Tohtori Kardos

Siirry alas

Tohtori Kardos

Viesti  Jilli lähetetty Su 3 Kesä - 22:56

Koko nimi: Fanni Felicía Kardos
Syntymäaika: 04.04.1924
Verettäminen: 17.09.1935
Ikä: 227-vuotta
Kansalaisuus: Unkari & USA
Sukupuoli: nainen
Rotu: vampyyri
Pituus/Paino: 168,7 cm/66,7 kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Heterompi ei voisi olla. Tohtori Kardos ei ole koskaan edes pussannut tyttöä humalassa. Jos hän on edes juonut itseään humalaan.
Perhe:
Äiti: Andrea Kardos.
Siviilisääty: Naimaton ja sinkku.
Tärkeimmät ihmissuhteet:
Oma äiti.

Ammatti: Fanni on johtava laborantti Hellin New Yorkin toimipisteessä.
Varallisuus/kuukausipalkka: Fannin virallinen kuukausipalkka on 3455 dollaria kuukaudessa. He pärjäisivät jo sillä äitinsä kanssa vallan mainiosti, mutta Fannin äiti haluaa myös kantaa oman kortensa kekoon asumisen suhteen.
Heillä on jonkun verran kirjattua omaisuutta kuten arvotaidetta ja koruja.
Asunto: Fanni Kardos asuu omistamassaan, avarassa loft-asunnossa New Yorkin Bronxissa, yhdessä äitinsä kanssa. Asunto oli rakennettu 2090-luvulla taidegalleriaksi. Äiti ja tytär valitsivat paikan yhdessä ja remontoivatkin sen yhdessä.

Taidot: Fanni tutkii vapaa-ajallaan mielellään historiaa ja hänellä on todella kattava historian tuntemus. Se on hänen mieliharrastuksensa, mutta käyttää mielellään sen avulla hankittuja tietoja myös työssään. Tohtori soittaa myös pianoa erittäin lahjakkaasti, mikä johtuu puhtaasti siitä, että Andrea oli ihmisenä arvostettu piano-opettaja. Fanni puhuu sujuvasti äidinkieltään unkaria, saksaa, ranskaa ja englantia, kaikkea vahvasti unkarilaisittain korostaen. Se ei tarkoita sitä, ettei hän osaisi puhua kyseisiä kieliä ilman korostusta.
Hyökkäysarvo: 4
Puolustusarvo: 4

Harrastukset: Pianon soitto ja historian tutkiminen, vievät suurimman osan Fannin vapaa-ajasta. Nainen arvostaa myös hyviä klassisia elokuvia, joissa käy mielellään äitinsä kanssa.
Ulkonäkö: Kardos on sopusuhtainen ja mukavan näköinen nainen. Hänessä ei ole mitään erityistä, mutta ei hän ole myöskään mitenkään susiruma. Fanni on hiukan normaalia pidempi nainen, hänellä on hoikka, sopusuhtainen vartalo. Naisen iho on ehkä aavistuksen tummempi kuin vampyyreilla yleensä, mutta se johtuu varmasti hänen unkarilaisista sukujuuristaan. Tämän hiukset ovat sysimustat kiharat, jotka on tällä hetkellä leikattu muodikkaasi lyhyeen malliin. Villisti taipuvat suortuvat kutkuttelevat juuri ja juuri naisen vahvarakenteista leukaa. Tällä on vahvat, ehkä jopa masukuliiniset kasvonpiirteet, mutta hyvin naisellinen nenä ja kapeat, tummien paksujen ripsien kehystämät silmät. Naisen silmät ovat väriltään kuin tummaa suklaata ja kahvia, metsänvihrein välähdyksin. Kaikki naisessa on siistiä ja hyvin hoidettua aina siisteistä kynsistä, ihoon ja vaatteisiin asti.
Muuta:
-On olemassa kaksi asiaa, joita tohtori Kardos ei vaihtaisi. Toinen niistä on vahva, aito, italialainen cappuccino ja toinen on passion-sikarit.
-Tohtori Kardos vihaa sokerisia leivoksi ja voi yleensä jo pahoin niiden näkemisestä.
-Nainen nauttii suunnattomasti kaupunkielämästä, eikä suostuisi muuttamaan kuin kuolemanvaaran edessä, viimeisenä mahdollisuutena, johonkin lähiöön tai maaseudulle.
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa