljelleen Chasin uudella alueella. Homma on pahasti kesken ja etenee pikku hiljaa, mutta etenee kuitenkin.

Taidot: Koko elämänsä fyysistä työtä tehnyt Dez on vahva, jopa vampyyriksi. Sodittuaan useammassakin sodassa ja oltuaan armeijan palveluksessa muutaman kerran, hän on saanut myös tappajan koulutuksen. Miehen vahvuuksiin kuuluu hyökätä kuin raivohärkä, joukkojen etunenässä.
Hyökkäys arvo: 8
Puolustus arvo: 8

Harrastukset: Dez ei juurikaan harrastele mitään. Jos hänelle voisi jonkin harrastuksen nimetä, se olisi nikkarointi. Hän ja hänen pikkuveljensä ovat elelleet aina suht mukavissa oloissa, vaikka lähtökohdat olisivatkin olleet kyseenalaisia, koska Dez nautti erilaisista kunnostusprojekteista.
Ulkonäkö: Dez on pitkä ja lihaksikas mies, joka ei ole jäänyt naisilta huomaamatta. Hänellä on leveät hartiat ja kapea lantio, mikä saa hänen yläruumiinsa näyttämään ylösalaisin nostetulta kolmiolta. Lihakset piirtyvät esiin selkeinä linjoina ihon alta. Kuluneen vuosisadan aikana ihoon on ilmestynyt musteella tehtyjä taideteoksia tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen kuva, jonka hän otti peittää edelleen koko selkää. Mustavalkoisessa kuvassa, kuuta vasten on kuvattu kuoleman enkeli, luurangon kasvoilla, lihallisella, mutta lahalla ruumiilla. Enkelin lantiota peittää hulmuava lannevaate, sen selässä kasvaa sysimustat siivet ja luisevat sormet puristavat viikatetta. Kuoleman ympärille on tehty viivoja, tukkijätkien kirjanpidon tapaan ja tällä hetkellä luvuksi saattoi laskea neljäsataaneljäkymmentäkolme. Tämän yläpuolella on artiasta hartiaan ulottuva, goottilaisilla kirjaimilla tehty teksti mors certa, hora incerta
Dezillä on tummat, lähes mustat hiukset. Hän pyrkii pitämään ne melkoisen lyhyinä. Mutta Chaosissa vallitsevan kampaajapulan vuoksi, ne tuppaavat venähtämään usein hieman liian pitkiksi, jolloin ne sojottavat sitkeästi jokaiseen ilman suuntaan. Taivaansinisten silmien yläpuolella on paksut, tuuheat, kulmakarvat, jotka ovat lähes poikkeuksetta jonkinlaisessa kurtussa. Hänellä on kapea, terävä nenä, sekä ankarat huulet, joiden alapuolella on pitkä, jykevä leuka.
Muuta:
-Liittyi Chaosiin todettuaan Hellin touhun olevan varsinaista Jeesustelua ja koska hänen veljensä on paremmassa turvassa laittomien vampyyrien keskellä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: Hautausmaa

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa