Jhonny Sparel

Siirry alas

Jhonny Sparel

Viesti  Jilli lähetetty Ma 29 Kesä - 15:43

Koko nimi: Jhonny Sparel
Syntymäaika: 7.11.2131
Ikä: 19-vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 176 cm / 81 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Äiti: Sarah-Maria Sparel (Kuollut)
Isä: Ei tietoa
Siviilisääty: Sinkku
Tärkeimmät ihmissuhteet:

Ammatti: Jhonny on värvätty, hänen käsityksensä mukaan, johonkin armeijan koulutusohjelmaan. Tällä hetkellä hän on yksi koulutettavista alokkaista.
Varallisuus/kuukausipalkka: Tällä hetkellä Jhonny saa päivärahaa 357 $/kk. Mikä ei haittaa, sillä koulutusohjelma takaa hänelle asunnon, vaatteet ja ruuan.
Asunto: Jhonny jakaa asuintilat kahdenkymmenen muun kokelaan kanssa. Tilassa on yhteiset vessat, suihkut ja jokaiselle oma punkka. Yksityisyyttä ei ole juurikaan tarjolla.

Taidot: Jhonny osaa käyttää veistä ja on näppärä tietokoneiden kanssa.
Hyökkäys arvo: 0
Puolustus arvo: 0

Harrastukset: Niitä ei juurikaan ole. Jhonny on tähän asti kuluttanut elämäänsä maleksimalla.
Ulkonäkö: Jhonny näyttää juuri niin nuorelta kuin hän onkin. Hän on juuri aikuistumisen kynnyksellä oleva lihaksikas, nuori mies. Mikään murrosikäinen hän ei enää ole. Kasvojen piirteet ovat miehistyneet jo joitain vuosia sitten. Jhonny pysyy kuitenkin vielä siloposkisena ja hänen tarvitsee ajaa partansa ainoastaan viikon välein. Ryppyjäkään ei ole vielä havaittavissa siloisissa kasvoissa. Pientä särmää ulkomuotoon tuo kuitenkin kertaalleen murtunut nenä, sekä ohut arpi vasemmassa kulmassa. Jhonnylla on mantelin muotoiset, tarkkaavaiset, kkoboltin siniset silmät, jotka tuntuvat kiinnittävät huomiota kaikkeen ympärillä tapahtuvaan. Vaalean, hiekanvärinen tukka on kynitty armeija malliin lyhyeksi.
Jhonnylla on niskassaan tribaalitatuointi, joka muistuttaa hieman silmää.
Muuta:
- Jhonny oli joutumassa lusimaan elinkautista vankilaan, kolmen raa'an murhan vuoksi. Juuri ennen ratkaisevaa oikeudenkäyntiä, hänen selliinsä ilmestyi kaksi miestä. Nämä kertoivat, että Jhonnylla on juuri sellaisia ominaisuuksia, joita heidän yksikkönsä kaipaa ja hän voisi saada armahduksen liittymällä heihin.
- Tällä hetkellä henkilöä, Jhonny Sparel ei ole olemassakaan. Erikoisryhmä X lavasti Jhonnyn kuoleman. Virallisten tietojen mukaan hänet murhattiin vankilassa 14.9.2150.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa