Jeanette Grey

Siirry alas

Jeanette Grey

Viesti  Jilli lähetetty Ma 29 Kesä - 15:02

Koko nimi: Jeanette Grey
Syntymäaika: Salattu
Ikä: Salattu
Kansalaisuus: Salattu
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 178cm / 76kg

Seksuaalinen suuntautuminen:
Perhe: Salattu
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:

Ammatti: Virallisten tietojen mukaan hän on töissä ameijalla, mutta todellisuudessa hän on yksi hyvin harvoista naisista, jotka on työllistetty mukaan Heavenin erikoisryhmään. Nykyisin Jeanette on yksi tämän salaisen ryhmän kouluttajista, tehtyään varsinaista työtä kymmen vutta ennen sitä. Arvoltaan Jeanette on kapteeni.
Varallisuus/kuukausipalkka: 3567 $/kk, plus provisio palkkio.
Asunto: Jeanettella on, kuten kaikilla muillakin ryhmän jäsenillä, pieni, askeettinen yksiö koulutustilojen yhteydessä. Se sijaitsee maan alla. Huoneessa on pieni keittiö, saniteetti tilat, sekä vuode. Huoneistosta ei voi löytää muita henkilökohtaisia tavaroita kuin naisen vaatteet.

Taidot: Jeanettesta on koulutettu työyksikössä palkkatappaja. Hän tuntee aseet, myrkyt, lähitaistelu- ja vakoilutekniikat, sekä monia muita. Käytännössä katsoen hän on elävä tappokone ja nyt hän kouluttaa muista kaltaisistaan yhtä tehokkaia tappajia.
Hyökkäys arvo: 2
Puolustus arvo: 2

Harrastukset: Jeanetten työssä ei ole oikeastaan vapaa-aikaa, joten ei hänellä ole varsinaisia harrastuksiakaan. Jos hänellä on luppoaikaa, hän käyttää sen yleensä omien taitojensa kehittämiseen.
Ulkonäkö: Jeanette on pitkä ja jollain tapaa maskuliinisen oloinen nainen. Naisen keho on muotoutunut käytännössä katsoen pelkästä lihaksesta. Naisellisia muotoja hänen vartalossaan on hyvin vähn. Lantion kaaret ovatt kadonneet lihasmassan sekkaan ja rientojen pehmeydestä on jäljellä vain vähän. Se ei kuitenkaan haittaa Jeanettea itseään. Hänellä on kylmät, karut kasvot, joissa on korkeat poskipäät, pitkä, aristokraattinen nenä, kapeat huulet ja terävät haukan silmät. Silmät ovat väriltään tummanharmaat ja niitä kehystää pitkät, sirot ripset. Sysimustat hiukset on kynitty niskasta lyhyiksi, mutta etupuolelle ne on jätetty  hieman pidemmiksi. Pisimmät suortuvat kutittelevat Jeanettten leukaperiä.
Muuta:

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa