Michelle Hayes

Siirry alas

Michelle Hayes

Viesti  Jilli lähetetty Ti 29 Syys - 14:20

Koko nimi: Michelle Cassidy Hayes
Syntymäaika: 12.03.2114
Ikä: 36-vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Ihminen
Pituus/Paino: 176 cm/72 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Isä: Seymor Hayes (70) Korkeimmanoikeuden tuomari
Äiti: Kristina Hayes (68) Kotirouva ja naisyhdistyksen puheenjohtaja
Isosisko: Laraine Petters (38) Kirurginen sairaanhoitaja
Lanko: Balfour Petters (40) Aivokirurgi
Sisarenlapset: Stanford (5), Loralee (2).
Siviilisääty: Sinkku.
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Haylie Sommers (36) Sihteeri yliopistolla.
Ryan von Heaven, pomo

Ammatti: Ryan von Heavenin sihteeri the Heaven productilla.
Varallisuus/kuukausipalkka: Michelle tienaa työssään 3154 $/kk. Sen lisäksi hänellä on varoja rahastosta, jonka herra ja rouva Hayes perustivat tyttärelleen. Näiden avulla hän voi viettää melkoisen mukavaa elämää ilman huolia taloudellisesta selviämisestä.
Asunto: Michelle asuu New Yorkissa Queensin, vampyyri vapaaksi julistetulla alueella, tilavassa neljän huoneen ja keittiön asunnossa. Huoneisto on sisustettu suurimmaksi osaksi valkoisella ja beigellä, sekä muutamilla pienillä tehosteväreillä. Kotoisa ja lämmin tunnelma on naiselle suoranainen elinehto hänen kasvettuaan kylmässä ja kliinisessä kodissa.

Taidot: Heavenilla sihteeritkin opetetaan puolustamaan itseään ja tappamaan vampyyreita, näin ollen hän ei ole täysin puolustuskyvytön. Nuoruudessaan hän on oppinut soittamaan poikkihuilua ja tanssimaan balettia. Myöhemmin hän on opiskellut kieliä, sekä liiketaloutta ja politiikkaa omalla ajallaan. Michelle puhuu ja ymmärtää myös viittä eri kieltä oman äidinkielensä lisäksi.
Hyökkäys arvo: 2
Puolustus arvo: 2

Harrastukset: Liikunnallinen Michelle harrastaa vapaa-aikanaan niin juoksua, kuin pilatesta ja joogaakin. Balettia hän ei ole halunnut edes ajatella nuoruusvuosiensa jälkeen, vaan harrastaa mileuummin sellaisia lajeja, jotka ovat mahdollisimman kaukana kyseisestä. Kotonaan hän rauhoittuu lukemalla ja ratkomalla ongelmatehtäviä.
Ulkonäkö: Michelle on pitkä ja hoikka nainen. Kurinalainen elämäntapa, jota häneltä on vaadittu ja jota hän on pitänyt itsekin yllä, näkyy myös ruumiinrakenteessa. Michellessä ei ole grammaakaan ylimääräistä. Hänellä on pyöreät, kiinteät rinnat, litteä, vatsa, pyöreät, hyvinmuodostuneet pakarat ja vahvat jalat. Huolella treenattu lihaksisto piirtyy esiin vaalean ihon alta, mutta ei saa naista kuitenkaan näyttämään kehonrakentajalta. Hänellä ei ole näkyviä arpia tai yhtään tatuointia. Ainoa näkyvä virhe hänen ihossaan on korvakoruja varten otetut pienet reiät.
Michellen kasvonpiirteissä ei ole mitään erikoista tai tavallisuudesta poikkeavaa. Hän ei ole ruma, mutta ei varsinaisesti erotu muiden kauniiden naisien joukosta. Iso on vaalea ja poskilla, sekä nenän päällä on kultaisia kesakoita. Erityisesti kesäaikaan niitä on runsaasti. Michellellä on pyöreät posket, suora, kapea nenä, pienet, täyteläiset huulet. Hänen silmänsä ovat ruskeat ja niitä kehystävät pitkät ja paksut ripset. Hiukset ovat pitkät, paksut ja tummanruskeat. Ne taipuvat koko matkalta ja ulottuvat lapaluiden alle.
Michelle rakastaa klassista pukeutumista. Töissä hän pukeutuu poikkeuksetta bisnestyyliin.
Muuta:
- Michelle on kasvanut perheessä, jossa häneltä on vaadittu ja odotettu aina tiettyjä asioita. Vanhemmat odottavat, että tytär olisi mennyt jo naimisiin ja perustanut sisarensa tavoin perheen.
- Sihteerin työ oli suuri pettymys Michellen isälle.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa