Elliot Hunter

Siirry alas

Elliot Hunter

Viesti  Jilli lähetetty La 3 Tammi - 13:55

Koko nimi: Elliot Alexander Hunter
Syntymäaika: 12.05.2128
Ikä: 22 v.
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 161 cm/52 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Bi.
Perhe:
Richard Hunter. Osastojohtaja Heavenilla. Chicago. (50 v.)
Annelee Hunter. Vampyyripatologian tohtori Heavenilla. Chicago. (48 v.)
Anton Hunter. Kenttäagentti Heavenilla. Chicago. (25 v.)
Victoria Hunter. Opiskelija Heaven istitutessa. (19 v.)
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Victoria Hunter – Sisko
Iron Man – Kissa

Ammatti: The Heaven productilla, assistentti valvomossa. Käytännössä katsoen Elliot on pelkkä juoksupoika, joka keittää kahvia ja jakaa tiedotteita.
Varallisuus/kuukausipalkka: 1400 $/kk
Asunto: Chicagon keskustassa, alueella, joka on lähes vampyyri vapaa, kotoisa kaksio. Tämä ”lähes” tarkoittaa edullisimpia vuokria, eikä Elliotilla ole varaa sen suurempaan. Huonekalut on hankittu käytettyinä mikä mistäkin ja ovat täysin eri paria keskenään, mutta se ei nuorta miestä haittaa.

Taidot: Elliot on taitava kaikennäköisen elektroniikan kanssa ja on kohtuullisen hyvä piirtämään, muita erikoistaitoja hänellä ei sitten olekkaan.
Hyökkäys arvo: 1
Puolustus arvo: 1

Harrastukset: Elliot on varsinainen ujojen tietokonepeli nörttien ruumiillistuma. Tämä pelaa mielellään käytännössäkatsoen kaiken vapaa-aikansa, eikä hänellä oikeastaan ole muuta sosiaallista elämää kuin nettituttavuudet.
Ulkonäkö: Elliot on ruumiinrakenteeltaan lyhyt ja laiha. Hän on joskus yrittänyt kasvattaa massaansa, mutta luovuttanut todettuaan ettei siitä tule mitään. Hän sanookin usein, että kaikki lihaskimppugeenit ovat menneet hänen muulle perheelleen. Hänen kätensä ja jalkansa ovat pituuteen nähden pitkät ja niin kapeat, että supermallit olisivat varmasti kateellisia. Hartioita tai rintaa hänellä ei ole nimeksikään. Sen sijaan nuorukaisen lantio kaareutuu aivan aavistuksen, mistä tuo ei pidä ollenkaan.
Elliotin kasvonpiirteet ovat lähestulkoon tyttömäiset, mistä hän saa kuulla usein. Suuret, pyöreät peuransilmät ovat väriltään hätkähdyttävän kullanruskeat. Niitä kehystää vaaleat, pitkät, ripset, joista moni tyttö on valmis maksamaan. Nuorimies kuitenkin piilottelee katsettaan päätään painamalla, sekä aurinko- ja silmälaseilla. Näön kanssa hänellä on ongelmia juuri sen verran, että joutuu käyttämään laseja päivittäin. Hänen kasvonsa ovat aavistuksen pyöreät, huulet kuin nukella ja nenä pieni nykerö. Elliotin punertavan vaaleat, pikkisuorat hiukset pääsevät usein venähtämään pitkiksi, koska hän ei jaksa oikeammin tehdä niille mitään. Kun ne ovat riittävän pitkät, hän sitoo ne niskaan ohuella hiuslenkillä pieneksi tupsuksi.
Muuta:
-Elliot on hieman kömpelö ja häpeää tätä piirrettä itsessään. Mikä johtaa yleensä siihen, että jonkin mennessä pieleen, hän hermostuu ja alkaa säheltämään entisestään.
-Elliot on saanut työpaikkansa puhtaasti isänsä vuoksi. Ominavuin, hän ei olisi voinut mitenkään saada työtä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa