Keon Hughes

Siirry alas

Keon Hughes

Viesti  Jilli lähetetty Su 29 Kesä - 22:44

Koko nimi: Keon Roy Hughes
Syntymäaika: 12.12.2088
Muuttui: 16-vuotiaana.
Ikä: 63-vuotta
Kansalaisuus: Yhdysvallat
Sukupuoli: Mies
Rotu: Ihmissusi
Pituus/Paino: 172cm/57kg

Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero
Perhe:
Isä: Greyson Hughes (257) Rakennusurakoitsija.
Äiti: Marla Hughes (199) Opettaja.
Siviilisääty: Seurustelee.
Terkeimmät ihmissuhteet:
Nanami Kingston – Tyttöystävä.
Hyde Donalds - Parasystävä
Natalie Donalds
Garald Warren

Ammatti: Keon tekee kaikenlaisia hommia rakennustyömailla. Hän on työmailla oppinut itselleen nopeasti ammatin, jolla pystyy elättämään itsensä. Tällä hetkellä hän on isänsä apuna, koska Greyson on pian tekemässä pojastaan yrityksensä osakasta.
Varallisuus/kuukausipalkka: Keon tienaa kuussa 1750 $, muuta omaisuutta hänellä ei juurikaan ole, koska joutuu muuttamaan tasiaiseen tahtiin.

Asunto: Keon asuu melko lähellä vanhempiaan, pienessä puuhuvilassa. Talossa on keittiön lisäksi neljä huonetta, sekä kaksi kylpyhuonetta ja pieni erillinen wc. Keon on itse kunnostanut paikan ja nikkaroi edelleen mielellään sen parissa. Uros ei ole juurikaan välittänyt talon sisustuksesta, vaan on antanut äitinsä hoitaa sen. Marla onneksi tietää, ettei poika kaipaa ympärilleen mitään ihmeellistä, joten talossa on panostettu käytännöllisyyteen ja mukavuuteen.
Harrastukset: Piirtäminen, maalaaminen, sekä ketteryyttä ja nopeutta vaativat kamppailulajit, kuten krav maga. Joskus hän saattaa myös pimputella kosketinsoittimiaan tai rämpytellä bassoaan.
Ulkonäkö: Keon on ihmissudeksi tavattoman laiha. Hän ei ole ainakaan itse tavannut muita itsensä kaltaisia laiheliineja elämänsä aikansa. Tämän ominaisuuden vuoksi hän on saanut lempinimensä Riuku ja Kukkakeppi. Keon itse ei juurikaan välitä hontelosta ulkomuodostaan. Kuitenkin, näyttääkseen muille hän on harrastanut lukuisia kamppailulajeja, joissa nopeudella ja ketteryydellä on enemmän arvoa kuin massalla ja voimalla. Hän esittelee näitä taitojaan mielellään niille, jotka huomauttelevat hänen koostaan.
Keon ei ole vain pitkä ja laiha vaan näyttää muutenkin riutuneelta. Aivan kuin hän ei olisi saanut kotonaan riittävästi ruokaa. Hänen äitinsä voi kuitenkin todistaa tämän väitteen täysin vääräksi, sillä Keon on aina ollut ruoka aikaan kotona ja syönyt kuin hevonen. Pitkään olemukseen kuuluvat olennaisena osana hieman liian pitkät kädet ja jalat. Keonin hiukset ovat väriltään tumman, savunmustat. Hän kynii ne itse miellyttävän lyhyiksi keittiösaksilla. Suuret silmät ovat väriltään indigonsiniset ja tuntuvat uppoutuneen luiseviin kasvoihin.
Keon pitää tatuoinneista ja lävistyksistä. Hänen korvansa ovat käytännössä katsoen hävinneet erillaisten metallisten korujen ale. Hänellä on myös nänni-, huuli- ja genitaalialueen lävistyksiä. Genitaalilävistys on perinteinen prinssi Albert. Keonin yläselässä, harteiden kohdalla on tatuoituna keltaiset suden silmät. Hänen molempien nilkkojen ulkosyrjiin on kuvattu tummanpuhuvat, veriset sulkasiivet.

Sutena Keon säilyttää siron, jäntevän rakenteensa, minkä vuoksi hän pääsee pujahtelemaan paikkoihin, joihin muut eivät pääse. Hän on myös nopea ja ketterä. Keonin turkki on väriltään tumman, savun harmaa, hieman vaaleampi kuin hänen hiustensa lunnollinen väri. Silmät ovat myös tässä hahmossa aivan yhtä indigonsiniset, kuin ihmismuodossakin.
Muuta:
- Ihmissudelle harvinaisen pienen kokonsa vuoksi Keon on saanut joitain vähemmän imartelevia lempinimiä, kuten Kukkakeppi ja Riuku.

Kaksi maailmaa 25.12.2150
Highway to hell 29.12.2150
Best friends foreva!! 6.1.2151

_________________
Admin, the Kanaemo.

Jillin hahmolista
avatar
Jilli
Pelinjohtaja

Viestien lukumäärä : 4561
Join date : 21.12.2011
Ikä : 29
Paikkakunta : Suomen New York

http://hellvsheaven.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa