NYT: Queensin peto jatkaa vaellustaan.

Siirry alas

NYT: Queensin peto jatkaa vaellustaan.

Viesti  Jilli lähetetty Pe 31 Heinä - 14:13

NEW YORK TIMES – Uutiset
Maanantai 07.12.2150

VILLIELÄIMEN UUDET UHRIT
Queensin salaperäinen villieläin iski jälleen ja se on ollut ahkera. Viikonlopun jälkeen on löytynyt peräti neljä uutta uhria. Torstain ja perjantain välisenä yönä tämän pedon hampaisiin joutui 35 vuotias Sebastian Connely ja lauantai aamuna löydettiin nuoren Betty Randalin (23) ruumis Queen's Parkista, lähellä elokuvateatteria. Sunnuntai aamuna puolestaan moottoripyörälähtetti oli ajaa Jessie Millin (21) ja Eric Claytonin (24) ruumiiden ylitse työmatkallaan. Tänä aamuna puolestaan löydettiin nuoren naisen ruumis, jonka henkilöllisyyttä ei ole saatu vielä varmennettua. Jokainen ruumis on raadeltu raa'asti, eikä kuolema ole taatusti ollut kivuton.
Neiti Randal oli ollut viettämässä iltaa ystäviensä kanssa Yo'Hoo:ssa ja lähtenyt kävelemään kotiinsa ennen yhtätoista. Hänelle on yritetty soittaa puolen yön jälkeen, mutta hän ei ole vastattu. Todennäköisemmin eläin hyökkäsi hänen kimppuunsa kesken kotimatkan. Mill ja Clayton olivat puolestaan viettäneet illan yhdessä. Jessie Mill asui vielä vanhempiensa kanssa ja he kertoivat tyttären lähteneen seitsemältä illalla treffeille Claytonin kanssa. Treffit olivat päättyneet mitä ilmeisemmin ikävimmällä mahdollisella tavalla.
Nuoren naisen henkilöllisyyttä selvitetään vielä. Hänet oli tapettu kujalle lähelle Seventh Linea ja mitä ilmeisemmin, tyttö oli revitty melkein kahtia. Tappo tuntuu raa'alta jopa eläimen tekemäksi.

Tiheä tahti epäilyttää virkavaltaa. Eläimet eivät yleensä tapa tällä tavalla. Vaikuttaa melkein siltä, että nimä ihmiset olisi murhattu. Lisäksi ei pidä unohtaa sitä, että vapaana tallusteleva petoeläin Queensissa kuulostaa oudolta. Jotkut villeimmät huhut kertovat tarinaa uudesta sarjamurhasta, joka on mieltynyt erityisen raakoihin tappotapoihin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa