Garald Warren

Siirry alas

Garald Warren

Viesti  Jilli lähetetty To 16 Heinä - 13:25

Koko nimi: Garald Eugene Luc Warren
Syntymäaika: 14.01.2083
Ensimmäinen muutos: 13-vuotiaana
Ikä: 67
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihmmissusi
Pituus/Paino: 177 cm / 94 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Milloin mikäkin. Kaikki muu menee paitsi vampyyrit.
Perhe:
Isä: Eugene Warren (586) Rautakauppias
Äiti: Luanne Warren (499) Rautakauppias
Isosisko: Elizabeth Warren-Murray (213) Kampaaja/kosmetologi
Lanko: Donald Murray (215) Rautakauppias
Siskonpoika: Nicholas Murray (3)
Siviilisääty: Sinkku, koska kaikki eivät voi saada omaa Garald Warrenia.
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Keon Hughes
Hyde Donalds
Natalie Donalds

Ammatti: Garald ei ole vaivautunut etsimään itselleen mitään omaa, vaan auttelee vanhempiaan silloin tällöin rauhtakaupassa tai sitten kavereitaan Hughes-sedän rakennustyömailla. Tällainen järjestely antaa hänestä urokselle suuremman vapauden muulle elämälle.
Varallisuus/kuukausipalkka: Vaihtelee sen mukaan, mitä Garald vaivautuu tekemään. Yleensä se kuitenkin pyörii jossain 1200-2400 $/kk paikkeilla.
Asunto: Garald asuu samoissa kaksikerroksisissa pienkerrostaloissa kuin Donaldsin sisarukset. Garaldin ensimmäisessä kerroksessa sijaitseva kaksion sisustukseen ei ole juurikaan panostettu, vaan se on kaikin puolin askeettinen. Makuuhuoneessa oleva iso, mukava sänky on oikeammin ainut asia joka saattaisi kieliä siitä, että asuinolojen ehostamiseksi on nähty vaivaa.

Taidot: Sutena, Garald on uskomattoman nopea. Hän on varmasti yksi lauman nopeimpia. Kun siihen lisätään vielä tarkka vainu, hän on melkoisen hyvä jäljittäjä.
Hyökkäys arvo: 6
Puolustus arvo: 7

Harrastukset: Garaldilla ei ole varsinaisia harrastuksia. Hän viettää aikaansa yleensä niin kuin itseään huvittaa. Milloin se tarkoittaa pelaamista, kavereiden kanssa hengailua, biljardia tai petikumppaneiden perässä juoksemista. Joskus mieluinen tekeminen on, jopa Nicholaksen kanssa leikkimistä.
Ulkonäkö: Garald näyttää pitkältä ja lihaksikkaalta nuorelta mieheltä. Eikä kenelläkään tavallisella tallaajalla kävisi mielessä, että tämä uros olisi yli kuusikymmentä vuotias. Garaldin iho on luonnostaan, ympäri vuoden, hiekanruskea. Kesäisin sen sävy tummuu aavistuksen auringossa vietettyjen tuntien seurauksena. Hänen ruumiinrakenteensa on lihaksikkaalla tavalla tukeva. Garald ei ole missään nimessä lihava, mutta kukaan ei erehdy haukkumaan häntä kukkakepiksi.
Garaldilla on pitkän malliset, kulmikkaat kasvot, joissa on aavistus poikamaisuutta. Suklaanruskeat silmät tuikkivat lähes aina ystävällisesti ja niitä koristamaan on muotutunut muutamia naurunryppyjä. Nenä on vahvan mallinen ja ehkä jopa hieman iso kasvoihin nähden. Suu ja täyteläiset huulet tuntuvat olevan alituiseen leveässä hymyssä. Hiukset ovat väriltään öljyn mustat ja ne on kynitty mahdollisimman lyhyiksi. Garald ei välitä silmillä roikkuvista hiuksista, vaan pitää päänsä mieluummin käytännöllisenä.
Garald on vuosien aikana ehtinyt hankkimaan muutaman susiaiheisen tatuoinnin koristamaan ihoaan. Selässään hänellä on hyvin yksityiskoihtainen, mustavalkoinen kaupunkimaisema, josta pitäisi pystyä löytämään piiloista kymmenen suden siluetit. Oikeassa olkapäässä on yksivärinen, musta, tatuointi, jossa ympyrän sisällä kasvaa yksinkertainen puu. Puun molemmin puolin ulvoo seisaallaan susi. Vasemmassa jalassaan Garaldilla on jokaisen perheenjäsenen tassunjälki. Uusimpana on pikku Nicholaksen tassu.

Sutena Garladin turkki on yhtä musta kuin hänen tukkansakkin, vatsaa kohti se tosin vaalenee tummanharmaaksi. Susi-Garaldin ruumiinrakenne on lähes yhtä roteva kuin ihmishahmossakin. Siitä huolimatta hän pystyy juoksemaan nopeasti ja on ketterä. Silmät hänellä ovat tässä muodossa konjakinruskeat, lähes kultaiset.
Muuta:
- Garald nukkuu AINA alasti. Ei ole olemassakaan tilannetta, joka saisi häntä pukeutumaan pyjamaan yöajaksi.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa