Cvijeta Nikolić

Siirry alas

Cvijeta Nikolić

Viesti  Jilli lähetetty Ti 24 Huhti - 13:06

Koko nimi: Cvijeta Nikolić
Syntymäaika: 16.12.1975
Veretetty: 01.01.1981
Ikä: 176-vuotta
Kansalaisuus: Amerikka
Sukupuoli: Nainen
Rotu: Vampyyri
Pituus/Paino: 189,7 cm/75 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Pesunkestävä hetero.
Perhe:
Adobtoitu tytär: Martina Nikolić
Siviilisääty: Sinkku, mutta saattaa väittää muuta tilanteen niin vaatiessa.
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Matina

Ammatti: Palkkatappaja, sekä palkkionmetsästäjä.
Varallisuus/kuukausipalkka: Civa perii joka keikastaan hinnan, jossa on huomioitu tehtävän työnn määrä, mahdolliset kulut ja vaarallisuus. Hän hinnoittelee työtehtävänsä itse jonnekin 10 000 ja 100 000$ välille. Hänellä on myös paljon muuta omaisuutta, kuten arvotaidetta ja tekniikkaa, mutta näistä mitään ei ole kirjattu mihinkään. Suurin osa siitä on on itseasiassa jonkun muun nimissä.
Asunto: Civa omistaa asunnon New Yorkista. Se sijaitsee Manhattanilla, mutta tarkkaa sijaintia ei ole saatavilla missään. Huoneisto on ollut aikanaan oko kerroksen kattava toimisto, joka on entisöity ja kunnostettu asuinkäyttöön.

Taidot: Civan erityisosaaminen ulottuu kattavasti erilaisten vakoilu ja tappamismenetelmiin, joita hän pystyy hyödyntämään omassa työssään. Sen lisäksi hän osaa useita eri kieliä, kuten englantia, saksaa, ranskaa, portugalia, venäjää, arabiaa, mandariinikiinaa, espanjaa, islantia, kongoa, kreikkaa, kroatiaa, unkaria ja ukrainaa.
Hyökkäys arvo: 9
Puolustus arvo: 9

Harrastukset: Civa lukee mielellään silloin kun hän jaksaa keskittyä siihen tarpeeksi kauan ja hänellä on tarpeeksi aikaa. Hyvin usein hän yhdistää lukemiseensa toisen intohimonsa historian tutkimisen. Tähän harrastukseen hän sai innon pitkästä ajasta, jonka hän vietti Kreikassa ystävänsä luona. Kyseinen ystävä oli Civan kertomaan mukaan harvinaisen kiinnostunut historiasta ja mytologioista.
Yksi naisen mieli harrastuksista on shakin peluu. Se käy enemmän ajattelukyvyn ja suunnitelmallisuuden harjoittamisesta kuin harmittomasta huvista. Ikävä kyllä, nykyään hän ei löydä itselleen tarpeeksi pätevää pelikumppania.
Civalla on kuitenkin yksi harrastus, johon häneltä löytyy aina aikaa. Se auttaa häntä myös tekemään työnsä paremmin. Urheilu ja rakkaus siihen oli syntynyt jo lapsena ja sitä oli ruokittu ahkeraan. Nyt se on yksi isoimmista ja tärkeimmistä osista hänen elämäänsä.
Ulkonäkö: Civa on pitkä ja hyvin laiha. Äkkiseltään voisi kuvitella hänen olevan alipainoinen. Siitä huolimatta hänellä on jäntevä ruumiinrakenne. Runsas liikunta on parantanut hänen fyysistä kuntoaan ja ominaisuuksiaan. Naisessa ei ulkoisesti ole mitään erikoista. Hänellä on kapeat, vahvapiirteiset kasvot, jotka eivät kuitenkaan tee hänestä vähimmässäkään määrin miesmäistä. Kasvojen rakenne on pitkä ja kapea. Hänellä on suora nenä, tummanharmaat, kapeat silmät. Silmien malli muistuttaa hieman vinomallista suorakaidetta. Huulet ovat kapeat, mutta kuitenkin täyteläiset. Naisella ei ole mitään erikoisia tuntomerkkejä. Hänellä ei ole tatuointeja tai lävistyksiä, eikä arpia, joista hänet saatettaisiin tunnistaa. Mikä helpottaa suunnattomasti hänen työtään. Hiukset ovat toistaiseksi pitkät, tummanruskeat, mutta Civa muuttaa niitä aina viimeisimmän muodin mukaan. Se helpottaa hänen sulautumistaan suunnattomasti.

Muuta:

Menneisyys: Civan menneisyydestä ei ole minkäänlaisia merkintöjä. Eräänä päivänä hän vain ilmoittautui Hellin toimistoon ja ilmoitti haluavansa rekisteröityä tietokantaan. Hän ilmoitti olevansa laiton vampyyri. Siitä lähtien hän on tehnyt nimettönä töitä Hellille ja hoitanut heidän likaisia töitään muiden bisneksiensä ohella.
On tiedossa, että Civa asui pitkään Kreikassa. Luultavasti hän sai alkunsa siellä. Nainen ei kuitenkaan suostu kommentoimaan verettämistään. Omien sanojensa mukaan hän asui Kreikassa ystävänsä luona.


Viimeinen muokkaaja, Jilli pvm Pe 31 Loka - 12:06, muokattu 6 kertaa
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Cvijeta Nikolić

Viesti  Jilli lähetetty Ti 24 Huhti - 16:57

avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa