Tahra K-18

 :: Muuta :: Chicago

Sivu 15 / 15 Edellinen  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 13:05

Elliot kohotti katseensa ylöspäin suoraan Danten selkään kun tuo alkoi puhumaan. Häntä hieman harmitti ettei mies kääntynyt edes katsomaan häntä, mutta jätti moisen kokonaan huomiotta. Elliot tiesi olevansa hieman hankala tai oikeammin hän oli liian epävarma ja pelkäsi liikaa sitä, että mokaisi. Häneltä oli aina odotettu täydellisiä suorituksia, joten nopeasti hän oli oppinut odottamaan niitä myös itseltään rangaistuksen pelossa. Hänen isänsä oli tehnyt taidetta virhe-rangaistus yhdistelmästä Elliotin nuoruusvuosina. Hyvästä suorituksesta taas oli palkkiona ainoastaan se ettei siitä seurannut rangaistusta. Ei isä mikään sadisti ollut. Tuo ei ollut koskaan lyönyt lapsiaan, mutta osasi kyllä viedä heiltä sosiaallisia etuuksia ja huveja senkin edestä. Elliot oli lähestulkoon ehdollistunut siihen, että häneltä vietiin jotain seurauksena jostain virheestä.
Se oli tehnyt hänestä äärimmäisen varovaisen ja saanut kulkemaan seinänvieriä pitkin koko elämänsä ajan. Ehkä nyt olisi hyvä hetki hieman ryhdistäytyä. Se oli vain helpommin sanottu kuin tehty.
”Anteeksi”, Elliot kuiskasi varvaisesti, mutta totesi sen olevan jälleen täysin päinvastoin äskeiseen päätökseen nähden. Hän rykäisi ja yritti saada ääntään edes hieman kantavammaksi. ”Ei minun tarkoitukseni ole aiheuttaa sinulle ylimääräistä stressiä. Ymmärrän kyllä miksi olet kireänä.” Oliko hän juuri takertunut jäälleen niihin osiin Danten puheesta, jotka pystyi helposti rinnastamaan hänen vikoihinsa. Jep, kyllä oli.

Danten kääntyessä, Elliotin vaistomainen reaktio oli kävellä miehen luo ja kietoa kätensä tuon ympärille, mikä sai hänet jo nytkähtämään, kunnes luontainen varovaisuus ehti naulata hänen jalkansa lattiaan. Elliot järsi huultaan miettien nopeasti vaihtoehtojaan. Danten ei kuulunut pelätä koko ajan toisen kanssa ollessaan, että säikyttäisi tai satuttaisi häntä jollain teollaan. Joko Elliot voisi itse yrittää muuttua tai sitten jättää tämän tähän.
Hän otti muutaman askeleen lähemmäs Dantea, odottaen, että mies käskisi hänen perääntyä tai pysyä paikallaan.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 13:15

Dante huokaisi raskaasti. Tämä tilanne ei mennyt lainkaan niinkuin hän oli toivonut. Elliot takertui vääriin osiin hänen puheestaan, ja Dantesta tilanne alkoi tuntua aivan liian painostavalta. Hän katseli tiiviisti Elliotia, ja lopultakin toinen otti ne muutamat askeleet häntä lähemmäs, mutta pysähtyi sitten paikoilleen. Miksi? Danten kädet olivat jo nytkähtäneet, valmiina sulkemaan Elliot niiden sisään. Tilanne oli liian tukala eikä hän tiennyt enää, mitä voisi sanoa asioiden korjaamiseksi ja molempien mielialan kohottamiseksi.
"Älä turhaan pyydä anteeksi mitään, mihin et voi itse vaikuttaa.", Daten vastasi lopulta lempeällä äänellä. Hän yritti, tosiaankin yritti parhaansa pysyäkseen rauhallisena ja lempeänä. Jostain syystä hän ei vain tuntenut oloaan sellaiseksi. Se oli se pirun väsymys, joka ei suostunut jättämään häntä rauhaan.
"Tule tänne.", Viimein hän levitti kätensä jotta Elliot näkisi, että tuon oli tarkoitus tulla hänen syleiltäväkseen jotta tilanne olisi lopulta ohi.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 13:24

Elliot tunsi miten hänen ilmeensä kirkastui kun Dante levitti kätensä häntä varten. Mies ei työntänyt häntä pois, vaikka hän olikin mokannuy ja aiheuttanut tuolle ylimääräistä huolta. Se tuntui huojentavalta. Aivan kuin hänet olisi oikeasti palkittu jostain.
Kun Elliot lähti astelemaan Dantea kohti, hänen askeleensa olivat ripeitä. Hän ei ollut päässyt edes kunnolla miehen luokse kun oli jo valmis kietomaan kätensä tuon ympärille. Hän painautui kiinni toisen vataloon, asettaen päänsä tuon leveälle rintakehälle. Hän aisti jälleen Danten rauhoittavan ruumiinlämmön itseään vasten. Oli ehkä naurettavaa ajatella näin jo tässä vaiheessa, mutta hän tunsi löytäneensä oman paikkansa tästä Danten käsivarsien suojasta tuon vahvaa vartaloa vasten.
”Anteeksi. Yritän olla jatkossa vähän vähemmän hermoheikko”, Elliot sanoi hengittäen syvään Danten tuoksua. Mies oli ilmeisesti käynyt suihkussa sinä aikana kun hän oli nukkunut. Tuo tuoksui nimittäiin itseltään, sekä joltain josta tuli mieleen suihkusaippua.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 13:30

"Hyvä. Minäkin yritän pitää temperamenttini kurissa.", Dante totesi vastauksena ja painoi Elliotia itseään vasten. Toinen lämmitti häntä jälleen kuin patteri, jostain syvältä sisältä, ja Dante kohotti kätensä silitelläkseen rauhoittavasti Elliotin hiuksia. Pahin oli taas takana. Dante ei tiennyt, kestäisikö hänen sydämensä tälläisiä jatkuvia ylä- ja alamäkiä päivästä toiseen, mutta ehkä tämä oli sellainen asia, jonka vuoksi hän oli valmis ottamaan selvää. Ehkä he tekisivät toisilleen vain hyvää. Hän voisi valaa Elliotiin itseluottamusta ja tuo puolestaan voisi auttaa häntä ymmärtämään omaa itseään paremmin. Dante kumartui hieman, ujutti jälleen sormensa Elliotin leuan alle nostaakseen tuon päätä ja painaisi huulensa toisen huulia vasten. Suuteleminen oli varmasti ainoa asia, joka ei tulisi muuttumaan missään vaiheessa. Se tuntui joka kerta aivan yhtä hyvältä, ellei paremmaltakin. Dante olisi voinut vain jäädä tähän, huulet Elliotin huulia vasten ja unohtaa koko muun maailman.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 13:43

Elliot hymyili Danten lupaukselle, mutta piti sen omana tietonaan. Hän oli pitkään haaveillut, että voisi löytää jonkun jonka kanssa olla juuri tällä tavalla. Hänen mielessään ei ollut tosin kertaakaan käynyt se, että se voisi olla näin työlästä jo näin alussa. Monet olivat kyllä toitottaneet, että ihmissuhteet vaativat työtä ja säännöllistä ylläpitoa, mutta eikö niihin kuulunut olennaisena osana jonkinlainen kuherruskuukausi. Elliotista tuntui, että he hyppivät Danten kanssa kriisistä toiseen. Tosin heidän erilaiset asemansa ja yhtenäinen työsuhdekin olivat todennäköisesti omiaan hankaloittamaan tilannetta entisestään.
Kuitenkin, tällaisten onnellisten hetkien vuoksi Elliot oli jopa valmis kestämään pientä vaivaantuneisuutta.

Hän tunsi jälleen Danten sormet leuallaan ja tiesi jo mitä se tarkoitti. Hän kohotti päätään ja otti tyytyväisenä miehen huulet omilleen. Hän avasi suunsa automaattisesti toivottaen Danten tervetulleeksi sisään. Saatuaan jo pientä kokemusta tässä asiassa Elliot uskaltautui vastaamaan heti ja nuoleskeli nyt autuaana Danten huulia ennen kuin ujutti kielensä niiden välistä tutkailemaan suun sisäpintoja.
Elliot tajusi vartalonsa olevan ainakin heti mukana tässä juonessa. Se tuntui syttyvän hiljakseen sisältä päin, aivan kuin kytevä hiillos olisi saanut uusia polttopuita vanhojen käydessä loppuun.
Hänen kätensä rupesivat hiljalleen liikkumaan Danten selällä tutkaillen ja tunnustellen.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 13:48

Dante äännähti tyytyväisenä Elliotin suuta vasten tuon toivottaessa hänet heti tervetulleeksi. Kai sitä oppi äkkiä, kun teki tätä näinkin useasti. Hän maisteli kaikessa rauhassa Elliotin suuta ja antoi käsiensä lähteä vaeltamaan. Se tosin tuntui olevan virhe, sillä ainakin hänen omat haaransa tuntuivat syttyvän jälleen tuleen. Mutta Elliot halusi kotiin, eikä hän voisi pidätellä tuota luonaan enää kauempaa. Ja jos he jatkaisivat tätä, he päätyisivät todennäköisesti uudelleen vuoteen puolelle. Niimpä Dante pitkitti suudelmaa vielä hetken, pyyhkäisi peukalollaan kiusoittelevasti yli Elliotin nännin, ennenkuin irtautui suudelmasta. Hän huomasi hengityksensä tihentyneen jo pelkästään tästä, eikä voinut olla hymyilemättä. Dante painoi otsansa Elliotin otsaa vasten ja tasasi hengitystään.
"Minun pitäisi viedä sinut kotiin eikä yrittää vietellä sinua tässä eteisessä..", Hän hymähti leikitellen samalla Elliotin suortuvilla.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 14:04

Elliot huokaisi tyytyväisenä Danten huulia vasten tuntiessaan heräämisen merkkejä miehen lantiolla omaa vatsaansa vasten. Oli ihmeellistä miten moisen asian tiedostaminen vaikutti häneen itseensä. Oli nimittäin älyttömän kiihottavaa tajuta, että toinen kiihottui hänen suutelemisestaan. Se puolestaan sai Elliotin jalassa olevat löysät farkut tuntumaan kireämmiltä kuin yhdetkään pillit.
Hänen päässään pyöri ajatus siitä, että Dantella oli jalassaan väljät verkkarit. Olisi enemmän kuin vain helppoa sujauttaa käsi niiden kauluksesta sisään ja tarttua kiinni siitä ruumiinosasta, joka kaikkein eniten kaipasi kosketusta.
Elliot ynähti tuntiessaan sormien pyyhkäisevän hänen nänninsä ylitse ja kirosi mielessään kun ne eivät tehneet yhtään enempää. Sitten Dantekin irrottautui hänen huulistaan. Tämähän alkoi olla jo epäreilua. Ensin mies sai hänet huohottamaan ja kuumeiseksi ja sitten tuo vain lopetti.

Samassa hänen päähänsä pälkähti vieno, ilkikurinen ajatus. Eikös hän ollut tavallaan Dantelle yhden orgasmin velkaa. Hänhän oli nukahtanut aikaisemmin kesken kaiken. Lisäksi mies oli itse sanonut, että hänen pitäisi olla itsevarmempi. Eikö tämä olisi hyvää harjoitusta sitä varten? Danten rauhoitellessa itseään, Elliot vei kätensä muitta mutkitta heidän väliinsä ja tarttui kiinni tuon pullottavasta etumuksesta. Hän alkoi oitis sitä hieromaan mahdollisimman provosoivasti.
”Ei minulla nyt niiiin kova kiire ole”, Elliot sanoi ääni matalana ja himosta käheänä.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 14:10

Dante veti kiivaasti henkeä sisäänsä tuntiessaan kosketuksen haaroissaan. Hänen lantionsa nytkähti vaistomaisesti Elliotin kättä vasten kaivaten enemmän.
"Elliot..", Dante olisi halunnut kertoa toiselle ettei välttämättä pystyisi hillitsemään itseään jos tuo jatkaisi, mutta sanat takertuivat hänen kurkkuunsa. Hän halusi enemmänkin, hän halusi koskettaa Elliotin jokaista ruumiin osaa ja työntyä tuon sisälle. Dante ei kuitenkaan uskonut tuon olevan vielä aivan valmis. Hän tunsi hengityksensä kiihtyvän mitä pidempään Elliot jatkoi, ja tunsi poltteen kerääntyvän kalunsa varteen, joka jäykistyi kivikovaksi toisen otteessa. Dante laski toisen käsistään Elliotin takapuolelle puristaen sitä hellästi, vasemman liukuessa alas kiusoittelemaan ja leikittelemään Elliotin nännillä. Dante siirsi hieman oikeaa kättään niin, että saattoi painella sormillaan Elliotin aukkoa farkkujen kankaan lävitse. Hän halusi nähdä, kuinka hyvin Elliotin keho muistaisi miltä se oli tuntunut aiemmin, kun hän oli käynyt tuon sisällä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 14:34

Elliot voihkaisi jo pelkästään siitä, että tunsi Danten jäykistyvän otteessaan entisestään. Se oli todella voimaannuttava tunne, saada joku toinen niin valtaansa. Hän jatkoi hyväilyjään entistä itsevarmempana, mutta ei jaksanut kauaa pysytellä kankaiden ulkopuolella. Nopeasti hän sujautti kätensä sekä verkkareden, että boksereiden alle saadakseen käsiinsä kuuman, sileän ja samettiselta tuntuvan varren. Se tuntui hänen käsissään kovalta kuin teräspalkki. Iho liukui sen päällä kuin silkki. Se nyki ja potki hänen kämmentään vasten kuin olisi neuvonut häntä kiihdyttämään tahtia. Jo se miltä tuo kaikki tuntui kämmenen ihoa vasten, sai Elliotin vaikertamaan tyytyväisenä.
Ajatus siitä miltä se mahtaisi tuntua hänen sisällään, sai Elliotin värisemään ja voihkaisemaan uudestaan, entistä kovemmin. Ajatus kiehtoi, mutta tuntui samaan aikaan pelottavalta. Hän saattoi melkein kuvitella millainen se täytyyden tunne olisi. Miltä nuo nylkäykset tuntuisivat hänen sisällään. Sen sijaan se miltä Dante tuntuisi hänen sisällään lauetessaan, tuntui aivan liialta edes kuviteltavaksi.
Samassa Dante veikin jo toisen kätensä hänen takapuolelleen kuin olisi lukenut ajatuksia. Elliotin silmät sulkeutuivat vaistomaisesti ja hänen lantionsa työntyi miehen kättä vasten.
”Dante...” Elliot kähisi miehen nimen anellen liikuttaessaan lantiotaan tuon sormen liikkeiden tahdissa. Hän halusi sen sisälleen. Hän halusi tuntea uudelleen sen minkä oli aikaisemmin Danten makuuhuoneessa saanut kokoea. ”Dante...”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 14:41

Tästä ei tulisi mitään, he eivät pääsisi lähtemään, eikä Dantea varsinaisesti houkuttanut ajatus tehdä sitä eteisessä. Hän oli kuitenkin liimaantunut kiinni Elliotiin eikä voinut edes ajatella siirtyvänsä tästä mihinkään. Hänen oli kuitenkin vaikea tehdä tässä asennossa kunnolla mitään, juurikin heidän pituuseronsa vuoksi.
"Elliot.. jos jatkat vielä..", Dante ei taaskaan kyennyt puhumaan lausettaan loppuun. Sen sijaan ja jo tottuneella tavalla irroitti Elliotin otteen kalustaan ja nosti toisen syliinsä ja kantoi takaisin makuuhuoneeseen. Hän huohotti raskaasti laskiessaan Elliotin vuoteelle, jääden itse seisomaan tuon eteen riisuen takin ja hupparin yltään rivakasti, jonka jälkeen ne putosivat lattialle unohdettuina. Dante kumartui vuoteelle käsiensä varaan, seisten nyt Elliotin yllä ja painoi kuumeisesti huulensa tuon huulia vasten. Hän halusi niin kovasti tuon sisälle.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 15:42

”Niin..?” Puhuminen alkoi käydä vaikeaksi. Elliot kaipasi nyt todenteolla jotain sisäänsä. Hän hieroi itseään Dantea vasten, vain älähtääkseen surkeana kun Dante irrotti hänen käsiensä otteen. Hänen ei tarvinnut kuitenkaan kauaa harmitella kun mies jo nosti hänet syliinsä ja lähti kantamaan häntä ennestään tuttuun suuntaan.
Elliot päätyi käyttämään tilaisuuden hyväksi. Dantella oli nyt riittävästi tekemistä hänen kannattalemisessaan, joten Elliot painoi huulensa miehen paljaalle kaulalle. Hän muisti millaisia reaktioita Dante oli saanut hänessä aikaan ja keräsi niistä muistoista rohkeutta itselleen. Hän suuteli ja näykki miehen kaulaa koko matkan makuuhuoneeseen. Hän irrotti huulensa vasta kun tunsi sängyn selkänsä alla.
Danten ryhtyessä riisumaan omia paitojaan, Elliot otti siitä mallia itselleen. Hän kiskoi yltään Danten hupparin ja t-paidan viskaten ne vain jonnekkin ja oli täysin valmis kun toinen mies laskeutui hänen ylleen. Hän kietoi kätensä tuon harteille saadakseen ihon vasten omaa paljasta rintakehäänsä. Hän vastasi Danten suudelmaan aivan yhtä nälkäisenä. Kovin kauaa hän ei vain jaksanut keskittyä pelkkään suutelemiseen vaan vei kätensä sinne, mistä Dante oli sen vain hetkeä aiemmin ottanut sen pois. Hän kietoi jälleen sormeensa paljaan kalun ympärille ja alkoi kiihdyttämään tuota kohti orgasmia.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 16:35

Dante oli täysin malttamaton suudellessaan Elliotia. Hänen kalunsa nytkähti melkein kivuliaasti toisen tarttuessa siihen uudestaan ja Dante huokaisi voimakkaasti Elliotin huulua vasten. Tämä tuntui liian hyvältä. Dante antoi toisen kätensä liukua kiusoittelemaan Elliotin nänniä, vaikka olisi oikeammin halunnut päästä uudestaan kokeilemaan miltä toinen tuntui puristuessaan hänen ympärilleen. Dante kuitenkin halusi Elliotin pyytävän sitä itse, haluavan sitä, anelevan sitä. Samalla hän saattoi fantasioida siitä, miltä toisen suu olisikaan tuntunut hänen kalunsa ympärillä.
Dante halusi Elliotin taas syliinsä. Niimpä hän joutui jälleen kerran rikkomaan heidän yhteytensä ja asettui sängylleen istumaan, nojaten selkäänsä sängyn päätyyn. Hän huohotti raskaasti odottaessaan että Elliot siirtyisi hänen ylleen, mieli täynnä kaikkea sitä, mitä hän voisi toiselle tehdä.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 17:06

Elliot voihki ja kiemurteli Danten alla tuon hyväillessä hänen nänniään. Tähdet välkehtivät hänen silmissään ja hetkeksi hänen kätensä liike miehen elimellä häiriintyi täysin. Oli käsittämätöntä kuinka pieni nännin kosketteleminen saattoi tuntua tältä. Elliotin vartalo oli tulessa ja hän alkoi miettiä, voisiko tulla pelkästään tästä.
Sitten Dante jo lopettikin ja jätti hänet vain makaamaan vuoteelle raskaasti huohottaen. Hänen olonsa oli kuin juuri lauenneella. Paitsi, että hänen haaroissaan sykkivä kivulias tykytys kertoi jostain aivan muusta. Miksi Dante oli lopettanut?
Elliot kohotti päänsä sängyltä ja katseli ympärilleen. Dante oli asettunut istumaan sängynpäätyä vasten ja näytti odottavalta. Elliot nielaisi vaivalloisesti. Hän nousi polvilleen ja lähti konttaamaan kohti miestä. Hetken aikaa hän joutui etsimään paikkaa tuon sylissä tietämättä mitä oli oikeastaan tekemässä. Hän päätti aloittaa helpommasta ja painoi huulensa Danten huulille. Samalla hän vei kätensä miehen rintakehälle alkaen uteliaana sormeilla tuon nännejä. Dante sai hänessa aikaan aivan uskomattomia tuntemuksia tällä tavalla, joten hän oli kiinnostunut näkemään miten tuo reagoisi tällaiseen.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 17:15

Dante murahti tyytyväisenä kun Elliot viimein asettui hänen syliinsä ja painoi huulensa häntä vasten. Dante vei tottuneesti kätensä Elliotin takapuolen alle asettaen toisen paremmin syliinsä. Hän ryhtyi vääntelehtimään kun Elliot ryhtyi kiusoittelemaan hänen nännejään. Se tuntui mukavalta mutta hieman kutittavalta. Samaan aikaan Dante antoi omien käsiensä siirtyä Elliotin etumukselle ja hän avasi jo konkarin elein vyön ja farkkujen napin. Tämän jälkeen Dante kiersi toisen kätensä Elliotin taakse ja sujautti farkuista ohi suoraan boksereiden sisään. Hän leikitteli sormellaan sen suloisen aukon ympärillä jonne halusi niin kiivaasti päästä tunkeutumaan. Vapaalla kädellään hän otti hellästi kiinni Elliotin kovettuneesta kalusta ja ryhyyi pumppaamaan toista hellästi ja kiusoittelevan hitaasti.
Hetken päästä hän uskaltautui työntämään yhden sormistaan Elliotin sisään.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 17:50

Elliot suuteli Dantea kaikella sillä intohimolla joka hänestä löytyi. Tällä kertaa heidän otsansa eivät edes kolisseet toisiaan vasten. Hän suostutteli toisen huulet avautumaan ja tunkeutui sisään sillä ainoalla tavalla, jolla osasi. Hän tarttui molemmilla käsillään kiinni Danten nänneistä ja hieroi niitä sormiensa välissä kuunnellen mitä Dante mahdollisesti sanoisi tästä. Toisen kätensä hän vei alemmas tarkoituksenaan tarttua kiinni Danten elimestä. Suunnitelma jäi kuitenkin puolitiehen kun Dante ehti edelle.
Elliotin koko vartalo taipui kaarelle kun mies tarttui kiinni hänestä ja hyväili hänen aukkonsa suuta. Hän ryhtyi vaistomaisesti hieromaan itseään Danten kumpaakin kättä vasten saadakseen enemmän ja lisää. Mutta vasta kun Dante sujautti sormensa hänen sisäänsä, hän voihki kovaan ääneen. Hän oli ekstaasissa, paratiisissa ja taivaassa. Nautinnolliset tuntemukset tuntuivat räjähtelevän hänen sisällään yksi toisensa jälkeen ja yhtä aikaa.
”Dante...”

Päästyään edes hieman tasoihin tuntemustensa kanssa, Elliot vei kätensä Danten miehuudelle ja tarttui siitä kiinni. Hän joutui menemään käsikopelolla, koska ei vain pystynyt pitämään silmiään auki. Mutta taisi olla mahdotonta ollalöytämättä sellaista vartta kuin mikä toisen miehen etumuksessa pullotti. Aikaisempia kertoja rohkeammin Elliot kietoi sormensa sen ympärille ja rupesi liikuttamaan kättään ylös ja alas. Hän halusi, että toinen tuntisi olonsa yhtä hyväksi kuin miltä hänestä tuntui.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 18:20

Elliotin ekstaasi oli hänelle ekstaasua. Dante rohksistui ehä enemmän liikutellessaan ensin yhtä sormeaan ja sitten toista. Elliot oli tiukka, mutta tuntui mukautuvan hänen sormiinsa melko nopeasti, ja Dante saattoi tuntea kuinka ahnaasti Elliotin takapuoli häntä oikeun himoitsi. Hän halusi sisään niin kovasti.
Dante vasrasi kuitenkin kaikella mielihyvällä Elliotin suudelmaan, eikä aikonut hätäillä tämän kanssa, vaikka puskikin lantiotaan vasten Elliotin kättä.
"Purista hieman enemmän..", Dante huohotti vasten toisen huulia. Hän liikutti nyt kahta sormeaan vaivattomasti toisen sisällä, ja harkitsi työntävänsä pian kolmannen jos Elliot suostuisi.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 18:53

Elliot oli täysin keskittynyt siihen, että sai liikulteltua takapuoltaan Danten sormien tahdissa. Se tuntui taivaalliselta. Hän alkoi olla jo epätoivoinen työntäessään itseään miehen kättä vasten.
Sitten Elliot pysähtyi. Hänen kätensä oli edelleen Danten kalulla, eikä hän voinut olla miettimättä vaihtoehtoa siitä miltä se tuntuisi hänen sisällään huomattavasti pienempien sormien tilalla. Se sattuisi varmasti, mutta sormetkin olivat alkaneet tuntua hyvältä hetken päästä. Elliot voihkaisi jo pelkästä ajatuksesta millaista olisi saada mies sisälle.
”Dante...” Elliot aloitti mutta joutui nielaisemaan. Hän oli suorastaan kiusallisen tietoinen sormistaan sisällään. Dante halusi hänen puristavan lujempaa, mutta entä jos jokin muu puristaisi tuon vartta. ”Entä jos me kokeilisimme... Haittaisiko sinua jos... Haluan sinut sisälleni Dante.” Lopulta, takeltelusta huolimatta Elliot sai pakotettua sanat ulos suustaan. ”Ei sinun tietenkään tarvitse jos et halua, mutta minä vain mietin.”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Pe 16 Tammi - 20:48

Elliotin sanat saivat Danten melkein tukehtumaan omaan huohotukseensa. Oliko toinen lukenut hänen ajatuksiaan? Hitaasti Danye veti sormrnsa melkein kokonaan ulos Elliotista mutta työnsi ne nopeasti tskaisin kuin imitoidakseen lanteidensa liikettä.
"Oletko.. aivan varma?", Dante kähisi hurmioituneena ja veti lopulta sormensa ulos Elliotista. Hän asetti molemmat kätensä tuon pakaroille, valmiina nostamaan Elliotia hieman ja asettamaan tuon oikealle paikalle
"Minulla ei ole.. liukastetta. Se voi sattua.", Danten kädet tärisivät innostuksesta ja odotuksesta. Hänen kullinsa tosin puski ulos kiimatippoja siihen malliin, että jo ne saattaisivat mennä liukasteesta.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty Pe 16 Tammi - 21:24

Elliot voihkaisi ja taipui uudelleen kun Dante liikutti sormiaan vielä hetken hänen sisällään. Hänen lanteensa liikkuivat vaistomaisesti niiden tahtiin kun ne etsivät isompaa täyttymystä ja entistä parempaa tyydytystä. Nyt kun idea oli lausuttu ääneen hän ei saanut sitä pois mielestään.
Kun Dante hetken kuluttua veti sormensa ulos hänestä, Elliot voihkaisi pettymyksestä. Hän tarvitsi hetken aikaa rauhoittuakseen ja ajatellakseen asiaa paremmin. Hän halusi tehdä tämän Danten kanssa. Se pelotti häntä, mutta hän tarvitsi sitä enemmän. Elliotin käsi oli edelleen heidän välissään ja hän saattoi tuntea käsissään kuinka iso mies oli. Saattoi hyvinkin olla täydellinen mahdottomuus, että tuo mahtuisi hänen sisäänsä kun kaksi sormeakin tuntui kireältä. Elliot halusi kuitenkin yrittää.
”Minä haluan tätä”, Elliot kuiskasi käheästi. ”Mutta jos voisit kuitenkin edetä varovaisesti. Sanon jo se sattuu liikaa.”
Elliot nousi ylös Danten sylistä. Hän konttasi taaksepäin vuoteella asettuakseen selälleen Danten eteen kuin tarjottimelle. Hän rupesi hivuttamaan housujaan alaspäin, ehkä hieman kömpelösti. Tarkoitus oli kuitenkin se, että Dante kiinnitti huomionsa hänen lantioonsa, jonka hän nosti ylös patjasta yrittäessään tarkoituksella olla provosoiva.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty La 17 Tammi - 0:39

Dante nyökkäsi Elliotin pyynnölle. Totta kai hän olisi varovainen, hän ei halunnut että heitä kumpaakaan sattui, ja kaikenlisäksi, hän halusi tehdä tätä vielä tulevaisuudessakin. Kun Elliot nousi ylös, Dante kurtisti hieman kulmiaan yllättyneenä, ennenkuin tajusi, mitä Elliot oli tekemässä. Dante puri alahuuntaan katsoessaan, kuinka toinen asettui hänen eteensä viettelevästi, ja nyki housujaan pois. Dante ei kestänyt odotusta, vaan kumartui eteenpäin ja auttoi housujen kanssa, kiskoen seuraavaksi omansa puolitankoon. Hän asetti itsensä Elliotin jalkojen väliin ja nielaisi. Hän katsoi toista kuumeisesti silmiin ja kumartui toisen kyynärpäänsä varassa suutelemaan Elliotia. Toisella kädellään hän nosti tuon lantiota hieman oikeampaan asentoon, ennenkuin ryhtyi hitaasti asettelemaan omaa kaluaan Elliotin peräaukolle.
"Valmis?", Dante suorastaan läähätti kiihotuksestaan. Hitaasti, hyvin hitaasti ja varovasti hän lähti työntymään sisään. Jestas miten toinen olikaan tiukka! Dante totesi että saisi hivuttaa itseään milli milliltä sisään, ja sittenkin hän saattaisi jäädä vain puoleenväliin.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty La 17 Tammi - 0:53

Elliot hymyili heiman Danten kärsimättömyydelle kun tuo ryhtyi kiskomaan hänen housujaan. Ilmeisesti hän oli vain ollut hieman liian hidas. Joten hän antoi ohjat ilomielin Dantelle yrittäen itse rentoutua tulevaa varten. Häntä jännitti. Sydän takoi tiheään tahtiin jossain kurkun tietämillä. Hän yritti saada Dantesta muuta ajateltavaa, mutta tuo tyytyi laskemaan housujaan tasan sen verran, että sai elimensä ulos haukkaamaan happea. Elliot ei voinut olla nielaisematta. Juuri nyt Dante näytti valtavalta.
Elliot nosti katseensa ylemmäs seuraamaan miehen kasvoja ja tuon liikkumista. Danten laskeutuessa alas suutelemaan häntä, Elliot vastasi siihen lähes epätoivoisesti. Jo senkin vuoksi, että kaipasi kipeästi muuta ajateltavaa. Hän ei halunnut edes ajatella kipua, joka toisen sisään työntymisestä saattaisi aiheutua. Suudelma oli kuitenkin aivan liian lyhyt. Se loppui nopeasti.
Danten kysymykselle hän ei voinut kuin nyökätä. Valmiimpi hän ei tulisi varmaan koskaan olemaan ja silti häntä pelotti helvetisti. Tehostaakseen vastaustaan, hän levitti jalkojaan entisestään.

Pian hän tunsi paineen, joka sai ailkunsa Danten eteenpäin työntyvästä elimestä ja hänen sulkijalihaksistaan, jotka tappelivat ulkopuolista tunkeutujaa vastaan. Ne antoivai kuitennkin periksi ja mies pääsi etenemään.
Elliotin pää taipui taaksepäin ja hänen oli pakko purra huultaan, jotta ei olisi huutanut. Silmät puristuivat kiinni, estämään kivun kyyneliä pääsemästä valloilleen. Tämä sattui aivan helvetillisesti. Aivan eri tavalla kuin sormet, jotka olivat aiheuttaneet vain pientä, epämukavaa kiristystä, joka oli nopeasti kadonnut nautinnon alle. Elliot ei kuitenkaan huutanut, eikä estellyt.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty La 17 Tammi - 1:01

Dante ryhtyi painamaan suloisia suudelmia Elliotin kaulalle tuon taivuttaessa päätään taaemmas. Hän piti hieman taukoa, antoi Elliotin tottua uusiin tuntemuksiin ennenkuin taas jatkoi erittäin hidasta etenemistään. Puristus hänen varrellaan oli mieletön, melkein kivulias, ja se sai hänet haukkomaan henkeään Elliotin kaulaa vasten. Jestas miten Elliot olikaan tiukka! Jälleen hieman pidemmälle päästyään Dante piti taukoa, hän ei missään nimessä halunnut aiheuttaa ylimääräistä kipua Elliotille.
"Oletko kunnossa? Sattuuko se liikaa?", Dante kuiskasi aivan lähellä Elliotin korvaa ja painoi jälleen helliä suudelmia tuon kaulalle. Nyt kun hänen kätensä oli vapaa, hänen ei tarvinnut pidellä kaluaan paikalla, sillä se oli jo melkein puoleen väliin saakka sisällä, joten hän saattoi nostaa sen ja ryhtyä hivelemään Elliotin nännejä. Hän halusi tehdä kaikkensa tyydyttääkseen toisen monipuolisesti ja kääntää kivun mielihyväksi. Jälleen hän upottautui syvemmälle.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty La 17 Tammi - 23:43

Elliot tunsi Danten huulet kaulallaan, mikä sai hänet kääntämään kasvonsa vaistomaisesti pois päin. Hän ei halunnut näyttää toiselle tuskaista ilmettään. He olivat vasta aloittaneet, eikä Elliot ollut koskaan saanut sisälleen mitään yhtä isoa, joten totta helvetissä se sattui. Danten ei vain tarvinnut nähdä sitä kuinka paljon hän kärsi. Se muuttuisi varmasti paremmaksi kunhan he pääsisivät loppuun asti ja hän saisi hetken aikaa tottua tähän. Ehkä oli ollut huono idea tehdä tämä ilman minkäänlaisia valmisteluja tai liukuvoidetta. Elliot oli kuitenkin päättänyt purra hammastaan yhteen, vaikka ei sitten istuisi viikkoon kunnolla. Onneksi Dante eteni rauhassa ja piti taukoja välissä. Se auttoi sentään jonkin verran. Kipu ei ollut koko ajan yhtä sietämätöntä ja repivää.
Pään kääntämisessä oli se hyvä puoli, että hänen kaulansa paljastui kokonaan Dantelle. Miehellä oli enemmän ihoa suudeltavanaan ja nuoltavanaan. Lisäksi moinen hellyyden osoittelu tuntui yksinkertaisesti hyvältä. Elliot nautti saamistaan suudelmista ja ne hieman tasoittivat sitä repivää tunnetta, jonka hän joutui kestämään.

”Jatka vain...” Elliot kähähti Dantelle kun tuo kysyi hänen vointiaan. Hän ei ollut aivan varma mitä mies odotti vastaukseksi mutta tuo sai nyt luvan kelvata. Elliot keskitti kaiken huomionsa siihen, että selviäisi hengissä tästä.
Dante tarttui kiinni hänen nännistään ja sai näin hänet myös voihkaisemaan. Samalla mies työntyi myös syvemmälle hänen sisäänsä, eikä Elliot enää tiennyt mitä hänen olisi varsinaisesti pitänyt tuntea. Kipu ja nautinto alkoivat hiljalleen sotkeutumaan joksikin hyvin hämmentäväksi, josta Elliot ei ottanut selvää. Hän yritti pysyä paikoillaan, jotta ei olisi vaikeuttanut Danten sisään työntymistä ja tehnyt omaa oloaan näin entistä epämukavammaksi. Se alkoi vain tuntua vaikealta, eikä Elliot tiennyt pystyisikö siihen, jos Dante jatkaisi hänen nänninsä hyväilyä samaan tahtiin.

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Shakur lähetetty Su 18 Tammi - 11:54

Dante tunsi huojennusta Elliotin sanojen vuoksi. Toinen oli varmasti tuskissaan, mutta halusi kuitenkin jatkaa. Dante liu'utti kätensä toisen nänniltä alas tuon kalulle, ja ryhtyi hitain ja viettelevin liikkein pumppaamaan toista samalla kun jatkoi hidasta työntöään. Enää hieman ja hän olisi kokonaan sisällä. Se oli uskomatonta, miten hyvin Elliot otti hänet vastaan. Tuo puristi häntä kivuliaasti, mutta samalla kuitenkin teki tilaa, eikä Dante voinut olla huokaisematta nautinnosta. Hän jatkoi myös kaulan näykkimistä ja nuolemista, suudellen hartiaa ja solisluuta.
Jälleen hän piti pienen tauon, vaikka oli jo melkein kokonaan sisällä. Hän yritti parhaansa tehdä tämän mahdollisimman mukavaksi Elliotille, vaikka hänellä ei ollutkaan minkäänlaista tietoa siitä, miten voisi tätä helpottaa. Hän jatkoi jälleen, ja lopulta pääsi kokonaan sisälle. Dante henkäisi vasten Elliotin kaulaa, painaen suudelman tuon korvan alle. "Olen kokonaan sisällä. Uskomatonta..", Oli tosiaan vaikea uskoa, että hän oli mahtunut sisälle kokonaan. Hän piti taukoa, jotta Elliot saisi totutella siihen tunteeseen, ja jatkoi sen sijaan tuon hyväilyä kädellään ja suullaan.

_________________
Mode, the Reaper Cat
avatar
Shakur

Viestien lukumäärä : 3795
Join date : 26.02.2012

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Jilli lähetetty La 25 Huhti - 9:19

Elliot ei tiennyt miten päin olisi ollut Danten vain edetessä. Hänen vartalonsa kiemursi ja vapisi toisen alla. Ellito vaikersi hiljaa ja kietoi kääsivartensa toisen harteiden ympärille, saadakseen käsilleen jotain tekemistä. Hän painoi kivun vuoksi kantapäitään syvemmälle patjaa vasten, kun mies hänen yllään päänsi niin pitkälle kuin se vain oli mahdollista. Oli vaikeaa yrittää olla rento ja päästää mies sisälle, kun kipu tuntui lamaannuttavalta. Todellisuudessa Elliot olisi halunnut vetää jalakansa yhteen ja rintaansa vasten, estääkseen Dantea pääsemästä yhtään syvemmälle. Hänen olisi tehnyt mieli huutaa, mutta puri huultaan estääkseen ääntä purkautumasta suustaan vapaaksi.
Samaan aikaan hänen oli taivutettava kaulaansa entistä paremmmin Danten suuta vasten, kaivattessaan lisää suudelmia herkälle iholleen. Sillä tavalla hän tosin taipui entistä tiiviimmin päällään olevaa miestä vasten.
Eikä asiaa auttanut yhtään se, kuinka Danten käsi löysi tottuneesti maaliinsa. Liikkeet saivat hänet voihkimaan entistä kovempaa, tuntemusten muuttuessa yhä paremmiksi ja nautinnollisemmiksi. Kipu kuitenkin tuntui edelleen, vaikkakin yhä heikompana ja heikompana.
”Dante...”

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Vs: Tahra K-18

Viesti  Sponsored content


Sponsored content


Takaisin alkuun Siirry alas

Sivu 15 / 15 Edellinen  1 ... 9 ... 13, 14, 15

Takaisin alkuun


 :: Muuta :: Chicago

 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa